R.I.P.
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: R.I.P.
Asta nu-l împiedică să aibă dreptate.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- ola small dickie
- Big Daddy
Cam boshorogesc. Oh noes conceptul de like e de caca, social media e de caca.
Mie imi place sa stau pe social media, ca orice lucru are si chestii bune si rele. Iar cu conceptul de like nu prea inteleg care i problema
Mi a adus aminte de fostul redactor level care anunta moartea societatii asa cum o stim din cauza pokemon go
Mie imi place sa stau pe social media, ca orice lucru are si chestii bune si rele. Iar cu conceptul de like nu prea inteleg care i problema
Mi a adus aminte de fostul redactor level care anunta moartea societatii asa cum o stim din cauza pokemon go
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Ei na, boshorogesc. Nu e o chestie de trenduri, folosesc și eu platformele astea pentru ce am nevoie, că asta e. Dar lucrurile rele cântăresc mai mult decât cele bune. Daca acum 3-4 ani mai era o discuție de avut, mi se pare deja de neînțeles acum să îți placă social media.
Să tolerezi poate, să îți placă ideea de social networking să zicem. Dar "social media"... mi-e greu să cred că nu observi influențele negative pe care le are (și ce fel de oameni sunt implicați).
Să tolerezi poate, să îți placă ideea de social networking să zicem. Dar "social media"... mi-e greu să cred că nu observi influențele negative pe care le are (și ce fel de oameni sunt implicați).
Twitter cu paid access nu e neaparat o idee rea, comunitatile gated in teorie tin trollii si continutul de slaba calitate departe deci ar putea fi un win daca se aliniaza planetele pentru Musk. Doar ca problema cu Twitter paid e ca o sa aiba tot useri Twitter in el 
Si eu am renuntat de cativa ani la tot social media, mai putin Pinterest care e mai mult o adunatura de oameni care se uita si comenteaza la imagini cu whatever subiecte. Dar tot are algoritmul care-ti da content care-ti place non stop, so intru doar de cateva ori pe zi

Si eu am renuntat de cativa ani la tot social media, mai putin Pinterest care e mai mult o adunatura de oameni care se uita si comenteaza la imagini cu whatever subiecte. Dar tot are algoritmul care-ti da content care-ti place non stop, so intru doar de cateva ori pe zi

Pentru mine e relativ ok ca mai intru cand stau cu orele prin salile de judecata si sunt satul sa urmaresc cum se desfasoara zecile de cauze care sunt inaintea mea. Altii se mai joaca pe telefon dar eu nu suport de nici o culoare jocurile mobile.
Cel mai mult stau pe batranul FB ca sunt pe diverse grupuri de juridice, retro gaming stuff si fotografie si mai urmaresc postarile de prin grupurile astea.
Cel mai mult stau pe batranul FB ca sunt pe diverse grupuri de juridice, retro gaming stuff si fotografie si mai urmaresc postarile de prin grupurile astea.
Ok, dar schimbările la care te referi sunt doar la stadiul de propuneri care m-aș mira să se implementeze. Și utilizatorii nu cred că au simțit (încă) efectul concedierilor. Deci reacția ta și a multor altora mi se pare prematură. Sigur, îmi pare bine că lumea pleacă, dar nu mi-e clar de ce pleacă înainte să se limpezească lucrurile și să se schimbe ceva efectiv.
De acord cu TG, în mare. Din scurtele intersecții pe care le am din an în paști cu Twitter și Facebook (ba chiar și cu frontend-urile oficiale YouTube), rămân un pic șocat de interfețele greoaie pline de dark patterns și reclame. Utilizatorii stagnează cu miliardele într-un soi de optim local întreținut de network efects. Dacă toți cunoscuții tăi sunt acolo, ajungi să crezi că merită să te lași supus la așa ceva. Ar fi mare păcat să nu depășim stadiul ăsta. Se poate mult, mult mai bine.

Am înțeles că serverele de Mastodon abia fac față valului de utilizatori noi. Nu știu dacă mai mult de 10% din ei or să rămână, dar oricum e de bine. Problema e că și Mastodon, liber, descentralizat și drăgălaș cum e, a copiat multe din hibele Twitter (limita de caractere, likes, etc). Cu toate că apreciez proiectul, nu am fost niciodată tentat să-mi fac cont. La fel ca Twitter, nu e un loc bun pentru discuții și nici nu e cel mai bun mod de a te abona la știri sau la ce mai zic diverși (pentru asta RSS e Calea, Adevărul și Viața). Deci ce rost are?
E cea mai superficială formă de feedback posibilă. E una din găselnițele menite să-ți gâdile orgoliul ca să te țină lipit de platformă cât mai mult timp și să vezi cât mai multe reclame.
PS: Cu toate mofturile mele, mi-a părut foarte bine să aflu că Uniunea Europeană are instanțe oficiale de Mastodon și Peertube:
https://social.network.europa.eu/about/more
https://tube.network.europa.eu/
PPS: Ha, și Stephen Fry a scos capul pe Mastodon: https://mastodonapp.uk/@stephenfry
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
S-au întâmplat destul de multe de când s-au făcut concedierile și s-a introdus sistemul de subscriptionJaunty wrote: ↑11 Nov 2022, 23:33 Ok, dar schimbările la care te referi sunt doar la stadiul de propuneri care m-aș mira să se implementeze. Și utilizatorii nu cred că au simțit (încă) efectul concedierilor. Deci reacția ta și a multor altora mi se pare prematură. Sigur, îmi pare bine că lumea pleacă, dar nu mi-e clar de ce pleacă înainte să se limpezească lucrurile și să se schimbe ceva efectiv.
Probabil nu o să fie neapărat moartea twitter atât timp cât încetează să ia decizii evident proaste, but who cares. Atât Elon și mulți alți și-au dat seama cât de important e social media acum și vor să dețină aceste site-uri/dicteze moderarea lor pentru a controla pe cât pot discursul public, similar to rich guys buying newspapers și cred ca asta e perspectiva din care trebuie privită achiziția twitter.
Pardon, nu eram la zi. Deci a introdus deja verificarea pe 8 dolari, a văzut că sunt probleme (pe care le-ar fi putut prevedea dacă s-ar fi gândit 2 minute) și a retras-o.
În fine, om vedea ce se cerne.

RIP Kevin Conroy, *the* Batman 

Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
RIP Barbara Walters
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
Full-time quote-happy-tagger.
- ola small dickie
- Big Daddy
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
RIP Lance Reddick
- ola small dickie
- Big Daddy
The Smiths bassist Andy Rourke has died following a battle with cancer
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
RIP Tina Turner

- ola small dickie
- Big Daddy
Tina Turner pe coperta albumului Everything You've Come to Expect de la The Last Shadow Puppets: