Music Draft IV (Alegeri)
Moderator: Michilangelo
Re: Music Draft IV (Alegeri)
9. Freneleii (Ari, Broascka, Fein) - Gasca Gangrena
Label: Telega Recordings
Format: Bandcamp
Date: Dec 27, 2023
Label: Telega Recordings
Format: Bandcamp
Date: Dec 27, 2023
10. Amorf - Recall
Artist: Cristi Cons, Vlad Caia, Mischa Blanos
Label: Amphia – AMP019
Format: Vinyl, 12", EP
Date: Sep 17, 2019
Digital rerelease: Bandcamp
O sa incerc sa revin pe vineri cu un mix, multe din alegerile mele nu prea merg ascultate in intregime.
Artist: Cristi Cons, Vlad Caia, Mischa Blanos
Label: Amphia – AMP019
Format: Vinyl, 12", EP
Date: Sep 17, 2019
Digital rerelease: Bandcamp
O sa incerc sa revin pe vineri cu un mix, multe din alegerile mele nu prea merg ascultate in intregime.
Și ceva în ton cu alegerile.
10. Gil Ioniță - Sala de așteptare
10. Gil Ioniță - Sala de așteptare
dump CHA
- ola small dickie
- Big Daddy
10. Lana Del Rey - Video Games
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
Full-time quote-happy-tagger.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Am mintit. Mai aveam una pe teava. Lumea e cruda. Uita-te in jurul tau. Nu poti avea incredere in nimeni. Uita-te la celelalte liste. Acum uita-te la lista mea. Se observa diferenta. Melomanii adevarati se recunosc. Viata e o lupta continua. Daca nu postezi la momentul potrivit, iti trece randul. Vrei sa supravietuiesti? Stii ce trebuie sa faci.
10. Indila - Tourner dans le vide
10. Indila - Tourner dans le vide
10. Aphex Twin - Actium (1992)
10. marvas ai - burnout (2024)
2024 a fost anul in care AI-ul a rupt barierele plauzibilitatii in domeniul muzical. Eu unul am profitat si m-am bucurat din plin de tehnologia asta. Mi-a dat ocazia sa generez piese care altfel mi-ar fi luat mult timp si poate chiar bani sa le obtin. Mai mult decat atat, am obtinut piese intr-un stil muzical care nu prea mai e la moda si nu am multe surse noi de unde sa il consum.
Exista mult trial&error pana iese ceva care sa aiba sens, consistenta si care sa reuseasca sa transmita o stare. Si la final te incearca un sentiment ciudat, pentru ca nu simti ca detii rezultatul, dar in acelasi timp stii fiecare nota care urmeaza dupa sutele de ascultari.
2024 a fost anul in care AI-ul a rupt barierele plauzibilitatii in domeniul muzical. Eu unul am profitat si m-am bucurat din plin de tehnologia asta. Mi-a dat ocazia sa generez piese care altfel mi-ar fi luat mult timp si poate chiar bani sa le obtin. Mai mult decat atat, am obtinut piese intr-un stil muzical care nu prea mai e la moda si nu am multe surse noi de unde sa il consum.
Exista mult trial&error pana iese ceva care sa aiba sens, consistenta si care sa reuseasca sa transmita o stare. Si la final te incearca un sentiment ciudat, pentru ca nu simti ca detii rezultatul, dar in acelasi timp stii fiecare nota care urmeaza dupa sutele de ascultari.