Mancare de cartofi cu resurse putine:
Calesti o ceapa medie tocata marunt pana incepe sa prinda culoare maronie.
Adaugi ~1kg de cartofi taiati in bucati mai mici.
Mai adaugi vreo 4 linguri de rosii tocate sau passata si acoperi cartofii cu apa (ar trebui sa fie ~1l de apa).
Treci 2 catei de usturoi mai maricei prin presa de usturoi si le dai drumul in oala.
Cand incepe sa dea in clocot pui 2 cuburi de maggi supa de pui sau echivalent.
Amesteci din cand in cand si catre final presari niste marar pentru extra aroma. N-ar trebui sa mai fie nevoie de extra condimente pentru ca au destul cuburile, cat timp sunt 2 cuburi la 1l de apa/1kg de cartofi sau mai putin.
Daca nu amesteci cu super grija, ar trebui sa se rupa bucati din cartofi si sa ingroase sosul. Daca nu se intampla asta si cartofii sunt 100% fierti, zdrobeste cativa cartofi si ingroasa-l "de mana".
Fierbi pana scade suficient de mult.
Very tasty.