-----
Până se mai înscrie lumea la gaming club, eu am hotărât să-mi fac propriul program de „gaming de carantină” și, pentru că lucrez de acasă, voi încerca să joc în fiecare zi un joc nou în „pauza de prânz” (jumătate de oră - o oră), să mai aerisesc puțin backlogul, că am strâns destule de pe la bundles. Și am început cu...
Planet Alpha
Un adventure platformer 2.5 tipic, semi-românesc, și cu o premisă simplă - un astronaut naufragiat pe o planetă extraterestă - cu gameplay simplist, dar cu grafică și design extraordinare - culori plăcute și mai ales lumina, care transformă complet ambianța: jocul are ciclu zi-noapte, ba mai mult, poți și controla mișcarea soarelui în anumite momente (cel puțin la început). Cred că o să mai joc.

Horizon Chase Turbo
Un arcade racer clasic, cu progresie clasică - ai harta lumii și concurezi ca să deblochezi alte regiuni. Grafică plăcută, senzație de viteză, control simplu și iertător, bun pentru o pauză de relaxare.

Aaero
Un joc "muzical" similar oarecum cu Audiosurf sau Thumper. Conduci o navă prin peisaje futurist-industriale încercând s-o menții pe o linie generată să se potrivească cu muzica electronică de pe fundal. Ocazional trebuie să și împuști niște nave inamice. Senzația de viteză e foarte puternică, impactul fiind amplificat foarte mult de muzică (foarte mișto) și de efectele sonore. Recomand.

12 Is Better Than 6
Top-down shooter cu "cowboy", cu perspectivă și gameplay puțin similare cu Hotline Miami. Principalul punct de atracție e grafica monocromă, într-un stil ca cel pe care-l foloseam în timpul școlii să desenăm (eu cel puțin) diferite scene cu pixul pe caiet. Acțiunea e rapidă și controlul interesant - fiecare împușcătură necesită două clicuri - unul să tragi, dar încă unul ca să armezi (în cazul pistolului) sau să reîncarci (în cazul puștii). Interesant, drăguț o perioadă și cam atât.

Vineri n-am apucat să joc nimic, că am fost ocupat. Să vedem ce ne aduce săptămâna viitoare.