Assassin's Creed Infinity

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
Post Reply
Alex Khan1
Space Invader
Posts: 37
Joined: 15 Apr 2021, 17:37

Assassin's Creed Infinity

Post by Alex Khan1 »

Din ce am citit din zvonurile de pe net:
-va fi un joc live-service multiplayer inspirat dupa GTA 5 Online si Fortnite
-pentru ca va fi inspirat dupa GTA 5 Online, adica va avea ca loc de actiune un ORAS ISTORIC sau in mai multe ORASE ISTORICE din mai multe tari
- pentru ca va fi inspirat si dupa Fortnite - vom construi fortarete si cazemate , vom customiza personajele, vom face upgrade-uri la arme, vom avea loot-boxes si microtranzactii , ar putea sa fie si un mod battle-royale, si sa mergem la vanatoare dupa Piesele Edenului si relicvele ISU.
-va avea sezoane de cate 3-6 luni . Fiecare sezon ar putea fi o epoca istorica . Fiecare sezon se va termina probabil ca si la Fortnite - cu un dezastru natural sau cu o invazie ce duce la prabusirea orasului respectiv si la sfarsitul epocii. Fiecare inceput de sezon nou inseamna inceputul unei noi epoci. La fiecare sezon, tehnologia, orasul , echipamentele si armele evolueaza dupa epoca.
-vom alege sa ne jucam cu asasini sau cu templieri
-probabil va avea cazinou ca la GTA 5 Online......daca tot au spus ca se va inspira dupa GTA 5 Online
- pentru ca directorul artistic Raphael Lacoste a parasit Ubisoft dupa 16 ani de activitate, jocul probabil ca nu va avea grafica next-gen, ci una mai cartoonish, dar tot cu motor Anvil, posibil inspirat dupa Immortals Fenyx Rising , la fel ca si la Fornite, sa se poata juca si cei cu PC-uri mai slabe si console old-gen.
-harta va cuprinde nu doar un oras istoric care va evolua dupa fiecare epoca, ci si paduri, munti, imprejurimi cu sate de explorat, campii, rauri, si chiar o mare sau un ocean unde se vor duce batalii navale
-seria Assassins Creed (Single-Player) va lua pauza pentru multa vreme , dar Ubisoft va continua sa ofere suport si DLC-uri pentru AC Valhalla pentru inca 2 ani.
Post Reply

Return to “Jocuri”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests