Music Draft IV: Runda I - Triggerix vs. marvas

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

TG
Cyberdemon

Music Draft IV: Runda I - Triggerix vs. marvas

Post by TG »

Postați în thread user-ul căruia îi acordați votul. Termen limită vot: 22.12 la ora 20:00.

Triggerix( >Playlist)

1. Asaf Avidan - 900 Days
2. Arctic Monkeys - Sculptures Of Anything Goes
3. The Black Keys - These Days
4. Thom Yorke - Hearing Damage
5. Puscifer - Bread & Circus
6. Rossi - Your God
7. MARINA AND THE DIAMONDS - Solitaire
8. Indukti - Shade
9. And One - Military Fashion Show
10. Big Black Delta - Capsize

vs.

marvas(>Playlist)

1. Alone At Parties & Adame Wolf - Another Car (marvas & bobisch Bootleg) (2004)
2. GLUE - OPAL (2017)
3. Lange - Nearly Home (2007)
4. Exolight & Suncatcher - Coral Blue (2024)
5. TDJ - Addictive/Predictive (2022)
6. Dario G - Dream To Me (2001)
7. Jonas Steur - Silent Waves (2005)
8. Loredana - Suflet Drag (2003)
9. Highasakite - My Name Is Liar (2016)
10. marvas ai - burnout (2024)

Spoiler for voturi:
Triggerix
  1. Fular
  2. ne0lith
  3. Marar
  4. joonior_bmf
  5. TG
  6. Iavo
  7. Mahdi
  8. juve3332
marvas
  1. sebas
  2. Jaunty
  3. Cristan
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Fular
Barbugiu înrăit

Re: Music Draft IV: Runda I - Triggerix vs. marvas

Post by Fular »

Triggerix pentru The Black Keys (am ascultat albumul Brothers prin 2012 de mi-au sărit capacele, cred că puteam pe vremea aia să fredonez și să mimez versurile de la toate cântecele de pe album), Thom Yorke și Big Black Delta (ai pus și la draftul de videoclipuri o melodie de la ei care la fel a fost bună). Mențiune pentru Indukti cu Shade care sună ca o melodie Tool de pe wish și Military Fashion Show de la And One (I was vibin', bro).

Marv are 3 melodii bune: Nearly Home care a intrat în playlist, Addictive/Predictive care mimează trance-ul de la-nceputul mileniului (a trebuit să verific să văd dacă nu era chiar ATB) și Coral Blue. Altfel restul de melodii sunt destul de asemănătoare încât să nu mai țin minte mare lucru despre ele, sans melodia lui Lore care e meh.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

Fular wrote: 8 Dec 2024, 16:33 Mențiune pentru Indukti cu Shade care sună ca o melodie Tool de pe wish și Military Fashion Show de la And One (I was vibin', bro).
Am rîs cu voce tare la Tool de pe wish. Fun fact, Indukti este de fapt o trupă fără vocalist dar pe primul album i-a ajutat cu partea vocală Mariusz Duda din trupa Riverside.

Also mă bucur că ți-a plăcut melodia de la And One, au multe melodii mișto iar la asta există și un club remix care o face cumva și mai catchy. Cool dudes these german. 8-)

Ah și evident vot marvas. Melodiile care mi-au plăcut cel mai tare din lista au fost Alone At Parties & Adame Wolf - Another Car (marvas & bobisch Bootleg) (și originalul și remixul mi-au plăcut), TDJ - Addictive/Predictive și Highasakite - My Name Is Liar. Nu mi-au plăcut Darius G și Loredana cam deloc.
Last edited by Triggerix on 8 Dec 2024, 17:52, edited 2 times in total.
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.

Full-time quote-happy-tagger.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

De la Triggerix imi plac aproape toate melodiile intr-o anumita masura, singurele care nu imi plac si pe care le-as sari sunt cea la Artic Monkeys si cea de la Black Keys, in rest as asculta cu placere restul listei. Military Fashion Show a fost o surpriza placuta si pt mine, foarte catchy, si nici de Indukti nu mai auzisem, dar suna leit TOOL, ceea ce nu e un lucru rau lel. In rest, mi-au mai placut in mod special Puscifer si Marina, desi personal as fi ales alte melodii ale Marinei. Per total o lista fara multe puncte slabe pentru mine.

