M-as simti mai putin in zona ilegalitatii daca as pirata Windows decat daca as cumpara o "licenta" de pe gamesbuy.us cu $20. Na, acum depinde de fiecare. Unii fac schimb valutar cu cioara de la colt ca e mai "convenabil", altii merg la casa de schimb sau la banca.
Absolutely. We source our games from leading interactive entertainment distributors, and do not condone piracy in any way. None of our activation codes are from illegal key-generators. Each code that is sent to each customer is unique and unused. It authenticates with the official online systems of the game publisher such as Steam or Origin, giving you furthur assurance that you are buying a genuine game or software.
Ma gandesc ca nu rezista site-ul atat timp daca nu era legit
Nu văd de ce e mai bine să folosești programe de genul când poți pur și simplu ascunde update-ul și ai rezolvat problema. De fapt, nici dacă îl ai original nu văd de ce ai vrea să faci update-ul respectiv. Screw this spyware crap.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
eu 20$ pe o "licenta" de win nu dau; mai bine iau aia 20 si cumpar iarasi FTL, spre exemplu
Pe la facultățile de profil nu mai au contracte gen MSDNAA (sau cum se mai cheamă acum), cu Windows, Visual Studio și alte alea gratis pentru studenți?
Pe de altă parte, un Win7 încă își merită din plin banii imo.
Eu inca nu folosesc win8 acasa sau la serviciu dar l-am incercat de cateva ori. nu-mi place noua interfata. nu l-am folosit si analizat prea mult dar cred ca as putea sa incerc sa-l utilizez acasa si la serviciu daca exista optiunea de a face sa dispara interfata aia metro sau cum s-o chema si sa raman doar cu interfata obisnuita.
ola small dickie » Thu Jun 05, 2014 9:54 pm wrote:Eu inca nu folosesc win8 acasa sau la serviciu dar l-am incercat de cateva ori. nu-mi place noua interfata. nu l-am folosit si analizat prea mult dar cred ca as putea sa incerc sa-l utilizez acasa si la serviciu daca exista optiunea de a face sa dispara interfata aia metro sau cum s-o chema si sa raman doar cu interfata obisnuita.
metro UI doar inlocuieste start menu, deci poti sa folosesti win8 out-of-the-box, fara alte mizerii de aplicatii fara sa folosesti metro. sau poti sa astepti win 8.2 cand (aparent) se intoarce si start menu