Page 1 of 1

static in boxe si casti

Posted: 31 Jan 2019, 15:24
by ola small dickie
la calculatorul nou aud de o perioada in castile noi dar si in boxe un fasait cand nu ar trebui sa se auda nimic, se aude doar cand e calculatorul pornit

am dat pe google si as suferi de sindromul numit "static"

ce sa fac?

cand am montat placa de baza, o piulita din aia de sub placa de baza in care intra surubul ca sa fixeze placa de baza de carcasa s-a blocat si mi-a fost lene sa scot iar tot sa deblochez piulita aia sau cum se cheama. astfel placa de baza a ramas nefixata intr-un surub. sa fie de la asta? are rost sa stau sa scot iar placa de baza din calculator? sau e de la altceva?

Re: static in boxe si casti

Posted: 31 Jan 2019, 15:30
by DarthZombie
Sunt bagate direct in placa de baza? Daca da, si nu are mufa speciala, ai de-a face cu interferenta. Solutia e fie sa-ti iei o placa audio dedicata, fie un DAC extern

Re: static in boxe si casti

Posted: 31 Jan 2019, 15:31
by ola small dickie
si direct in placa de baza imi face parca. o sa mai incerc diseara dar as zice ca da

Re: static in boxe si casti

Posted: 31 Jan 2019, 15:39
by cg1700
Eu la un moment dat prindeam Rock FM in boxe.

Re: static in boxe si casti

Posted: 31 Jan 2019, 15:45
by Pătrunjelu'
Nu le zice AC/DC degeaba.

Re: static in boxe si casti

Posted: 31 Jan 2019, 17:16
by zme-ul
nu ai priza cu impamantare
vezi ce priza cu impamantare ai prin casa si cumpara un prelungitor (de calitate) sa-ti ajunga pana la PC

Re: static in boxe si casti

Posted: 31 Jan 2019, 17:59
by ola small dickie
Un prelungitor de calitate pot sa mi cumpar dar cum aflu care priza e cu impamantare?

Ciudat ca la vechiul pc n am avut problema asta

Re: static in boxe si casti

Posted: 1 Feb 2019, 09:10
by zme-ul
ola small dickie wrote:
31 Jan 2019, 17:59
Un prelungitor de calitate pot sa mi cumpar dar cum aflu care priza e cu impamantare?

Ciudat ca la vechiul pc n am avut problema asta
de la Dedeman l-am luat pe al meu, https://www.dedeman.ro/buzau/tester-pri ... /p/1046132

Re: static in boxe si casti

Posted: 1 Feb 2019, 09:15
by ola small dickie
thanks!

Re: static in boxe si casti

Posted: 10 Feb 2019, 11:08
by ola small dickie
am vazut ca sunt prelungitoare la care se specifica ca au impamantare. daca priza mea (sa presupunem, nu stiu) nu are impamantare rezolv problema asta cu un prelungitor cu impamantare? sau nu? sau rezolv cu orice prelungitor mai de calitate chiar daca nu se specifica ca are impamantare?

prelungitorul asta e bun?

Prelungitor cu protectie la supratensiune Bachmann CONNECTUS, 6 prize Schuko, intrerupator, cordon 2m

https://www.emag.ro/prelungitor-cu-prot ... ction=view

Re: static in boxe si casti

Posted: 10 Feb 2019, 11:18
by MC
Exact de asta am eu de prin 2007-2008. Merge brici, n-am avut nici o problema in cei 11-12 ani.

Re: static in boxe si casti

Posted: 10 Apr 2019, 14:27
by ola small dickie
si da, nu mai am static in boxe si casti dupa ce am trecut de la placa de sunet onboard la dac :D