https://www.bonusstage.ro/

BonusStage.ro? Blog lent unde toate articolele încearcă să se ridice la nivelul celor care vă încântau în revistele Level și Nivelul2.
Care-i visul? Ca site-ul să ajungă să se autosusțină. Să pot să plătesc serios alți redactori cu talent pentru gândurile lor. Articolele să curgă ritmic, zilnic. Să vă citim zecile/sutele de comentarii și să ne bucurăm împreună de… noi, ca și comunitate, de jocuri, de glume, de idei.
Articole? Review-urile și specialele o să fie cele mai numeroase. Jumătate din recenzii vor fi pentru titlurile testate pe PC. Mai vechi, mai noi, mai rare, majoritatea jocuri care mi-au atras atenția dintr-un motiv sau altul, le-am trecut pe listă, dar nu am avut timp să le încerc până acum. Cum sunt limitat de timp, nu are rost să mă bat cu morile de vânt (site-urile mari), prefer să joc cu grijă și bucurie fără stresul termenelor limită și să scriu când simt că trebuie să vă povestesc. Switch-ul va primi cealaltă jumătate de recenzii. Am apucat să joc mai toate exclusivele mari ale platformei și o să încerc să le iau la rost cronologic, poate într-un an sau doi o să ajungem la zi.
Cultură Gameristică revine și devine, așa cum bine mi-a recomandat cineva (wink, wink), Cultură Ludică. Art by Game nu o să lipsească. Rar, vor face ochi recenzii sau prezentări pentru Hardware, Board Games sau Nuvele Vizuale. Film și Anime de asemeni, dar o să le iau în considerare doar pe cele care au o conexiune cu jocurile.