Awesome Fails

Discuții off-topic în limita bunului simț
Mărar
Electro-Chemist

Re: Awesome Fails

Post by Mărar »

Damn, au scos articolul de pe site.
"Autobaza nu e o secta. Autobaza e o familie, e o legatura interumana prin care apropierea de Miel se face cu sprijinul fratilor. Georgiana nu a inteles acest lucru si a incercat apropierea de Miel prin intermediul altor persoane ce folosesc alte metode, precum drogul Marihuană. Eu am cunoscut-o personal, cand mergeam impreuna la cursurile ECDL. De atunci, tin bine minte, ca vorbea pe Yahoo!Messenger cu acest Silviu Gherman, despre care ulterior am aflat ca se ocupa cu lucruri mai putin legale. Acest Silviu nu a facut altceva decat sa o influenteze negativ. Tin minte ca la un moment dat, cand vorbeau, stiu ca a fost un gest urat faptul ca am urmarit ce vorbeau, dar acum este irelevant, Silviu i-a spus sa-i trimita cateva poze in care Georgiana, care pe atunci avea 17 ani, isi expunea nurii. Degeaba lumea acuza Autobaza, ca vezi doamne, din cauza noastra, tinerii isi intorc fata de la Dumnezeu, intr-adevar, din Autobaza e greu sa iesi, si nu pentru ca te tine cineva cu forta ( doar 4 cazuri, izolate) ci pur si simplu pentru ca nu mai pot renunta la mentalitatea, gesturile si emotiile traite in sanul Autobazei. Robert e o persoana minunata care a reusit sa ne uneasca si sa ne faca sa privim lumea altfel, iar pentru el, stim cu totii ca Georgiana era apa, aer, pamant, sentiment, traire, vis si nu in ultimul rand emotie."
https://archive.today/UAaUG
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Troling de prost gust in legatura cu moartea unei tinere, mai ales ca a dus-o pana a ajuns publicat in presa. Cred ca apropiatii acelei fete aveau nevoie dupa acest eveniment tragic sa citeasca si sa auda si asemenea tampenii in media. Dar bineinteles, unora li se pare "cool" ce a facut acel lachitoi. Cred ca se gasesc alte evenimente la care sa arati cat de penibila e presa daca vrei. Acel ins nu a aratat decat ca e la fel de lache, folosindu-se de un deces.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

o fi de prost gust, da' cred ca e cel mai bun trolling pe care l-am vazut. Aproape fiecare propozitie a lui implica un meme autohton sau international, iar tanara "jurnalista" pare a nu avea nici un habar cu ce se mananca internetul, cu toate ca isi profeseaza meseria pe internet. Mi s-ar fi parut si mie aiurea daca era ceva ziarist de moda veche, sa-l iei cu mistouri de astea, dar ea nu are nici o scuza. Pe langa asta, nevoia de senzational ii amorteste simtul ridicolului, ia toate prostiile alea de bune.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Intr-adevar, mare minune. Gazetara unei publicatii la nivelul hartiei igienice folosite e proasta de-i crapa frontalul. De necrezut.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Ma, si sa nu stii interneti si tot te prinzi ca "penticostali autobazisti" nu exista. Asta si faptul ca te duci la un strain si iei tot ce iti spune ca adevar si apoi il publici nu te face doar prost, ci si un jurnalist de toata jena, chiar si pentru nivelul de tabloid.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Daca te miri din atata lucru, inseamna ca pana azi n-ai mai vazut femei proaste. :lol:

Welcome to the real world, zombs.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pai nu ma mir, dar de asta mi se pare amuzant trollaj-ul respectivului. A mers pana la capat pentru ca aia nu s-a prins nici macar in ceasul 13. Si nu are nici o treaba cu duduia care a murit, mistocaria e 100% indreptata impotriva "ziaristei" aleia.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Parerea mea e ca tipu-i mai prost ca proasta. Odata ca subiectul e trist, iar apoi, prea mare consum de timp si energie creativa cu o asemenea bombardata. Mai bine schimbi doua vorbe with a niec gurl.
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

De acord cu Waaagh. In plus, trebuie sa fii foarte trist sa te bucuri si sa te hlizesti la o asemenea mizerie. Nu inteleg de ce e de condamnat ca o tipa nu stie meme-urile voastre idioate si paginile de Facebook unde v-o luati la laba si faceti poze cu le rage face. Nici eu n-am habar ce-i aia autobaza si ma simt bine asa. N-am stat sa citesc articolul si sa urmaresc povestea ca am lucruri mai bune de facut, dar de aici, din exterior, aratati ca niste maimutoi care se bucura ca un alt maimutoi a lovit un turist in cap cu o coaja de banana. Yeezus!
I'm livin' in a love shadow
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

.chester mi-a adus aminte de o aventura de prin clasa a 5-a, cand colegul meu Niculae a scos un mar dolofan din ghiozdan, verde si lucios, l-a frecat in palme cu o expresie de "my precious ke-heheheeeeee", dupa care l-a aruncat pe geam, fix in capul domnului Boroboata (chiar asa il chema lol), ce a cazut secerat langa un copac.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

io mi-am adus aminte de o faza din liceu. aveam un magazin in interiorul liceului, la intrare, cu o mica deschizatura destul de joasa, trebuia sa te apleci serios ca sa comanzi sau ca sa vezi ce mai au pe raft, trebuia sa stai capra. intr-o pauza mergeam ca de obicei ca liceeni cool sa fumam. inainte sa iesim din liceu un coleg isi arata intentia de a cumpara mai intai ceva de la magazin. la tejghea era deja o fata care, evident, statea capra. colegul meu s-a apropiat de ea din spate si eu, geniu de atunci, l-am impins spre ea destul de tare de a sarit asta calare pe ea ca la viol. a fost amuzant, ce vremuri :cry:

sau inca una, tot din liceu. presupun ca eram prin preajma craciunului sau ceva, ca ne-am facut cadouri intre noi, colegii de clasa. eu nu mai stiu ce am primit dar altcineva a primit o bentita din aia verde cu 2 coarne de ren rosii, de sezon. intr-o pauza le-am luat eu si mi le-am pus pe cap si am iesit asa afara. la intoarcere din pauza, pe scari, o fata de la alta clasa se uita la ele si rade si arunca o remarca despre ele cred, nu mai stiu. la care eu raspund, ce prezenta de spirit! : "VREI SA CALARESTI RENUL?". bossul bosilor ta ra ra ra. seful lumii mode on. 8-) cant touch me. 2 legit 2 quit, stil mafiot la fel ca-n 98. ea tin minte ca n-a fost prea impresionata dar ce mai conta cand pentru colegii mei am devenit erou pt cateva zile, de fapt eram oricum tot timpul parca. si acum cand ne mai reintalnim ne aducem aminte de aceasta replica ilustra.

poate in viitor o sa va mai onorez cu astfel de povestiri
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

sunteti niste tineri dupa placul lui Lucian Mindruta

Image
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Ori ati pierdut complet simtul ridicolului ori sunteti tristi; se prezinta una ca jurnalista la Adevarul iar tipul o indoapa cu cele mai mari gogomanii posibile, cu semne la tot pasul ca face misto de ea (lasand la o parte meme-urile) "si eu sunt socat ca om si ca om ce vinde gadgeturi" :lol:, iar voi veniti cu "a dus-o pana a publicat-o in presa, ce lache". Nici el nu cred ca se astepta ca aia sa fie atat de proasta. Cum naiba sa nu fie amuzanta situatia?

Asta trecand peste faptul ca tipa a publicat ce i-a zis unu random pe internet fara sa verifice nici macar daca Autobaza aia exista cu un simplu Google search. Ce-i de condamnat? Serios? :lol:. Ah, si sa nu uit ca tipul i-a dat link cu Silviu Gherman, cunoscut ca dealer si cutitar! :lol: :lol: :lol: Bai!
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

:le meme face:
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Tbh, si eu m-am distrat. E amuzant din toate punctele de vedere, nu stiu ce poate sa nu va placa.
ola small dickie
Big Daddy

Mărar » Thu Sep 11, 2014 2:27 pm wrote:Ori ati pierdut complet simtul ridicolului ori sunteti tristi; se prezinta una ca jurnalista la Adevarul iar tipul o indoapa cu cele mai mari gogomanii posibile, cu semne la tot pasul ca face misto de ea (lasand la o parte meme-urile) "si eu sunt socat ca om si ca om ce vinde gadgeturi" :lol:, iar voi veniti cu "a dus-o pana a publicat-o in presa, ce lache". Nici el nu cred ca se astepta ca aia sa fie atat de proasta. Cum naiba sa nu fie amuzanta situatia?

Asta trecand peste faptul ca tipa a publicat ce i-a zis unu random pe internet fara sa verifice nici macar daca Autobaza aia exista cu un simplu Google search. Ce-i de condamnat? Serios? :lol:. Ah, si sa nu uit ca tipul i-a dat link cu Silviu Gherman, cunoscut ca dealer si cutitar! :lol: :lol: :lol: Bai!
Ala a facut "caterinca" (lol) de o jurnalista pe seama decesului unei tinere. Inventand informatii despre acel om care tocmai murise. Si stia ca vorbeste cu un om din presa, oricat de tembel ar fi acel om din presa. Eu as avea o retinere sa fac asa ceva, mi s-ar parea un pic ciudat, dar hell, thats just me. Se pare ca era internet2014 gaseste mega-realizarea acelui tip ceva magnific si amuzant. Nu stiu cine e mai trist. Daca ai 12 ani si vrei sa-ti impresionezi colegii de traforaj, da, poate e ceva. Sau poate daca n-ai mai ras demult, cine stie din ce motive, si ai cedat la asta. Nervos.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu stiu de ce o tot dati inainte cu meme-uri. Eu nu stiu mare parte din ele si tot m-am prins ca omul o ia peste picior, iti trebuie doar un anumit simt al absurdului ca sa te prinzi, iar omul ala i-a lasat o groaza de semnale in acest sens.

Jokes r evul gaiz!

le: iar tipa moarta nu a fost decat tema glumei, dar cea luata peste picior a fost "jurnalista" lui peste. Parca ati fi d-aia care ameninta ca nu mai posteaza pe un forum daca nu isi sterge un utilizator postarea cu poze trucate din al Doilea Razboi Mondial, zau asa.
ola small dickie
Big Daddy

DarthZombie mie nu mi se par amuzante pozele legate de holocaust. Daca tie ti se par poti sa-ti vezi de umorul tau si sa faci o biluta de muci si sa o arati prietenilor cu care ranjesti fasolea la asemenea subiecte.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Ma intreb daca vi s-ar fi parut la fel de amuzanta situatia daca tipa moarta ar fi fost vreo persoana apropiata voua. Oare mentineati acelasi nivel de cinism si atitudine de internet tough guy?

"a murit gagicamea si a dat la ziar ca se droga cu marihuana de la Silviu Gherman leeeeel RIP Jeni te voi iubi mereu"
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Dacă articolul ar fi fost despre prietena care mi-a murit recent, aș fi fost scârbit. Dar în nici un caz de troll și doar parțial de individă, ci în primul rând de publicația care a putut ieși cu așa ceva la lumina internetului.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”