Lista lui Marvas nu prea m-a prins, nu ascult trance sau muzica electronica de genul asta in general, doar ca muzica de fundal cel mult in timp ce fac altceva si fara sa diferentiez intre melodii. Imi place My Name is Liar de la el si imi placea si Dream to Me intr-o perioada, dar am auzit-o de atatea ori ca nu as mai asculta-o in momentul de fata.

Votez Triggerix.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

TG wrote: 8 Dec 2024, 15:39
marvas(>Playlist)
2. GLUE - OPAL (2017)
Piesa asta nu e in playlist
New phone, Houthis

Soundcloud
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Triggerix
In afara de Artic Monkeys si inca vreo 2 mi-au placut toate, in special cea de la Thom York, bun reminder ca mai am de sapat prin discografia Radiohead & Co.

Dar nu inteleg asocierea Indukti - Tool, si prin comments o compara cineva cu Sober. Mie imi suna 100% a Riverside, ca deh, acelasi vocalist.

marvas
Mi-au placut cel mai mult bootlegul si My Name is Liar. Si Bicep - Glue e faina, dar la restul simteam nevoia sa dau skip, ori nu-mi place trance ori nu-mi plac piesele in game majore (rekordbox imi zice ca 0.2% din colectia mea e in game majore, restul sunt minore)

Foarte bun acel bootleg btw, dadeam switch intre originala si bootleg ca sa-mi dau seama care erau elementele noi, semn ca toate erau la locul lor. Nu prea stiu cum se mixeaza genul asta de muzica dar ma gandesc ca niste 16 bare pe la sfarsit intr-o varianta mai stripped down (cum e intro-ul dar fara partea melodica poate) ar trebui sa ajute, momentan main-ul se termina pe la 4:18 si n-ai foarte mult timp pt o tranzitie, posibil sa fie cam aglomerat aici fiind obligat sa intri mai devreme cu urmatoarea piesa

Vot Triggerix
New phone, Houthis

Soundcloud
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Mărar wrote: 9 Dec 2024, 12:08
TG wrote: 8 Dec 2024, 15:39
marvas(>Playlist)
2. GLUE - OPAL (2017)
Piesa asta nu e in playlist
Thanks, am adaugat-o. :)
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

Mărar wrote: 9 Dec 2024, 12:56 In afara de Artic Monkeys si inca vreo 2 mi-au placut toate
Nu știam că nu vă place Arctic Monkeys pe aici :(
Care sunt celelalte două? :D

TG
Cyberdemon

Post by TG »

Se răzbună fanii Diablo pe ola și de aia. :lol:

Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

:lol:

Cer scuze la domnii diablo
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Piesa de la Monkeys mi s-a părut foarte slabă, mai mult o salată de asezonată cu votcă și pretenții dar nah, omul poartă ochelari de soare noaptea deci e de înțeles. :lol: Apoi Loredana e...nu știu cum, dar zuzu rău. Și piesa și ea. Fun fact, am autograful ei pe un vinil de când avea 19 ani iar eu 4. Și chiar îmi amintesc momenul, era la Festivalul de la Mamaia și ce m-a impresionat profund era markerul auriu cu sclipici cu care s-a semnat.

Dar în rest uau! atât de multe piese mișto pe ambele liste. Greu m-am decis dar am să votez marvas pentru creativitate, remixul la Another Car chiar e foarte, foarte reușit.
dump CHA
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

vot pentru Triggerix!
Pentru mine ies in evidenta Thom Yorke, Rossi, Marina and the Diamonds, And One si Capsize.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Mai greu decat ma asteptam.

triggerix are niste heavy hitters, cu AM, The Black keys, Thom Yorke, Marina, Puscifer. ai ales in mod special melodii mai putin cunoscute de la unii dintre ei, dar ai bulina rosie.

marvas nu inclina balanta, dar mi-a inspirat o anumita senzatie de "'90 tarzii - '00 timpurii", pe care rareori o mai simt. am crescut si eu cu unul dintre frati fan ATB, si am auzit des muzica de genul asta. nu cred ca va reveni prea curand en vogue, dar e dragut sa vad ca nisa inca mai respira.

vot triggerix
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Aici îmi e ușor de votat Triggerix, pentru că deja sunt foarte familiar cu alegerile ei și nu cred că e vreuna care să nu îmi placă.

Triggerix

1. Poate nu preferata mea primă alegere din draft, dar oricum foarte faină. Asaf Avidan îmi place foarte mult, dar nu am simțit nevoia să ascult de foarte multe ori melodia asta.
2. Preferata mea de pe acest album.
3. Albumul meu preferat The Black Keys, am și ales "Too Afraid To Love You" la un draft precedent (și cu ocazia asta iar am început să o ascult). Tbqh, cam orice alegeai de pe el mi-ar fi plăcut.
4. O să mă prefac că nu știu de ce ai ales melodia asta. Like.
5. Big like.
6. Is ok.
7. Îmi place foarte mult stilul Marinei, nu știu neapărat dacă e alegerea care m-ar fi prins cel mai mult but still.
8. E funny că deși sunt fan Tool eu nu am făcut asocierea până acum, lel. Acum înțeleg de ce îmi place.
9. Is ok.
10. Asta o aveam deja salvată, putea să fie chiar prima alegere cred, e una dintre preferatele mele din draft.

marvas

1. Alt mega început, top 5 (sau 3 sau 7, arrest me) piese din draft. Îmi place atât cea originală, cât și bootlegul. Mai mult cea originală totuși, nu te supăra pe mine. :)
2. Mna, aici nu prea e de mine, am mai zis și la alte dueluri, nu prea sunt cu genul acesta.
3. Mi-a plăcut ceva mai mult decât precedenta.
4. Mi-a plăcut ceva mai mult decât precedenta. Saved this one.
5. Uuuh. Have any drugs?
6. Uuuuuuh. Meriți ori să pierzi direct, ori să câștigi draft-ul pentru alegerea asta. :lol: Atâta nostalgie mă face să repet întrebarea anterioară.
7. Binepa.
8. Bă...
9. Super, nu am apucat să mai ascult dar pare o descoperire faină aici.
10. Tiamdatlike. Îmi place destul de mult cum sună, nu deschid cutia Pandorei cu privire la AI generated stuff. Actually, când am ascultat melodia asta, s-a terminat și a început alta pe care nu am simțit nevoia sau dorința să o opresc (”bygone”).

Image
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

TG wrote: 12 Dec 2024, 22:28 4. O să mă prefac că nu știu de ce ai ales melodia asta. Like.
Image

Image

Aș vrea să menționez că și joonior are o melodie de pe coloana sonoră de la Twilight și anume „Supermassive black hole” de la Muse. :lol:

joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Triggerix wrote: 12 Dec 2024, 23:03 Aș vrea să menționez că și joonior are o melodie de pe coloana sonoră de la Twilight și anume „Supermassive black hole” de la Muse. :lol:
umm actually. melodia aia e de pe coloana sonora a jocului EA Sports™ FIFA 07 :geek:
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

Două lucruri pot fi adevărate în același timp. :lol:

Iavo
Pig Cop

Post by Iavo »

Aici e usor de decis, cu gusturile lui Marvas nu prea m-am intersectat. Mi-au atras atentia Dream to Me, probabil pt ca e cover dupa The Cranberries si imi plac The Cranberries si Loredana dar nu pt motivele potrivite 😬 ("de ce canta atat de afectat femeia asta? a...e Loredana")

De la Triggerix mi-a placut mult These Days, nici nu am auzit de The Black Keys pana acum, o sa ascult mai mult de la ei. Asaf Avidan am ascultat mult in 2023, as fi ales ceva mai deprimant but 900 days works, i guess.

Vot Triggerix.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Aici credeam că o voi vota pe Triggerix, dar... pur și simplu nu a ajuns mai nimic la mine din lista ei. Rossi și Puscifer s-au apropiat cel mai mult. Piesa lui Thom Yorke e... interesantă. Cam atât, îmi pare rău.

Știind cam care sunt gusturile lui marvas, nu mă așteptam să-mi intre sub piele ceva din lista lui, dar m-am înșelat. Și e lista cu vibe-urile cele mai pozitive, ceea ce mi-a priit. Top 3: My Name is Liar, Nearly Home, Coral Blue. Reușit și remix-ul Another Car. Corcitura cu melodia de la Cranberries a fost dureros de ascultat, dar... oftez adânc și votez maras. :)
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

un efort onorabil de la domnul tractorist, dar după atâtea drafturi tot nu prea e genul meu de muzică, deci un vot ușor se îndreaptă spre Triggerix.
REMEMBER CITADEL
Post Reply

Return to “Forum Drafts”