Îl găsiți și pe Netflix.
Moderator: RaptoR
Filmul lasa de inteles ca terapia e o situatie mai buna pentru fratele cu disabilitati mentale, dar in realitate genul asta de terapie poate fi cam hit and miss. Compania unei persoane care il conoaste de o viata si tine la el e greu de inlocuit. Bineinteles, problema apare cand Connie e un infractor si il ia cu el sa jefuiasca banci.Mahdi wrote: 12 Apr 2021, 21:28Connie nu-și pune niciodată întrebarea ce e mai ok pentru fratele său în timp ce alunecă pe spirala shitshow-ului.
Și mie mi-a lăsat o impresie similară. O altă impresie pe care mi-a lăsat-o, în mod ciudat, a fost de film românesc. Parcă îl și vedeam pe Dragoș Bucur în rolul drogatului din spital.Mahdi wrote: 12 Apr 2021, 21:28În mod ciudat, mi s-a părut că aduce puțin cu filmul lui Cassavetes de data trecută. E tot un film character driven și nu plot driven, cu un iz vag experimental (mai degrabă pastișe retro decât experimente propriu-zise, dar mă rog). Mi-a plăcut cum e filmat - close up-urile, culorile, zoom-urile sau scenele filmate de la distanță, cum e arestarea lui Connie.
Chiar nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta.
Huh, thanks for this. Acu am dublu motiv sa-l vad, ca vroiam sa o vad pe Julia Fox in el. (nu ca n-as fi vazut din Julia Fox destul in PVT CHAT, ifyaknowwhatimean)celălalt film al fraților Safdie, Uncut Gems,
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests