octombrie_2024
Moderator: Marius Ghinea
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
octombrie_2024
Este cel mai bun moment din an pentru o recenzie la o întreagă campanie horror realizată de fani.
Re: octombrie_2024
Uau! Ce cadou frumos!
Cat am asteptat aceasta recenzie din partea ta!
Cat am asteptat aceasta recenzie din partea ta!
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
Cu multă plăcere!
Recunosc ca am stat aseara si am ascultat toata recenzia, fiindu-mi prea obositi ochii dupa o zis de munca la calculator sa stau sa citesc (in general prefer sa citesc recenziile MG din motive nostalgice). Vocea m-a relaxat teribil, iar textul mi-a facut o pofta nebuna sa incerc mod-ul. Stiam de el de ceva vreme si la fel ca si tine Marius nu am mai jucat alte mod-uri de Thief preferand sa-mi "conserv" amintirile cu versiunile vanilla. Insa acest mod o sa-l incerc cu siguranta fiind ca pare efectiv ca am primit un nou joc Thief de la Looking Glass.
Si da, o sa-l joc tot un WinXp machine cu quad QX6700, GeForce 9800GT, 4 Gb ram si un Creative Sound Blaster X-fi Xtreme Gamer, placa de sunet pe care o am de prin 2008.
Si da, o sa-l joc tot un WinXp machine cu quad QX6700, GeForce 9800GT, 4 Gb ram si un Creative Sound Blaster X-fi Xtreme Gamer, placa de sunet pe care o am de prin 2008.
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
Da, merită jucat, clar! Dar procesorul ăla al tau este literalmente overkill
Las aici un link către un video în care se explică cum se poate instala The Black Parade, am vrut să-l pun și în articol dar am uitat:
https://youtu.be/xpmmlBY7TRs?si=0rxxJ3fnmYf1fh8S
Las aici un link către un video în care se explică cum se poate instala The Black Parade, am vrut să-l pun și în articol dar am uitat:
Mersi! Deja l-am pregatit, de maine ii dau drumul.Marius Ghinea wrote: 2 Nov 2024, 20:00 Da, merită jucat, clar! Dar procesorul ăla al tau este literalmente overkill
Cat despre procesor, da e cam overkill pentru tot ceea ce inseamna WinXP, dar inca mai am si vechiul dual core E6600 2,4 Ghz. Acest QX6700 este un upgrade recent care a fost o ocazie buna.
Așa am simțit și eu jucându-l; a fost o experiență la superlativ mai ales că am ignorat ca și tine ani de zile fan missions din același motiv.Marius Ghinea wrote: 1 Nov 2024, 09:33 Designerii de nivel ai campaniei The Black Parade sînt semizei (...) Fiecare secundă petrecută în acest mod a fost un miracol pentru mine, mereu la un pas distanță de ceva neașteptat, de ceva care să mă miște, să mă impresioneze, să mă împingă mai departe cu forța de nestăpînit a miracolului întrevăzut cu o minte de prea multă vreme însetată după acel întuneric, acea spaimă, acea chemare, acel fior."
Mi-a făcut mare plăcere să citesc reviewul de "trăirist" Thief petru Black Parade. Mi-a plăcut mult discuția despre muzică și magie; trezindu-mi imediat în minte foșnetul tufelor și al cocomârlelor păgâne din Thief 1, sau corzile cristaline ce răzbat prin mansarde de aristocrați ocultoizi.
Cheers
PS: Apropo de vizual, mi-a plăcut teribil cum au introdus și folosit arta/tablouri celebre în Black Parade, selectându-le și plasânadu-le fară să spargă al patrulea zid. Când am dat în prima misiune de "Crângul Sacru" al lui Arnold Böcklin (1882) am fost trăznit de bucurie:
Alt lucru care m-a încântat vizual a fost evidenta dragoste arheo-logică a unora din echipă. Sepulturi cu stele pictate pe tavan și alte convenții de artă antică și arhitecturi soterice au fost pentru mine surse puternice de atmosferă și credibilitate
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
Mă bucur că ți-a plăcut, sleepknot.
Uitîndu-mă, însă, la screenshoturile tale, nu pot decît să-mi amintesc cît de greu mi-a fost să nu pun astfel de imagini în articol (am pus cele mai neutre capturi de ecran cu putință) și cît de mult m-am abținut (cu greu) să nu aduc vorba despre anumite chestiuni surprinzătoare, pentru că am vrut ca totul să fie o surpriză cît mai mare pentru cei care vor dori să parcurgă TBP după ce mă citesc/ascultă. Iar screenshoturile tale sînt exact dintre cele la care am stat și m-am uitat, in disbelief, dincolo de încîntare. Și mai sînt multe astfel de locuri și tablouri în TBP. God, cît noroc avem să prindem așa ceva la jucat!
Uitîndu-mă, însă, la screenshoturile tale, nu pot decît să-mi amintesc cît de greu mi-a fost să nu pun astfel de imagini în articol (am pus cele mai neutre capturi de ecran cu putință) și cît de mult m-am abținut (cu greu) să nu aduc vorba despre anumite chestiuni surprinzătoare, pentru că am vrut ca totul să fie o surpriză cît mai mare pentru cei care vor dori să parcurgă TBP după ce mă citesc/ascultă. Iar screenshoturile tale sînt exact dintre cele la care am stat și m-am uitat, in disbelief, dincolo de încîntare. Și mai sînt multe astfel de locuri și tablouri în TBP. God, cît noroc avem să prindem așa ceva la jucat!