Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Vorba aia, multi, da' prosti. Pe cat facem pariu ca multe dintre jegurile ambulante prezente azi la chemarea slugilor securistului penal au lins ghetele minerilor adusi de tatuca Ilici pentru a-i scapa de... golani?

Spoiler for jeg uman in actiune:

Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Inb4 Gadea 4 President.
pai sa stii ca Gadea are mai multe sanse la presedinte decat "papa-lapte tonta"
stie sa vorbeasca si sa te faca de minti, in orice situatie
mai toata audienta antenelor, cu toate ca-i ultra-majoritar pesedista (si nu numai), l-ar vota fara sa clipeasca
din cate am observat, astia de la A3 sunt cam suparati pe tonta
mai mult ca sigur a fost "rugat" sa-l scape pe motan de parnaie, si asta n-o sa faca nimic in afara postului ala de feisbuc
stie sa vorbeasca si sa te faca de minti, in orice situatie
mai toata audienta antenelor, cu toate ca-i ultra-majoritar pesedista (si nu numai), l-ar vota fara sa clipeasca
din cate am observat, astia de la A3 sunt cam suparati pe tonta
mai mult ca sigur a fost "rugat" sa-l scape pe motan de parnaie, si asta n-o sa faca nimic in afara postului ala de feisbuc

Mi-e teama de prostia aia cu amnistia, sper la interventia lumii civilizate ca sa ne descotorosim de ea. Ultima data cand s-a jurat tontelul ca vrea sa respinga o lege (cea cu Rosia Montana) era foarte aproape sa treaca daca nu aveau loc manifestari de amploare (si care au fost mult mai temeinic supravegheate de jandarmi, cu destule pulane date de control).
Ma indoiesc de faptul ca vor iesi suficienti romani in strada sa-i urle derbedeului ca mai bine s-ar pune pe construit penitenciar privat pentru colegii de partid. Dai un ban la stat dar stii ca huzuresti in lux, sigur le convine.
Ma indoiesc de faptul ca vor iesi suficienti romani in strada sa-i urle derbedeului ca mai bine s-ar pune pe construit penitenciar privat pentru colegii de partid. Dai un ban la stat dar stii ca huzuresti in lux, sigur le convine.

NO COVER. ALL MAN.
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Data viitoare cand mai spun ca reproducerea trebuie reglementata prin lege, si cineva ma contrazice, il pocnesc.
NO COVER. ALL MAN.
Clipul nu arata mare lucru nou, dar merita vazut cuplul Stan si Bran de la 2:35, "am venit sa manifestam pentru antena 3 si jos baţesu"

Video:Waaagh! » Sun Aug 10, 2014 5:09 pm wrote:
Jigodiile astea au lovit o jurnalista in spate pentru ca era de la televiziunea dusmanilor.
phpBB [media]
La care Badea:
E regretabil ce s-a intamplat cu doamna reporter de la B1 si e foarte bine ca a intervenit tanarul acela. Incidentul a avut loc la 16.30 la Leu, iar eu am ajuns, asa cum anuntasem, la ora 17.00 , la Gradina Botanica. In prezenta mea nu s-ar fi intamplat nimic de genul acela. Au mai fost cateva tensiuni minore pe parcurs pe care le-am dezamorsat imediat.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
eu nu am inteles ce cautau "jurnalisii" aia pe acolo intre atatia PSDisti
- ola small dickie
- Big Daddy
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din functie,
http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-an ... le-sau.htm
ridic un pahar de vin alb si rece. in aceasta perioada calduroasa berile si paharele de vin au capatat o conotatie politica si justitiara foare racoroasa.
http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-an ... le-sau.htm
ridic un pahar de vin alb si rece. in aceasta perioada calduroasa berile si paharele de vin au capatat o conotatie politica si justitiara foare racoroasa.
Cica s-ar fi strans niste semnaturi pentru candidatura lui Gadea la presedintie.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Parca vad ca votez cu Ponta sa nu iasa Gadea.
Isi faceau treaba lol. A fost un protest pentru liberarea presei cica, in care s-au tras suturi in fund presei care nu convenea.zme-ul » Mon Aug 11, 2014 4:52 pm wrote:eu nu am inteles ce cautau "jurnalisii" aia pe acolo intre atatia PSDisti

NO COVER. ALL MAN.
lol!Waaagh! » 11 Aug 2014, 19:48 wrote:Isi faceau treaba
aia era stire? ca A3 era buthurt si a strans niste oameni
stire ar fi fost cand nr de oameni prezenti la apelul antenelor ar fi fost 3-5 bosorogi, cum se scria acum x posturi pe aici
B1 s-a dus acolo sa intoarca cacatu cu lopata, si s-a murdarit
tanti "jurnalista" aia se pare ca l-a tot impus pe nea ala; la ce se astepta? mai ales intre cateva mii de oameni suparati pe baselu
s-a uitat careva la B1 inainte de condanarea motanului, dupa? B1 erau mai al draq si chietrosi decat tanti procuroarea generala
Iti propun sa le transmiti ca data viitoare cand sunt proteste neautorizate in capitala cu mii de participanti, in care se perturba traficul si de dau capace la cetateni in mod aleator (mi-e lene sa-ti dau linkuri, cauta singur), ei sa faca bine sa trateze problema scobitului in nas la bizoni si influenta fenomenului asupra politicilor euroatlantice.
NO COVER. ALL MAN.
da' ce problema mea?!
unde era jandarmeria? statea in sediu si se uita la film cu castronu de popcorn?
daca B1 chemau si ei suporterii baselului, iesea acolo o mica mineriada
proteste neautorizate, ma lasi ...
cand vrei sa faci revolutie, te duci la guvern si le ceri voie? sa'na .. si noi cu revolutia, nu facem galagie - parol!
plus ca A3u a tot anuntat ora aia intr-una, nu monitorizeaza nimeni? CNAu, nu .. nimeni?!
B1 ce erau cu ochii si cu gura pe antene puteau anunta/avertiza jandarmeria de adunarea aia "neautorizata"
cineva, cu interes, a vrut ca adunarea aia sa aiba loc
unde era jandarmeria? statea in sediu si se uita la film cu castronu de popcorn?
daca B1 chemau si ei suporterii baselului, iesea acolo o mica mineriada
proteste neautorizate, ma lasi ...
cand vrei sa faci revolutie, te duci la guvern si le ceri voie? sa'na .. si noi cu revolutia, nu facem galagie - parol!

plus ca A3u a tot anuntat ora aia intr-una, nu monitorizeaza nimeni? CNAu, nu .. nimeni?!
B1 ce erau cu ochii si cu gura pe antene puteau anunta/avertiza jandarmeria de adunarea aia "neautorizata"
cineva, cu interes, a vrut ca adunarea aia sa aiba loc
Nu inteleg despre ce plm vorbesti. Jandarmeria a fost anuntata in repetate randuri de incidentele violente (reporta lovita, alta femeie random care si-a luat capace de la trei pensionare elefantine pentru ca au confundat-o cu o jurnalista de la televiziunea dusmana), de faptul ca au fost blocate strazile. Replica lor a fost ca e un protest spontan si ca la astea n-au ce sa faca, desi era anuntat de trei zile la antene, o buna parte din pulime fusese adusa cu autocarele din diverse vagauni si asa mai departe.
NO COVER. ALL MAN.
cum nu intelegi? jandarmeria a stat si s-a scarpinat la oo, in timp ce astia isi ardeau picioare in freza - nu se poateWaaagh! » 11 Aug 2014, 20:37 wrote:Nu inteleg despre ce plm vorbesti.
si daca era un protest spontan, ceea ce nu a fost, jandarmeria se putea misca acolo din oficiu sa monitorizeze si sa-i aparere pe bosorogi de tzantzari, sa le imparta sticle de apa sa nu cada pe jos de caldura
ei ce fac .. intervin dupa ce-si rup aia oasele?! ha!
cum am zis si mai sus, cineva acolo sus a avut in interes ca protestu asta "spontan" sa aiba loc
Bun, si ce legatura are asta cu nedumirerea ta initiala legata de rostul jurnalistilor la un astfel de eveniment?
NO COVER. ALL MAN.
pentru ca aia nu e stire frate
daca ei cu mana lor voiau sa faca stirile, na! ca le-au facut - au ajuns fix pe prima pagina
daca ei cu mana lor voiau sa faca stirile, na! ca le-au facut - au ajuns fix pe prima pagina