phpBB [video]
STALKER 2
Re: STALKER 2
E la fel de stricat cum era si primul la lansare. Nice.
Yup. O sa astept sa il patchuiasca pana sa-l incerc - dar sper sa fie modabil ca si primul. Fara moduri si luni/ ani de fixuri ale fanilor inzestrati niciun joc de anvergura asta - "sandbox immersive sim" (Stalker, Fallout, Elder Scrolls) - nu cred ca poate ajunge coerent ("complet" nu exista pt asemenea jocuri)
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Altfel nu ar mai fi Stalker!
L-am instalat si eu aseara, dar a durat ceva pana am tras cei 150 Gb, asa ca o sa-l incep azi.
Vad ca pe steam are 81% din 8k de reviews. Poate n-o fi totusi atat de broken.
Sunt fanii infocati, e distrus complet jocul. Nu e chiar la nivel de cyberpunk 1.0, dar nici foarte departe nu e.
Cica day 1 patch e mult mai ok decat review version
Am dat aseara de un bug aproape gamestopping.
Chiar in prolog trebuie la un moment dat sa colectezi dintr-un punct de pe harta un artefact. Ai in mana un detector care bipaie tot mai repede pe masura ce te apropii de artefact. Am stat o ora (literlamente) si nu intelegeam de ce nu il gasesc pt ca aparatul bipaia in continuu. Am cautat pe net si intr-un video am vazut ca nu era ceva greu de observat si ca ar fi trebuit sa il vad in prima secunda. Am descoperit ca de fapt am dat peste un bug care face ca acel artefact sa nu „spawneze” in locatie.
Solutia a fost sa pun absolut tot pe high (aveam deja dar nu chiar toate setarile) si sa restartez jocul. Surpriza! a aparut artefactul in locatie.
Deci da, are nevoie de patch-uri.
Strict din punct de vedere al performantei cu DLSS pe performance n-am probleme de fps. Sistemul e un 5800X3D cu 3060Ti 8Gb si 32 Gb ram. Il joc in 1080p ca atat duce monitorul.
Chiar in prolog trebuie la un moment dat sa colectezi dintr-un punct de pe harta un artefact. Ai in mana un detector care bipaie tot mai repede pe masura ce te apropii de artefact. Am stat o ora (literlamente) si nu intelegeam de ce nu il gasesc pt ca aparatul bipaia in continuu. Am cautat pe net si intr-un video am vazut ca nu era ceva greu de observat si ca ar fi trebuit sa il vad in prima secunda. Am descoperit ca de fapt am dat peste un bug care face ca acel artefact sa nu „spawneze” in locatie.
Solutia a fost sa pun absolut tot pe high (aveam deja dar nu chiar toate setarile) si sa restartez jocul. Surpriza! a aparut artefactul in locatie.
Deci da, are nevoie de patch-uri.
Strict din punct de vedere al performantei cu DLSS pe performance n-am probleme de fps. Sistemul e un 5800X3D cu 3060Ti 8Gb si 32 Gb ram. Il joc in 1080p ca atat duce monitorul.
1080p cu DLSS performance e cam nasol, am aceeasi placa ca tine, doar in Cyberpunk am fost nevoit sa folosesc DLSS performance, dar aveam 1440p cu path tracing activat.
In fine, am urmarit video-ul lui Ralph si pare mai rau decat Stalker / Cyberpunk at launch. De asteptat oarecum, probabil ca o sa fie reparat in vreun an.
In fine, am urmarit video-ul lui Ralph si pare mai rau decat Stalker / Cyberpunk at launch. De asteptat oarecum, probabil ca o sa fie reparat in vreun an.
Merge si cu balance. In fine am o experienta smooth asa. N-am pus din start pe quality ca nu vad sensul. O sa incerc azi si cu DLSS pe quality.
Oricum grafica e la nivel de Daying Light 2 imo, insa atmosfera STALKER e acolo. Nu si-au batut joc. Iar sunetul face 50% din atmosfera.
Plm era de asteptat si la probleme day 1. Jocul are o harta imensa fara loading. Are bug-uri care se vor mai repara, dar Cyberpunk a fost lansat in stadiul alpha. Nu mi se pare ca e cazul aici.
Dar mna e Stalker, deci pastreaza traditia pana si la lansare
Oricum grafica e la nivel de Daying Light 2 imo, insa atmosfera STALKER e acolo. Nu si-au batut joc. Iar sunetul face 50% din atmosfera.
Plm era de asteptat si la probleme day 1. Jocul are o harta imensa fara loading. Are bug-uri care se vor mai repara, dar Cyberpunk a fost lansat in stadiul alpha. Nu mi se pare ca e cazul aici.
Dar mna e Stalker, deci pastreaza traditia pana si la lansare
E canalul meu preferat de gaming