Music Draft IV (Alegeri)
Moderator: Michilangelo
Re: Music Draft IV (Alegeri)
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
- ola small dickie
- Big Daddy
5. Arctic Monkeys - Perfect Sense
5. Earmake - The Mystery of Betelguse
O melodie care ma relaxeaza mereu si suna bine prin urechi, I like.
O melodie care ma relaxeaza mereu si suna bine prin urechi, I like.
- ola small dickie
- Big Daddy
6. Morrissey - Everyday Is Like Sunday
Daca tot e duminica....in the 'seaside town that they forgot to bomb
Daca tot e duminica....in the 'seaside town that they forgot to bomb
5. Suciu - Motive
Artist: Suciu Andrei
Label: Pressure Traxx Silver Series – NM023
Format: Vinyl, 12", EP
Date: Jan 16, 2019
Digital rerelease: Bandcamp
6. Petre Inspirescu - Cupidon
Artist: Radu Bodiu
Label: [a:rpia:r] 12-II
Format: 2x Vinyl, 12", Partially Unofficial
Date: 2012
Due to extensive sampling and possible copyright complications, the artist chose to press this in a very limited number of copies (rumored to be around 30), and distributed it among friends
Artist: Suciu Andrei
Label: Pressure Traxx Silver Series – NM023
Format: Vinyl, 12", EP
Date: Jan 16, 2019
Digital rerelease: Bandcamp
6. Petre Inspirescu - Cupidon
Artist: Radu Bodiu
Label: [a:rpia:r] 12-II
Format: 2x Vinyl, 12", Partially Unofficial
Date: 2012
Due to extensive sampling and possible copyright complications, the artist chose to press this in a very limited number of copies (rumored to be around 30), and distributed it among friends
Spoiler for Contains samples from:
Mildred Villafañe's track 'Quédate Aquí' performed by Salma Hayek
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Cand am inceput sa ascult La Femme, youtube m-a inundat cu recomandari pe rationamentul, presupun, ca "you like french? well here's MORE french!". Si am dat peste un videoclip cu o manastire, si rebeliunea unor calugarite, or some shit. Dar pe fast forward, am auzit ca e techno, si am zis sa ii dau o sansa. Si m-a prins. Prefer versiunea melodiei din videoclip, pentru ca incepe cu un "non!", dar introducerea e prea lunga. Si clipul e cam cringescovici. Ain't nobody got time for that.
6. Mansfield.TYA - Auf wiedersehen
6. Mansfield.TYA - Auf wiedersehen
6. Khruangbin & Leon Bridges - Texas Sun (2020)
Sunt de pe telefon si nu inteleg ce kkt fac gresit, deci daca vreun moderator poate sa fixuiasca postarea asta, sarumana.
Le: ai sa traiesti, joonior!
Sunt de pe telefon si nu inteleg ce kkt fac gresit, deci daca vreun moderator poate sa fixuiasca postarea asta, sarumana.
Le: ai sa traiesti, joonior!
6. Dario G - Dream To Me (2001)
E anul 2001, schimbi canalul pe VIVA si iti vezi de temele de casa fara sa stii ca asculti piese care apoi o sa te rupa cu nostalgia in vreo 20 de ani.
RIP Dario G.
7. Jonas Steur - Silent Waves (2005)
E anul 2006, esti cu castile in urechi pe drumul lung spre gara si asculti pe repeat piesa asta. E de pe mix-ul ala pe care l-ati ascultat in dupa-mesele cand putea ea sa se furiseze la tine in garsionera aia de 2 bani.
E anul 2001, schimbi canalul pe VIVA si iti vezi de temele de casa fara sa stii ca asculti piese care apoi o sa te rupa cu nostalgia in vreo 20 de ani.
RIP Dario G.
7. Jonas Steur - Silent Waves (2005)
E anul 2006, esti cu castile in urechi pe drumul lung spre gara si asculti pe repeat piesa asta. E de pe mix-ul ala pe care l-ati ascultat in dupa-mesele cand putea ea sa se furiseze la tine in garsionera aia de 2 bani.
7. Juno Reactor - Final Frontier (2013)
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Era putin probabil, desi speram, ca perioada consecutiva de bangers de la QOTSA sa dureze la nesfarsit. Dar dupa 3 albume bune, a urmat unul slabut. Doar 1/10 melodii am avut pe repeat
7. Queens of the Stone Age - Emotion sickness

7. Queens of the Stone Age - Emotion sickness
7. Khruangbin & Leon Bridges - Midnight
Când am văzut că a pus juve Texas Sun de la Khruangbin, am fost like wtf, cum este posibil să îmi fure cineva *mie* o melodie, la ce beșinițe am pus până acum. Dar apoi mi-am amintit că piesa pe care o ascultam pe repeat acum câțiva ani nu era Texas Sun, ci Midnight. Ambele piese sunt ff bune, dar algoritmul de spotify mi-a vârât întâi Midnight pe gât, așa că asta am ascultat obsesiv, până să încerc și restul ep-ului.
Când am văzut că a pus juve Texas Sun de la Khruangbin, am fost like wtf, cum este posibil să îmi fure cineva *mie* o melodie, la ce beșinițe am pus până acum. Dar apoi mi-am amintit că piesa pe care o ascultam pe repeat acum câțiva ani nu era Texas Sun, ci Midnight. Ambele piese sunt ff bune, dar algoritmul de spotify mi-a vârât întâi Midnight pe gât, așa că asta am ascultat obsesiv, până să încerc și restul ep-ului.
REMEMBER CITADEL