Mancare
Re: Mancare
Tot in zona cod sunt, cu sos de branza comte de data asta (sos mornay)
E ultima oara cand iau codul din lidl ambalat asa (alaskan pollock fillets), parca consistenta carnii lasa mereu de dorit.
E ultima oara cand iau codul din lidl ambalat asa (alaskan pollock fillets), parca consistenta carnii lasa mereu de dorit.
Re: Mancare
A luat cineva unturi de pe site-ul asta? https://papamigdal.ro/products/unt-de-arahide
Ma tenteaza sa pun o comanda la cateva sortimente
Ma tenteaza sa pun o comanda la cateva sortimente
Re: Mancare
@MC: Da, sunt bune.
@Patrunjelul: poate e din cauza aparatului foto, dar sosul ala arata foarte ciudat. Parca e martipan, nu stiu, imi da un feeling ciudat de artificial. Altfel, ca gust cred ca e genial.
@Patrunjelul: poate e din cauza aparatului foto, dar sosul ala arata foarte ciudat. Parca e martipan, nu stiu, imi da un feeling ciudat de artificial. Altfel, ca gust cred ca e genial.
- ola small dickie
- Big Daddy
- Posts: 14565
- Joined: 2 Mar 2014, 19:57
- Location: Malta
Re: Mancare
ce denumire cretina, papamigdal. ca papabun.
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Re: Mancare
Culoarea cred ca e ok, o greseala pe care am facut-o e ca nu am pus sosul intr-o baie calda cat timp am mancat felul unu si s-a intarit putin, ceea ce probabil ii da aspectul de martipan. Next time™
Re: Mancare
cam cretina...
Re: Mancare
Ok, nu am mai vazut pana acum asa ceva Trebuie incercat.
Nu stiu cum o sa mearga cu oua semi-tari, dar vad eu Hate runny eggs.
Nu stiu cum o sa mearga cu oua semi-tari, dar vad eu Hate runny eggs.
Re: Mancare
Improvizatie cu resturi de ieri, am ramas cu doua cepe pe jumate taiate, trei catei de usturoi si un cartof singuratic. Le-am imperecheat cu niste rosii pasate, niste naut, marar si bineinteles nelipsitul stock cube. Chives ramase de la codul cu branza au mers deasupra. E fain cand ai satisfactia ca nu ai aruncat nimic la gunoi
Re: Mancare
Daca astept sa se dezghete deja nu mai e haleala impromptu, e festin premeditat.
Re: Mancare
Mmmm... https://www.emag.ro/set-oale-si-tigai-m ... D71TNLBBM/
Really want this, kinda expensive tho. Poate la ceva ocazie mai speciala.
Am primit cadou chef's knife din colectie (cel mai de sus)
Datorita design-ului dubleaza ca si comeback elegant pentru cand iti zice cineva ca mancarea a fost naspa.
Mai folosesc un wok de la Berlinger Haus de fiecare data cand am ocazia si e foarte bun.
Really want this, kinda expensive tho. Poate la ceva ocazie mai speciala.
Am primit cadou chef's knife din colectie (cel mai de sus)
Datorita design-ului dubleaza ca si comeback elegant pentru cand iti zice cineva ca mancarea a fost naspa.
Mai folosesc un wok de la Berlinger Haus de fiecare data cand am ocazia si e foarte bun.
Re: Mancare
Sos de branza again, de data asta pentru lasagna
Desteptii de la magazin au pus sosuri diferite din aceeasi gama pe acelasi rand si am vazut doar cand am ajuns acasa Deci doar un layer a avut carne, restul tomate si busuioc din plin. Bun rezultatul regardless, mai fac.
Re: Mancare
De ziua nationala, o vita! Pentru toate vitele romane!
Re: Mancare
Am facut o varza cu rata. Am uitat sa pun poza. #nofilter
Re: Mancare
Sofisticati baietii, nice stuff. Am mancat doar rata facuta la vid si mirosul intens de pasare mi-a displacut total, de atunci nu m-am mai atins de rata. Ba nu, mint, am mancat un cassoulet la conserva, care a fost ok. Bucatile de grasime de rata rumenite de pe margine erau partea cea mai buna, mmmm.
Re: Mancare
Bai, eu am mancat rata mai toata viata mea, insa in mare parte in ciorbe/cuptor, pentru simplul fapt ca daca este rata de tara(cum este in cazul meu) trebuie fiarta ceva timp bun. Despre gatitul ratei, am dat fail de cateva ori pana sa ajung la chestia asta. Marea problema este ca daca nu esti atent, la cuptor o faci efectiv talpa. Recomand daca gatesti pentru prima data, sa incepi cu rata pe varza, nu neaparat ca este mindblowing (ceea ce chiar este) ci pentru ca are nevoie de ceva sa o hidrateze si sa nu se usuce. Aici problema este ca first of all, trebuie sa stii sa lucrezi bine cu cuptorul si cuptorul tau sa fie unul bun. In cazul meu, cum ambele nu se intampla, am nevoie de ceva sa tina rata in frau, pentru a nu deveni o bucata de cauciuc.
Dupa rata asta, la ceva timp am repetat isprava cu mai multa varza si cu un piept, insa i-am scos partea de inner dupa ce l-am fiert, am facut totul fasii si am amestecat prin varza. A fost de vis.
Ca sa ajung la rata la vid sau confit, mai am de luptat cu ea la preparatele basic prin a o intelege, si dupa sa trec la next level.
Dupa rata asta, la ceva timp am repetat isprava cu mai multa varza si cu un piept, insa i-am scos partea de inner dupa ce l-am fiert, am facut totul fasii si am amestecat prin varza. A fost de vis.
Ca sa ajung la rata la vid sau confit, mai am de luptat cu ea la preparatele basic prin a o intelege, si dupa sa trec la next level.
Re: Mancare
Asta:
Re: Mancare
Am primit o gramada de paste din italia. Cred ca asta e printre putinele minestrone facute cu paccheri.
Tre sa dau o tura prin magazinele italienesti i.e. cu produse aduse direct, pentru ca pastele astea sunt lvl 99 si barilla e lvl 1. Observi diferenta inca de cand deschizi punga, nu ma gandeam ca o sa zic despre niste paste ca miros superb dar astea chiar miros superb
Tre sa dau o tura prin magazinele italienesti i.e. cu produse aduse direct, pentru ca pastele astea sunt lvl 99 si barilla e lvl 1. Observi diferenta inca de cand deschizi punga, nu ma gandeam ca o sa zic despre niste paste ca miros superb dar astea chiar miros superb
Re: Mancare
Mai e cineva aici care nu suporta jumarile in forma naturala dar pasta de jumari e buna rau?
Re: Mancare
Eu mai mananc si jumari in forma naturala, dar recunosc ca imi plac mai mult sub forma de pasta.
Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests