Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Am nevoie de volumele in romana si sunt chestii care tin de aparatul critic, nu informatii in sine.
@juve. Nu neaga nimeni ca sunt si la stat posturi de chiaburi cu responsabilitate 0 sau spre 0. E valabil si in privat cu posturi de vanzator la butic sau ce stiu eu ce magazine de haine cu preturi de la trei zerouri in sus unde intra maxim 5 persoane pe zi si hainele sunt asezate ca la expozitie. Cand mai intra cate un amarat sa beleasca ochii te scaneaza rapid din cap pana in picioare si devin iritati ca le deranjezi linistea fara sa cumperi nimic.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Corporatiile, cu cat sunt mai mari, cu atat sunt mai ineficiente. In multime se pot ascunde oricand lepre. Si pentru ca sunt destule care pun pret pe "teamwork, open space, make love under the sun and such", este un cost mai mare de resurse sa ii verifici individual ca sa determini de cine poti sa scapi fara sa te afecteze.
Asta apropo de mitul "la privat, daca nu muncesti, zbori in secunda doi".
Asta apropo de mitul "la privat, daca nu muncesti, zbori in secunda doi".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Daca ar fi avut si Alex Khan ceva experienta in munca la privat, ar fi stiut ca mitul "la privat, daca nu muncesti, zbori in secunda doi" este si va ramane doar un mit 

Deschide televizorul pe digi24 sau uita-te la Romania te Iubesc pe PRO TV.MC wrote: 26 Apr 2021, 12:31 Asa, si la stat tu presupui ca nimeni nu munceste pentru ca nu risca sa zboare in secunda doi sau?
Si o sa-ti dai seama de ce merge totul prost in tara asta.
Pentru ca la stat sunt o gramada de imbecili care nu au ce cauta in mod normal acolo care sunt lasati sa lancezeasca degeaba, si nici nu sunt dati afara pentru incompetenta, coruptie si absenteism.
Last edited by Alex Khan on 26 Apr 2021, 21:43, edited 4 times in total.
Ca sa vezi....stef wrote: 26 Apr 2021, 16:29 Daca ar fi avut si Alex Khan ceva experienta in munca la privat, ar fi stiut ca mitul "la privat, daca nu muncesti, zbori in secunda doi" este si va ramane doar un mit![]()
Am muncit in 10 locuri de munca la privat din 2017 incoace (companii multinationale IT, supermarkete, cinematograf, restaurante fast-food, call-center, firma de paza), plus o gramada de probe sustinite si pierdute la alte zeci de companii si chiar la o fabrica de paine.
Inainte sa spui ceva, la toate am acumulat in total vreo 7 luni de munca....7 LUNI DE MUNCA IN 4 ANI!
Si da, te zboara imediat, in sensul ca daca te vede ca nu esti capabil sau compatibil cu colectivul, iti inmaneaza foaia de demitere sau te terorizeaza pana te face sa vrei tu sa semnezi demisia.
Am fost la sute de interviuri din 2016 incoace la care am fost respins. Am fost respins chiar si la interviuri sustinute pentru postul de carator marfa in depozite...si chiar nu stiu de ce.
N-am muncit niciodata la stat, nici macar nu am aplicat.
Last edited by Alex Khan on 26 Apr 2021, 21:42, edited 1 time in total.
ok, pana acum chiar am crezut ca nu esti trollAlex Khan wrote: 26 Apr 2021, 21:34
Inainte sa spui ceva, la toate am acumulat in total vreo 7 luni de munca....7 LUNI DE MUNCA IN 4 ANI!
- McWilliams
- Self-righteous bastard
1. "[...]iti inmaneaza foaia de demitere" Demitere nu cred ca inseamna ceea ce crezi tu ca inseamna.
2. "[...]te terorizeaza pana te face sa vrei tu sa semnezi demisia" Adica te face sa muncesti pana iti sar capacele, iar daca nu muncesti la nivelul asteptat pentru privat™, iti face ce? Te pune sa muncesti pana iti sar SI MAI MULTE capace?
3. (si stiu ca nu asta e partea importanta in discutia asta, dar totusi trebuie adresata) "Am muncit in 10 locuri de munca la privat din 2017 incoace (companii multinationale IT, supermarkete, cinematograf, restaurante fast-food, call-center, firma de paza), plus o gramada de probe sustinite si pierdute la alte zeci de companii si chiar la o fabrica de paine." Daca ai schimbat mai multe locuri de munca intr-o perioada atat de scurta decat a schimbat Gabriel Tamas cluburi de fotbal sau sticle de vin la masa, s-a intamplat in vreun moment sa te intrebi ca poate e SI de la tine? Plm, te intrebi la 3 prietene (a.k.a. committed relationship) in 5 ani daca nu cumva tu esti problema, daramite la 10 locuri de munca.
2. "[...]te terorizeaza pana te face sa vrei tu sa semnezi demisia" Adica te face sa muncesti pana iti sar capacele, iar daca nu muncesti la nivelul asteptat pentru privat™, iti face ce? Te pune sa muncesti pana iti sar SI MAI MULTE capace?
3. (si stiu ca nu asta e partea importanta in discutia asta, dar totusi trebuie adresata) "Am muncit in 10 locuri de munca la privat din 2017 incoace (companii multinationale IT, supermarkete, cinematograf, restaurante fast-food, call-center, firma de paza), plus o gramada de probe sustinite si pierdute la alte zeci de companii si chiar la o fabrica de paine." Daca ai schimbat mai multe locuri de munca intr-o perioada atat de scurta decat a schimbat Gabriel Tamas cluburi de fotbal sau sticle de vin la masa, s-a intamplat in vreun moment sa te intrebi ca poate e SI de la tine? Plm, te intrebi la 3 prietene (a.k.a. committed relationship) in 5 ani daca nu cumva tu esti problema, daramite la 10 locuri de munca.
McWilliams wrote: 26 Apr 2021, 23:03 Daca ai schimbat mai multe locuri de munca intr-o perioada atat de scurta decat a schimbat Gabriel Tamas cluburi de fotbal sau sticle de vin la masa, s-a intamplat in vreun moment sa te intrebi ca poate e SI de la tine? Plm, te intrebi la 3 prietene (a.k.a. committed relationship) in 5 ani daca nu cumva tu esti problema, daramite la 10 locuri de munca.
N-are importanta ca e problema la mine sau la ei.
Problema poate sa fie si la ei pentru ca m-au angajat cu toate ca aratam a nepriceput, pentru ca nu mi-au testat aptitudinile, competentele, fizicul, psihicul conform normelor corporatisto-europene si conform normelor medicale. In alte tari recrutarile includ si teste psihologice. E vina lor ca nu m-au respins si pentru ca m-au angajat cu toate ca eram nepotrivit pentru domeniu.
Eu ce sa fac? Am profitat si le-am luat banii (care si asa sunt PUTINI in raport cu standardele EUROPENE) pentru o zi/saptamana/doua saptamani/o luna/doua luni/trei luni de munca.
Intr-o tara capitalista ca Germania, Anglia sau America nu m-ar angaja nimeni si as sta pe ajutor social/venit minim garantat pentru ca nu stiu sa fac nimic. Sau as lucra pe specializarea mea, dar ...e la stat si e pe pile.
Ca sa revenim la subiect, eu am vrut doar sa-i spun colegului ca la privat greselile nu sunt deloc tolerate.
La stat sunt tolerate si de asta vedem ce se intampla.
Intr-un fel, si privatul are vina lui - salariile mizerabile de MICI in HoReCa/vanzari/IT/relatii clienti , mult sub standardele europene.
La stat avem in schimb cei mai bine platiti bugetari si directori de stat din UE.
Si ca sa inchei subiectul, in tara asta, daca vrei sa ai o viata buna, ai trei optiuni:
1. te apuci de bisnita sau de o afacere pe piata neagra: proxenetism, camatarie, videochat, pacanele sau devii samsar de masini ori rechin imobiliar
2. te faci popa
3. te angajezi la stat /sau la primarie prin pile sau spaga ca profesor, medic, secretar, consilier, ghiseist, administrator, politist, soldat, paznic, chiar si ca maturator ca se faci te costa spaga 5000 lei.
4. emigrezi intr-o tara cu salariu mai mare.....sau care iti ofera venit minim garantat in caz ca nu-ti gasesti de lucru, precum Germania.
Sa muncesti ca sclav la multinationale/supermarkete/fast-fooduri/call-centere pe salariul de 285 euro NET (pana si in Turcia salariul e mai mare) denota ca esti PROST! Si recunosc ca am fost prost in ultimii 4 ani, in cei 4 ani TRUMPISTI!
Sa muncesti in IT in Romania pe 1000-2000 euro e o prostie, cand poti pleca in alte tari unde poti castiga 5000-6000 euro.
Din pacate asta-i situatia, dar in Romania chiar nu mai merita sa MUNCESTI.
Cand vezi ca cei mai multi bani se fac :
1. pe piata neagra si prostitutia mai ales- ati vazut ce s-au inmultit reclamele la videochat?
2. in biserica
3. la stat
4. in televiziune, muzica si sport...asta daca ai pe cine sa te sponsorizeze
......la ce sa mai muncesti pe 300-1000 euro la privat?
Asta e SITUATIA!
Pentru Romania vremea cand se putea castiga bine din munca CINSTITA s-a dus din 1989.
Ati vrut capitalism si ati instaurat un capitalism de cumetrie in care se pot face bani multi doar prin infractiuni, bisnita, sex si mancat rahat la TV!
Asta ati vrut, asta ati primit!
Oricum vine si MAREA RESETARE, sau MAREA SCHIMBARE si vom ajunge sa primim bani gratis de la stat sub forma de VMG, cum se intampla in America cea "fost-capitalista".
Si la ce sa mai muncesti cand exista ROBOTI si APLICATII care pot face treaba mai bine?
1. te apuci de bisnita sau de o afacere pe piata neagra: proxenetism, camatarie, videochat, pacanele sau devii samsar de masini ori rechin imobiliar
2. te faci popa
3. te angajezi la stat /sau la primarie prin pile sau spaga ca profesor, medic, secretar, consilier, ghiseist, administrator, politist, soldat, paznic, chiar si ca maturator ca se faci te costa spaga 5000 lei.
4. emigrezi intr-o tara cu salariu mai mare.....sau care iti ofera venit minim garantat in caz ca nu-ti gasesti de lucru, precum Germania.
Sa muncesti ca sclav la multinationale/supermarkete/fast-fooduri/call-centere pe salariul de 285 euro NET (pana si in Turcia salariul e mai mare) denota ca esti PROST! Si recunosc ca am fost prost in ultimii 4 ani, in cei 4 ani TRUMPISTI!
Sa muncesti in IT in Romania pe 1000-2000 euro e o prostie, cand poti pleca in alte tari unde poti castiga 5000-6000 euro.
Din pacate asta-i situatia, dar in Romania chiar nu mai merita sa MUNCESTI.
Cand vezi ca cei mai multi bani se fac :
1. pe piata neagra si prostitutia mai ales- ati vazut ce s-au inmultit reclamele la videochat?
2. in biserica
3. la stat
4. in televiziune, muzica si sport...asta daca ai pe cine sa te sponsorizeze
......la ce sa mai muncesti pe 300-1000 euro la privat?
Asta e SITUATIA!
Pentru Romania vremea cand se putea castiga bine din munca CINSTITA s-a dus din 1989.
Ati vrut capitalism si ati instaurat un capitalism de cumetrie in care se pot face bani multi doar prin infractiuni, bisnita, sex si mancat rahat la TV!
Asta ati vrut, asta ati primit!
