static in boxe si casti

Rezolvarea problemelor tehnice, ultimele știri din domeniu și cele mai interesante site-uri.
Post Reply
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 10971
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Constanta
Contact:

static in boxe si casti

Post by ola small dickie » 31 Jan 2019, 15:24

la calculatorul nou aud de o perioada in castile noi dar si in boxe un fasait cand nu ar trebui sa se auda nimic, se aude doar cand e calculatorul pornit

am dat pe google si as suferi de sindromul numit "static"

ce sa fac?

cand am montat placa de baza, o piulita din aia de sub placa de baza in care intra surubul ca sa fixeze placa de baza de carcasa s-a blocat si mi-a fost lene sa scot iar tot sa deblochez piulita aia sau cum se cheama. astfel placa de baza a ramas nefixata intr-un surub. sa fie de la asta? are rost sa stau sa scot iar placa de baza din calculator? sau e de la altceva?
http://cu-mausul-in-lanul-de-secara.blogspot.ro/

Toto, aici nu pare sa fie Constanta.

MUIE PSD!

Currently playing: Eastshade
User avatar
DarthZombie
Dremora Lord
Posts: 4145
Joined: 2 Mar 2014, 15:25

Re: static in boxe si casti

Post by DarthZombie » 31 Jan 2019, 15:30

Sunt bagate direct in placa de baza? Daca da, si nu are mufa speciala, ai de-a face cu interferenta. Solutia e fie sa-ti iei o placa audio dedicata, fie un DAC extern
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 10971
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Constanta
Contact:

Re: static in boxe si casti

Post by ola small dickie » 31 Jan 2019, 15:31

si direct in placa de baza imi face parca. o sa mai incerc diseara dar as zice ca da
http://cu-mausul-in-lanul-de-secara.blogspot.ro/

Toto, aici nu pare sa fie Constanta.

MUIE PSD!

Currently playing: Eastshade
User avatar
cg1700
Hammer Haunt
Posts: 2041
Joined: 27 Apr 2014, 12:54

Re: static in boxe si casti

Post by cg1700 » 31 Jan 2019, 15:39

Eu la un moment dat prindeam Rock FM in boxe.
Image
User avatar
Pătrunjelu'
Global Belit
Posts: 2703
Joined: 2 Mar 2014, 14:27

Re: static in boxe si casti

Post by Pătrunjelu' » 31 Jan 2019, 15:45

Nu le zice AC/DC degeaba.
User avatar
zme-ul
cel rau
Posts: 3652
Joined: 24 Mar 2014, 05:20

Re: static in boxe si casti

Post by zme-ul » 31 Jan 2019, 17:16

nu ai priza cu impamantare
vezi ce priza cu impamantare ai prin casa si cumpara un prelungitor (de calitate) sa-ti ajunga pana la PC
人は地獄を作った
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 10971
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Constanta
Contact:

Re: static in boxe si casti

Post by ola small dickie » 31 Jan 2019, 17:59

Un prelungitor de calitate pot sa mi cumpar dar cum aflu care priza e cu impamantare?

Ciudat ca la vechiul pc n am avut problema asta
http://cu-mausul-in-lanul-de-secara.blogspot.ro/

Toto, aici nu pare sa fie Constanta.

MUIE PSD!

Currently playing: Eastshade
User avatar
zme-ul
cel rau
Posts: 3652
Joined: 24 Mar 2014, 05:20

Re: static in boxe si casti

Post by zme-ul » 1 Feb 2019, 09:10

ola small dickie wrote:
31 Jan 2019, 17:59
Un prelungitor de calitate pot sa mi cumpar dar cum aflu care priza e cu impamantare?

Ciudat ca la vechiul pc n am avut problema asta
de la Dedeman l-am luat pe al meu, https://www.dedeman.ro/buzau/tester-pri ... /p/1046132
人は地獄を作った
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 10971
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Constanta
Contact:

Re: static in boxe si casti

Post by ola small dickie » 1 Feb 2019, 09:15

thanks!
http://cu-mausul-in-lanul-de-secara.blogspot.ro/

Toto, aici nu pare sa fie Constanta.

MUIE PSD!

Currently playing: Eastshade
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 10971
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Constanta
Contact:

Re: static in boxe si casti

Post by ola small dickie » 10 Feb 2019, 11:08

am vazut ca sunt prelungitoare la care se specifica ca au impamantare. daca priza mea (sa presupunem, nu stiu) nu are impamantare rezolv problema asta cu un prelungitor cu impamantare? sau nu? sau rezolv cu orice prelungitor mai de calitate chiar daca nu se specifica ca are impamantare?

prelungitorul asta e bun?

Prelungitor cu protectie la supratensiune Bachmann CONNECTUS, 6 prize Schuko, intrerupator, cordon 2m

https://www.emag.ro/prelungitor-cu-prot ... ction=view
http://cu-mausul-in-lanul-de-secara.blogspot.ro/

Toto, aici nu pare sa fie Constanta.

MUIE PSD!

Currently playing: Eastshade
User avatar
MC
Hammer Haunt
Posts: 1877
Joined: 3 Mar 2014, 00:11

Re: static in boxe si casti

Post by MC » 10 Feb 2019, 11:18

Exact de asta am eu de prin 2007-2008. Merge brici, n-am avut nici o problema in cei 11-12 ani.
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 10971
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Constanta
Contact:

Re: static in boxe si casti

Post by ola small dickie » 10 Apr 2019, 14:27

si da, nu mai am static in boxe si casti dupa ce am trecut de la placa de sunet onboard la dac :D
http://cu-mausul-in-lanul-de-secara.blogspot.ro/

Toto, aici nu pare sa fie Constanta.

MUIE PSD!

Currently playing: Eastshade
Post Reply

Return to “Hardware”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest