Aici îmi e ușor de votat Triggerix, pentru că deja sunt foarte familiar cu alegerile ei și nu cred că e vreuna care să nu îmi placă.
Triggerix
1. Poate nu preferata mea primă alegere din draft, dar oricum foarte faină. Asaf Avidan îmi place foarte mult, dar nu am simțit nevoia să ascult de foarte multe ori melodia asta.
2. Preferata mea de pe acest album.
3. Albumul meu preferat The Black Keys, am și ales "Too Afraid To Love You" la un draft precedent (și cu ocazia asta iar am început să o ascult). Tbqh, cam orice alegeai de pe el mi-ar fi plăcut.
4. O să mă prefac că nu știu de ce ai ales melodia asta. Like.
5. Big like.
6. Is ok.
7. Îmi place foarte mult stilul Marinei, nu știu neapărat dacă e alegerea care m-ar fi prins cel mai mult but still.
8. E funny că deși sunt fan Tool eu nu am făcut asocierea până acum, lel. Acum înțeleg de ce îmi place.
9. Is ok.
10. Asta o aveam deja salvată, putea să fie chiar prima alegere cred, e una dintre preferatele mele din draft.
marvas
1. Alt mega început, top 5 (sau 3 sau 7, arrest me) piese din draft. Îmi place atât cea originală, cât și bootlegul. Mai mult cea originală totuși, nu te supăra pe mine.
2. Mna, aici nu prea e de mine, am mai zis și la alte dueluri, nu prea sunt cu genul acesta.
3. Mi-a plăcut ceva mai mult decât precedenta.
4. Mi-a plăcut ceva mai mult decât precedenta. Saved this one.
5. Uuuh. Have any drugs?
6. Uuuuuuh. Meriți ori să pierzi direct, ori să câștigi draft-ul pentru alegerea asta.

Atâta nostalgie mă face să repet întrebarea anterioară.
7. Binepa.
8. Bă...
9. Super, nu am apucat să mai ascult dar pare o descoperire faină aici.
10. Tiamdatlike. Îmi place destul de mult cum sună, nu deschid cutia Pandorei cu privire la AI generated stuff. Actually, când am ascultat melodia asta, s-a terminat și a început alta pe care nu am simțit nevoia sau dorința să o opresc (”bygone”).