Avowed
Re: Avowed
Hmmm, e intr-adevar ceva ciudat la cum arata/animatii. Vedem.
L-au mai șlefuit de la primul gameplay trailer, dar tot pare ceva iffy la lupte. Vedem.
REMEMBER CITADEL
Da, si mie mi se pare ca e jank in sensul nu chiar bun. Sper sa le iasa titlul, altfel nu ii vad bine.. si universul PoE merita aprofundat, dar mi-e teama ca mare parte din farmecul PoE a venit si ramane in estetica isometrica a hartilor /dioramelor de joc pictate cu maiestrie.
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Citeam Blood, Sweat & Pixels zilele astea si m-a surprins ca acum aprox 10 ani cand Obsidian lucra la un proiect cu Microsoft (inca nu lansasera kickstarter pentru Pillars), aveau vreo 50 de devi pusi pe proiect si *fiecare dev* costa in medie 10 mii de dolari lunar (in US, salarii + alte cheltuieli). 500k dolari se duceau lunar doar pe costurile de intretinere a echipei deci.
Am aflat ca astea nu-s numere iesite din comun, e ceva obisnuit. Pune in perspectiva cum si un kickstarter fabulos cum au avut cu Pillars (4 milioane de dolari) paleste in fata capabilitatilor unui publisher. O echipa cum era aceea ar fi mancat kickstarter-ul ala in cateva luni, fara sa pui la calcul cheltuielile care nu tin de angajati.
Outsourcing to asian countries goes brrr...
Am aflat ca astea nu-s numere iesite din comun, e ceva obisnuit. Pune in perspectiva cum si un kickstarter fabulos cum au avut cu Pillars (4 milioane de dolari) paleste in fata capabilitatilor unui publisher. O echipa cum era aceea ar fi mancat kickstarter-ul ala in cateva luni, fara sa pui la calcul cheltuielile care nu tin de angajati.
Outsourcing to asian countries goes brrr...
Obsidian’s new RPG Avowed will be similar to The Outer Worlds ‘in structure and length’
Hm, nu eram neapărat interesat, dar prin asta sunt deja în fața multor alte titluri noi. Huh, se pare că se știa de mult timp asta dar eu am presupus direct că vor fi tâmpiți ca restul și vor face un joc mare, nici nu am mai urmărit. Bine bă!
Hm, nu eram neapărat interesat, dar prin asta sunt deja în fața multor alte titluri noi. Huh, se pare că se știa de mult timp asta dar eu am presupus direct că vor fi tâmpiți ca restul și vor face un joc mare, nici nu am mai urmărit. Bine bă!
REMEMBER CITADEL
Mnda...ce sa zic suuuper multe jocuri se lanseaza.NOT
In afara de Stalker 2 si Kingdome Come Deliverance 2 nu prea ma misca nimic. Chiar aveam chef pe toamna asta de un RPG mai concentrat de la Obsidian.
In afara de Stalker 2 si Kingdome Come Deliverance 2 nu prea ma misca nimic. Chiar aveam chef pe toamna asta de un RPG mai concentrat de la Obsidian.
Tocmai ce am terminat Pillars of Eternity după o pauză de 9 ani.
Eram pregătit pentru o incursiune first person în acest univers.
Fiind vorba de Obsidian, îmi păstrez optimismul, indiferent de cum va fi combat-ul.
Eram pregătit pentru o incursiune first person în acest univers.
Fiind vorba de Obsidian, îmi păstrez optimismul, indiferent de cum va fi combat-ul.
Probabil că l-au mutat din cauză că au amânat Stalker 2 tot pe atunci. Și chiar dacă publicul nu se suprapune perfect, are sens pentru ei să lanseze jocul într-o lună mai slabă (februarie), ca să determine userii de gamepass să nu-și pună pe pauză abonamentul.
Sau poate nu s-a ținut Obsidian de deadlines și mai merge ținut un pic la cuptor.
Sau poate nu s-a ținut Obsidian de deadlines și mai merge ținut un pic la cuptor.
REMEMBER CITADEL
Eh poate am si eu timp sa intru in PoE pana atunci
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
gamescom gameplay
Parca arata mai bine decat in prezentarile trecute. Mai putin jank. Cam colorat, dar csf. Astea-s vremurile.
Parca arata mai bine decat in prezentarile trecute. Mai putin jank. Cam colorat, dar csf. Astea-s vremurile.
Nu știu ce să zic, parcă nu există destule mini hărți, săgetuțe și indicații. Mi-e că unii s-ar putea pierde în el. Sper că se vor putea opri tembelizările astea.