Jaunty wrote:Doar acel „featured” ar fi de discutat.
M-am gândit că pe termen lung o să vrem să scoatem în evidență anumite articole (mișto/populare/importante), altfel se vor pierde în paginile din urmă, pe măsură ce se vor adăuga altele. La featured ar avea o vizibilitate puțin mai mare.
Jaunty wrote:Diferența dintre categorii și tag-uri (și featured, care e o categorie) nefiind esențială, nu s-ar putea pune toate pe aceeași pagină? Header-ul ar conține categoriile (cu „featured” scos în evidență) și tags dedesubt.
Nu sunt sigur că am înțeles. Categorii vor fi puține (Reviews, Știri, Retrospectivă, Comunitate și alte câteva). Iar tags pot fi oricâte, la orice articol. Nu mi-e clar de ce am vrea să le amestecăm pe aceeași pagină. Sau nu la asta te referi?
Jaunty wrote:O problemă e că pe telefoane dispar link-urile din dreapta (forum și contribuie), iar celelalte nu încap, e nevoie de scroll pe orizontală (cel puțin pe ecrane mici). Ar trebui potrivite mai bine și făcut mai proeminent link-ul către forum.
Da, aşa e, pe partea de mobil ar mai fi de lucru. Mai sunt şi alte detalii care nu vin tocmai bine.
----
le: dacă mă gândesc mai bine, poate că n-ar fi rău să comasăm tags și categorii în aceeași pagină, toate descriu același conținut; în plus, am uitat că plănuiam să adaug și o secțiune "Comunitate", tot sus în meniu, și Tags ar putea lăsa locul acestei categorii, să nu se aglomereze. Nu sunt sigur însă că e simplu de făcut, dar nici nu e prioritar, o să trec pe lista de TODO.