Oricum vine si MAREA RESETARE, sau MAREA SCHIMBARE si vom ajunge sa primim bani gratis de la stat sub forma de VMG, cum se intampla in America cea "fost-capitalista".
Si la ce sa mai muncesti cand exista ROBOTI si APLICATII care pot face treaba mai bine?
Last edited by Alex Khan on 28 Apr 2021, 17:08, edited 3 times in total.
Imi spunea un bugetar prea bine cunoscut in online-ul romanesc:
In Romania, pentru mai putin de 2500 lei nici nu merita sa te dai jos din pat.
Ca cine castiga sub 2500 lei e un SCLAV!
Si ca munca e doar pentru roboti, asiatici si tractoare.
Si ca prostii si incompetentii care nu stiu sa faca NIMIC n-ar trebui lasati sa munceasca, ci tinuti pe ajutoare sociale, ca mai bine le dai acolo un venit minim gratis decat sa provoace nervi si pagube unui patron, si sa-i mai dai si un salariu minim+bonuri de masa si sa mai platesti impozite la stat pe curul lui.
Ma rog, el exagereaza, spunand ca orice om de pe planeta asta ar trebui sa primeasca venit minim garantat de 1000-2000 euro pentru o viata decenta, si ca cine vrea sa munceasca, poate sa o faca si neplatit, din PASIUNE!
In Romania, pentru mai putin de 2500 lei nici nu merita sa te dai jos din pat.
Ca cine castiga sub 2500 lei e un SCLAV!
Si ca munca e doar pentru roboti, asiatici si tractoare.
Si ca prostii si incompetentii care nu stiu sa faca NIMIC n-ar trebui lasati sa munceasca, ci tinuti pe ajutoare sociale, ca mai bine le dai acolo un venit minim gratis decat sa provoace nervi si pagube unui patron, si sa-i mai dai si un salariu minim+bonuri de masa si sa mai platesti impozite la stat pe curul lui.
Ma rog, el exagereaza, spunand ca orice om de pe planeta asta ar trebui sa primeasca venit minim garantat de 1000-2000 euro pentru o viata decenta, si ca cine vrea sa munceasca, poate sa o faca si neplatit, din PASIUNE!
Doamne fereste cate clișee și inepții poți debita.
Mai rar mi-a fost dat sa vad un om cu atâta frustrare acumulată.
MC wrote: 28 Apr 2021, 17:36 Doamne fereste cate clișee și inepții poți debita.
Ce clisee si ineptii debitez omule?
Asta e purul adevar: Romania mai produce bani grei doar din exportat curve, pelerinaje bisericesti si combinatii + anterior si HORECA din evaziune fiscala. Astea va sunt democratia si capitalismul in care traiti si pe care le-ati vrut dupa comunism.
Cifrele mari de afaceri chiar domeniile astea le produc, mult mai multi bani decat IT-ul si vanzarile ale caror profit se duce in strainatate, iar pe sclavii nostri ii platesc cu firmituri.
Cat despre faptul ca ma faci "frustrat" , te invit sa te duci pe Softpedia, mai ales pe Poiana lui Iocan si o sa-ti retragi cuvintele. Sa vezi ce probleme au unii, si cum transforma din tantar in armasar. Pentru ca din nou, asta ti-e TARA!
Eu nu sunt FRUSTRAT absolut deloc in comparatie cu altii.
Eu zic sa nu ma mai judecati pentru ce fac eu in viata mea, de fapt nici n-ar trebui sa discutam probleme personale.
INAPOI LA DISCUTII POLITICE.
Si legat de comunism, sa nu credeti ca fac apologie.
Dar la modul cel mai obiectiv spun ca niciun alt regim sau forma de gvuvernamant care a existat in istoria tarii asteia n-a construit mai mult decat a cladit comunismul. Nu vreau sa-i laud pe dictatorii aia jegosi de Dej si Ceausescu, dar asa nu inseamna ca ii pot lauda pe boii corupti si pe imbecilii coafati care i-am votat noi cu manutele noastre. Pentru ca aia n-au facut absolut NIMIC! Doar s-au imbogatit.
Ii laud pe ROMANII din anii comunismului care faceau CEVA, pe vremea cand toti erau seriosi, pe vremea cand exista disciplina, pe vremea cand tinerii si copiii nu aveau mintea DOAR la sex si golaneala, cand infractorii erau aspru pedepsiti , pe vremea cand se construia CEVA, pe vremea cand ti se spunea sa vii la ora 6 fix, la ora 6 fix erai acolo (si nu erau telefoane mobile, ci ceasuri de mana
).
Ca ne place sau nu, poporul roman nu e construit genetic pentru DEMOCRATIE, ci doar pentru DICTATURA, indiferent ca-i de stanga sau de dreapta. Va spun ca daca nu era foametea in anii 80', si acum eram o tara comunista.
Aici, tot ce s-a facut s-a facut prin dictatura si cu forta.
Cand avem prea mare grad de libertate, ne prostim - vezi manelizarea , meltenismul, cocalarismul, curvasaraia, coruptia si tot ce defineste democratia imputita de azi.
Romanii din comunism au lasat niste chestii care vor rezista si sute de ani de acum incolo (Transfagarasani, sosele, autostrazi, linii feroviare, metrouri, porturi, stalpii de iluminat, trotuare, blocuri cu apartamente, scoli, gradinite ,licee, fabricile , podurile, canalul, centrala nucleara, centralele si uzinele care stau acum abandonate, hoteluri, spitalele care acum sunt mizerabile, utilaje, retele electrice, canalizare, Intercontinentalul, chiar si Casoaia Popoului unde stau cei 600 de parlamentari sa ne futa in fiecare zi).
Inclusiv romanii din timpul monarhei constitutionale liberal-taraniste au facut mai multe, ca atunci nu era democratie ca acum, era cu un pic de dictatura, si vedeti Universitatea, Ateneul si alte cladiri culturale si casele din Centrul Vechi (ca taranii mureau de foame in mediul rural si locuiau in bordeie din paie si pamant e alta discutie). Ca se ducea rau si atunci, important e ca monarhia asta nemteasca facea CEVA, mult mai mult decat democratia social-liberala actuala.
Democratia social-liberala ce dracu lasa in urma dupa 30 ani?
O CATEDRALA in forma de falus in inima Bucurestiului si niste supermarkete, multinationale IT/call-center, farmacii, sali de pacanele si cazinouri, sali de sport, "bordeluri", cluburi , fast-fooduri...........care azi sunt, maine nu mai sunt ca isi muta directorii afacerile in paradisuri fiscale. Ah, stiu ce mai lasa in urma, niste viloaie in care locuiesc "alesii".
De 20 ani stau idiotii sa termine o statie de metrou in Drumul Taberei sau sa termine o autostrada pe care chinezii o construiesc intr-o noapte!
Ne lasa sa murim in spitale de la infectii, elevii inca strabat nameti pe timp de iarna ca sa ajunga la scoala si ajung sa se inece in toaletele din fundul curtii, tinerii ajung arsi in cluburi, politistii omoara pensionari si lovesc in oamenii slabi, dar cand vine vorba de interlopi periculosi si proxeneti ca Dinca, asteapta ordinul procurorilor, si totusi, platim IMPOZITE, efectiv ne jefuiesc din veniturile noastre si asa de cacat.
De straini n-am ce sa zic, pana la urma de ce sa nu profite si sa nu se imbogateasca de pe urma noastra avand in vedere ca suntem un popor de cretini?
Da-o incolo de treaba cu democratia lui peste prajit!
Sau cum era Bucurestiul inainte si ce a ajuns astazi. Serios, sunteti unii pe aici care preferati Bucurestiul de ACUM?
Nu era mai bine sa-i vezi pe taranii astia la munca decat sa umple birturile din sate si sa faca caterinca spargand seminte in timp ce totul se prabuseste in jur?

Dar la modul cel mai obiectiv spun ca niciun alt regim sau forma de gvuvernamant care a existat in istoria tarii asteia n-a construit mai mult decat a cladit comunismul. Nu vreau sa-i laud pe dictatorii aia jegosi de Dej si Ceausescu, dar asa nu inseamna ca ii pot lauda pe boii corupti si pe imbecilii coafati care i-am votat noi cu manutele noastre. Pentru ca aia n-au facut absolut NIMIC! Doar s-au imbogatit.
Ii laud pe ROMANII din anii comunismului care faceau CEVA, pe vremea cand toti erau seriosi, pe vremea cand exista disciplina, pe vremea cand tinerii si copiii nu aveau mintea DOAR la sex si golaneala, cand infractorii erau aspru pedepsiti , pe vremea cand se construia CEVA, pe vremea cand ti se spunea sa vii la ora 6 fix, la ora 6 fix erai acolo (si nu erau telefoane mobile, ci ceasuri de mana

Ca ne place sau nu, poporul roman nu e construit genetic pentru DEMOCRATIE, ci doar pentru DICTATURA, indiferent ca-i de stanga sau de dreapta. Va spun ca daca nu era foametea in anii 80', si acum eram o tara comunista.
Aici, tot ce s-a facut s-a facut prin dictatura si cu forta.
Cand avem prea mare grad de libertate, ne prostim - vezi manelizarea , meltenismul, cocalarismul, curvasaraia, coruptia si tot ce defineste democratia imputita de azi.
Romanii din comunism au lasat niste chestii care vor rezista si sute de ani de acum incolo (Transfagarasani, sosele, autostrazi, linii feroviare, metrouri, porturi, stalpii de iluminat, trotuare, blocuri cu apartamente, scoli, gradinite ,licee, fabricile , podurile, canalul, centrala nucleara, centralele si uzinele care stau acum abandonate, hoteluri, spitalele care acum sunt mizerabile, utilaje, retele electrice, canalizare, Intercontinentalul, chiar si Casoaia Popoului unde stau cei 600 de parlamentari sa ne futa in fiecare zi).
Inclusiv romanii din timpul monarhei constitutionale liberal-taraniste au facut mai multe, ca atunci nu era democratie ca acum, era cu un pic de dictatura, si vedeti Universitatea, Ateneul si alte cladiri culturale si casele din Centrul Vechi (ca taranii mureau de foame in mediul rural si locuiau in bordeie din paie si pamant e alta discutie). Ca se ducea rau si atunci, important e ca monarhia asta nemteasca facea CEVA, mult mai mult decat democratia social-liberala actuala.
Democratia social-liberala ce dracu lasa in urma dupa 30 ani?
O CATEDRALA in forma de falus in inima Bucurestiului si niste supermarkete, multinationale IT/call-center, farmacii, sali de pacanele si cazinouri, sali de sport, "bordeluri", cluburi , fast-fooduri...........care azi sunt, maine nu mai sunt ca isi muta directorii afacerile in paradisuri fiscale. Ah, stiu ce mai lasa in urma, niste viloaie in care locuiesc "alesii".
De 20 ani stau idiotii sa termine o statie de metrou in Drumul Taberei sau sa termine o autostrada pe care chinezii o construiesc intr-o noapte!
Ne lasa sa murim in spitale de la infectii, elevii inca strabat nameti pe timp de iarna ca sa ajunga la scoala si ajung sa se inece in toaletele din fundul curtii, tinerii ajung arsi in cluburi, politistii omoara pensionari si lovesc in oamenii slabi, dar cand vine vorba de interlopi periculosi si proxeneti ca Dinca, asteapta ordinul procurorilor, si totusi, platim IMPOZITE, efectiv ne jefuiesc din veniturile noastre si asa de cacat.
De straini n-am ce sa zic, pana la urma de ce sa nu profite si sa nu se imbogateasca de pe urma noastra avand in vedere ca suntem un popor de cretini?
