A fost o dată o miscare intestinală glorioasă timp în care aveam timp să citesc ultimul număr al revistei LEVEL în tihnă. Am uitat care era exact dar avea review la Duke Nukem Forever și mi-a frecat asparagusul greșit acel text. Suficient de greșit încât să mă facă să scriu un text fffff nervos și fffff supi , în ce era la vremea aia un site edgy și culeanu la care am avut onoarea să desenez, despre review-ul cu pricina în care folosesc cuvinte nu prea drăguțe la adresa revistei și autorului. Acel site, Futezătorii. Autorul review-ului din LEVEL, Paul Policarp, pe vremea aia colaborator la revistă.
Flashforward câțiva ani și eu îmi văd de treabă pe la Radio Erevan (e ok dacă nu ai auzit de niciunul din proiectele ăstea de mare succes pe care le enumăr) și vine via un alt amic un domn pe nume Paul (nu știam că el avuse onoarea să scrie despre cel ma așteptat joc al mileniului). Se gândește el să întrebe de Futezătorii și de textul ăla edgelord de mai sus și așa ne-am întâlnit oficial. Eu îmi cer scuze el zice ca nici măcar nu l-a citit dar i-a zis CioLAN de spre text. Totul era ok, stelele s-au aliniat, etc.
Am vrut din totdeauna să am o emisiune la radio. Cu timpul eram ok chiar și cu ideea unui canal de gaming pe Youtube. Am reușit să-mi conving un prieten vechi să înregistreze cu mine un episod pilot dar după doar 2 video-uri amicul a zis că nu e pentru el viața asta nebună nebună de tot și a plecat.
Am uitat exact cum s-a întâmplat dar Paul a zis ca e ok cu un podcast despre gaming și glume și nebunii. Aveam emoții. Se întâmpla în sfârșit. Așa a început Joc și Vorbe. Un podcast despre jocuri video și discuții, glume n’ shit. Asta a fost acum 2 ani.
Avem canal de Youtube: pentru versiunile video ale podcastului PLUS stream-uri ocazionale și let’s play-uri când ne permite programul de dayjob.
Avem Soundcloud profi plătit din buzunarul generos al lui Paul. La momentul scrierii acestui text avem 73 de episoade urcate dar discutăm știri și subiecte persiabile PLUS că primele 10-ish episoade sunt inregistrate în tomberon dar le lăsăm acolo în scop de arhivare. Heck, suntem și pe iTunes.
Așa că poate vă place ce auziți sau vedeți, caz în care Welcome Aboard! Sau nu, caz în care CSF, NCSF, Press F, suntem caca