Sporturi (thread general)

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
robertabalan
Space Invader
Posts: 4
Joined: 12 Nov 2018, 17:02

Re: Sporturi (thread general)

Post by robertabalan »

joaca careva volei?
User avatar
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea
Posts: 3303
Joined: 18 Sep 2016, 22:09

Re: Sporturi (thread general)

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

FOTO + VIDEO Noi dezvăluiri despre agresiunile de la lotul olimpic de judo
Al patrulea caz de agresiune sălbatică la lotul olimpic de judo de la Cluj: fostă sportivă a centrului național, Roxana Pavel, 19 ani, povestește cum a fost lovită brutal de antrenoarea Gianina Andreica și descrie sechelele cu care a rămas la mâna dreaptă după ce i s-a refuzat asistența medicală în urma fracturii degetului mic de la mâna dreaptă.

Originară din Bistrița, Roxana Pavel a stat la Cluj între 2011 și 2013. Avea 12 ani la intrarea în lot, 14 ani când a ales să evadeze.
"Am fost chemate într-un vestiar, eu și încă patru colege. Gianina Andreica ne-a pus să ne dezbrăcăm la bustieră și chilot, după care a început chinul. Pe mine m-a luat prima în vizor. M-a ridicat în picioare și a început să mă lovească violent pe spate cu o coardă de cauciuc, având lățimea unei jumătăți de palmă.

Era un obiect pe care-l foloseam la exercițiile de forță pentru brațe. În timp ce mă izbea cu sete, țipa, folosea cuvinte jignitoare, umilitoare, deranjante. Și mă amenința să nu scot un sunet, să nu plâng și să nu spun nimic părinților".
"La un amical cu un băiat, mi-am rupt de la rădăcină degetul mic de la mâna dreaptă. Mi l-am prins în kimonoul adversarului, iar când m-a proiectat pe saltea s-a produs fisura. S-a umflat. I-am spus Gianinei Andreica, dar n-a ținut cont de nimic. Mi-a sugerat să-mi pun un leucoplast și să continui antrenamentul. N-am avut ce face și am mers mai departe cu dureri".

Nici până în ziua de azi nu și-a rezolvat problema: "La lot, au refuzat să mă ducă la orice control. Mi-am făcut pe ascuns o radiografie la Bistrița, când am avut liber un weekend. Mi-au recomandat la Spitalul de Urgență să-mi pun măcar o atelă, dar n-am vrut.

Știam că revin la Cluj și iese tămbălău dacă mă vor vedea cu mâna imobilizată. S-a vindecat de la sine, dar vreme de jumătate de an am lucrat cu dureri mari. Din păcate, am rămas cu sechele. Degetul afectat stă acum depărtat față de celelalte, e strâmb, nu pot strânge pumnul și, periodic, mă săgetează rău în zona respectivă".
Mișto sportul la noi.
User avatar
tnt
Hammer Haunt
Posts: 1821
Joined: 28 Aug 2015, 18:12

Re: Sporturi (thread general)

Post by tnt »

S-a accidentat din nou serios Cristina Neagu :(
User avatar
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea
Posts: 3303
Joined: 18 Sep 2016, 22:09

Re: Sporturi (thread general)

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

phpBB [video]


i.e gazprom
User avatar
Magicake
Global Belit
Posts: 4657
Joined: 2 Mar 2014, 14:27

Re: Sporturi (thread general)

Post by Magicake »

phpBB [video]


Wtf.
User avatar
Waaagh!
Forum Warlord
Posts: 5233
Joined: 2 Mar 2014, 16:23

Re: Sporturi (thread general)

Post by Waaagh! »

cocalar macaronar
NO COVER. ALL MAN.
Post Reply

Return to “Cafenea”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests