Secret Santa 2021

Jocuri născocite (împrumutate) de userii forumului la care participa toți userii forumului în scopul măririi postcountului (1) măririi epeen-ului (2) și lulz (3).

Moderator: RaptoR

User avatar
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea
Posts: 3303
Joined: 18 Sep 2016, 22:09

Re: Secret Santa 2021

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Am reușit să trec prin Bastion. M-a surprins că mi-a părut puțin simplu la standardele de astăzi pentru indie-uri cunoscute. Sau poate pur și simplu sunt așteptări mult mai mari acum pentru platformere (fără îndoială că și Bastion a ajutat la asta). Nu m-a captivat precum Hollow Knight (pe care aș vrea să-l joc mai mult la un moment dat), de pildă, dar aș spune că e un joc cu o estetică foarte frumoasă de poveste și cu gameplay variat. Eu m-am dus mult pe musket (că poți să-l spamezi mult) și spear. Alegerea de la sfârșit m-a pierdut puțin, nu înțelegeam exact ce alegeam, de fapt și care era scopul meu în tot jocul :D Am vizitat un wiki după ce-am terminat, acum că înțeleg aș fi ales opusul (am ales să dau timpul înapoi). Ar mai fi de aprofundat în new game+, dar nu cred că o să ajung să mai trec prin el prea curând.

Jucat puțin din This War of Mine pe modul cu jurnalista, bucătarul și fotbalistul. Am ajuns pe la ziua 12 parcă, unde mi-am dat seama că tre să dau un restart, pentru că aveam două personaje cu răni serioase, am avut un raid care mi-a luat toată mâncarea și toți sunt foarte înfometați. Cred că aș juca mai bine la restart, dar nu prea m-a convins. Aș mai trece prin el să văd și zonele pe care nu le-am explorat, dar construirea casei nu mi s-a părut prea interesantă (posibil să fie altfel după ce faci un upgrade la workshop și ajungi la mid/endgame): deci pot să construiesc doar câteva lucruri cu scopul de a prinde apă de ploaie, o cușcă unde prind foarte rar ceva carne, un workbench unde să-mi fac o rangă ca să pot să sparg uși și cabinete să găsesc mâncare (sau să mă bat cu soldați cu kalashnikov), un laborator în care să rulez țigări cu tutun fals care par să valoreze mai puțin în negoț decât ingredientele folosite. Cam asta e jocul la început: te duci într-o zonă unde aduni lemne și piese ca să poți să construiești la workbench și speri să găsești mâncare să te mai ducă o zi (dacă nu primești raid și rămâi fără nimic) și te enervezi cât de puțin poți să cari. O să-l mai încerc.

Am instalat mai devreme Darkwood și sper să am timp să-l încep în seara asta.
User avatar
Bogdan
Pig Cop
Posts: 713
Joined: 2 Mar 2014, 18:35

Re: Secret Santa 2021

Post by Bogdan »

M-am apucat si eu de Lifeless Planet, am jucat aproape 2 ore, pe Steam Deck. Chiar impresionanta atmosfera jocului, avand in vedere stilul grafic si modelele simpliste. Chiar vreau sa il termin acum pentru ca sunt curios de cum se va dezvolta si finaliza povestea.
Post Reply

Return to “Forum Games”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests