Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Multumesc, bine te-am gasit.
Cred ca e toata lumea de acord ca ambele alternative sunt la fel de culpabile.
Cred ca e toata lumea de acord ca ambele alternative sunt la fel de culpabile.
I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ignoranta se poate repara, reaua intentie nu prea. Mai trist e ca unii se uita in gura oamenilor de genul asta si iau tot ce spun ca fiind adevarul absolut, fara sa il filtreze prin propria gandire.
Dosarul Elenei Udrea (Gala Bute) pare sa fi intrat in linie dreapta
În faţa procurorilor și la sfatul avocaţilor cercul de încredere s-a spart. “Da, am fost întrebaţi la DNA și am povestit cum ministrul Udrea a cerut în mod repetat în ședinţe să finanţăm Gala de box!”, sună o informaţie obţinută de Gazeta Sporturilor.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Fuego
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
He strikes again! One liners a la Ponta, ca invitat la Sinteza Zilei:
Sursa: http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-r ... enei-3.htm
A zis si ca i-a parut rau ca n-a venit la plimbarea vietii.Daca singurul post afiliat CNN ar fi dat afara din sediul sau ar fi cea mai mare lovitura data Romaniei.
Decizia va apartine conducerii trustului, dar cel putin cat sunt eu prim-ministru nu trebuie sa va mutati nicaieri.
Basescu a incercat sa imi faca dosare penale, m-a calomniat, m-a ademenit.
Sursa: http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-r ... enei-3.htm
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Antena3 e in campanie electorala pe bani grei iar mirciulica vrea "reactie" .. LOL!
Mda, din pacate chirurgul care i-a facut lobotomia lui adelu' pare-se ca a cam tras la masea inainte de operatie:
=)))))Adelu' wrote:Am primit o oferta de la un guvern strain. Ar fi nevoie la anul de alegeri anticipate.
NO COVER. ALL MAN.
bombonel? de el zici?
omu a scapat de puscarie si deja se vede mogul media
omu a scapat de puscarie si deja se vede mogul media
Da, nu stiu ce naiba a fumat inainte sa scoata capul la lumina, dar pare tentant.
NO COVER. ALL MAN.
o fi mirosit basinile motanului .. mai stii, daca ii ia locul la antene?
Elena Udrea incearca sa para populara cumparand salam Victoria, paine si ardei iute de la o alimentara din Resita, cu tableta IPad in mana. Fotografiile au fost postate duminica pe pagina de Facebook a candidatului Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, cu explicatia "La Reşita, într-o alimentară, cumpărând salam Victoria, pâine şi ardei iute. O masă de prânz pe cinste."
'ai de steaua femeii asteia.

'ai de steaua femeii asteia.

NO COVER. ALL MAN.
Lol. Dar o sa-i miroasa poseta a salam!
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
As manca niste senvisuri cu salam si ardei iute cu Elena Udrea pe o pajiste. Mi-a facut pofta.
I-au mai dat si lui Copos inca 4 ani cu executare, definitiv, in dosarul Loteria I. Sa-i duca sanatos voinic!
NO COVER. ALL MAN.
pe cand si la noi?Premierul francez Manuel Valls a prezentat luni presedintelui Francois Hollande demisia intregului Guvern, transmite Reuters. Presedintia franceza a anuntat ca i-a solicitat lui Manuel Valls sa formeze un nou Cabinet, care va fi prezentat marti.

Captured Russian troops 'in Ukraine by accident'
no shit?!? probabil unul s-a dus dupa ciuperci, restul carau tarna
A group of Russian soldiers captured in eastern Ukraine had crossed the border "by accident", Russian military sources are quoted as saying.