Da-o incolo de treaba cu democratia lui peste prajit!
Sau cum era Bucurestiul inainte si ce a ajuns astazi. Serios, sunteti unii pe aici care preferati Bucurestiul de ACUM?
Nu era mai bine sa-i vezi pe taranii astia la munca decat sa umple birturile din sate si sa faca caterinca spargand seminte in timp ce totul se prabuseste in jur?

Pe vremea comunismului, transexualii erau oprimati.
Doar transexualii?
Pe vremea aia nu vedeai in primul rand femei cu silicoane , tatuaje, piercinguri si botox pe buze, si par lung si blond platinium (dupa care eu tot salivez, dar ele nu ma baga in seama pentru ca sunt sarac si n-am bmw si vila de bombardier). Nu exista asa ceva!
Pe vremea comunismului, oricat de urat erai, aveai nevasta! Avea grija statul sa nu mori virgin, ca fiecare trebuia sa faca plozi care sa munceasca si sa lupte pentru patrie.
Si era extrem de dificil sa divortezi si sa faci avort. Astea au fost principalele defecte ale comunismului, pentru ca se baga prea mult in viata personala!
Noua ne trebuie strict o DICTATURA de DREAPTA, care sa ne puna la munca, sa asigure deschidere la piata liberalizata, dar sa reglementeze cu severitate banii publici si activitatea functionarilor, si care sa aplice legile deja existente si sa pedepseasca cu severitate orice infractionalitate sau act de coruptie.
Sa asigure locuri de munca, sa se asigure ca oricine specializat de exemplu pe ...LITERE, ISTORIE, JURNALISM, DREPT, sa nu mai ajunga lucrator la fast-food/supermarket sa se miste incet si sa produca pagube patronului. Sau dracu, un absolvent de Poli sa nu mai ajunga actor , teolog sau voluntar la un ONG cultural.
De fapt, ar trebui ca dictatura asta sa se preocupe de invatamant, sa ajute elevii de la varsta frageda sa se orienteze spre cariera , si cand si-au ales domeniul , sa-i invete dracu toti pasii, sa-i lase in pana mea REPETENTI daca nu au invatat toata materia pe anul scolar respectiv, sa nu te mai trezesti ca ajung toti agramatii cu diplome cumparate si pile ca Dancila sau EBA in functii de conducere.
Ne trebuie o dictatura care sa nu repete tampeniile lui Ceausescu, sa nu mai ajungem sa stam la coada sa ne luam paine pe cartela sau sa se produca pene de curent si intreruperi de caldura si gaz.
In dictatura asta dorita de mine, fiecare e liber sa se imbrace cum vrea, sa se coafeze, sa-si aleaga sexul, sa-si aleaga religia (desi
in dictatura asta n-ar exista catedrale construite pe bani publici) , fiecare e liber sa se iubeasca cu cine vrea (sa existe si prostituate din partea mea si sa-si puna silicoane), sa aleaga daca vrea sa faca sau nu copii, sa gandeasca si sa spuna ce vrea in limitele bunului simt si legii, sa asculte , sa citeasca, sa se joace, sa vizioneze ce vrea............
.....DAR SA MUNCEASCA DRACU CORECT SI CINSTIT PE DOMENIUL SAU!
SA-SI RESPECTE APROAPELE, fara mistocareli!
SI SA RESPECTE LEGILE!
Vreau o dictatura liberalizata cum a fost in SINGAPORE sau Coreea de Sud. De asta avem noi nevoie!
Sau fie si ca-n Emirate unde acolo toti coruptii si bisnitarii sunt pedepsiti conform legii.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
"Vrem o tara ca afara" sau "Iliescu sa ramana, dar sa nu mai dea din mana" sau "Dragnea, f***-ti Pastele ma-tii!" (now available in 32k).
- ola small dickie
- Big Daddy
bucata asta din alex can e aur curat. trebuie pastrata in arhivele forumului