Indiana Jones and the Great Circle

Discuții axate pe jocurile ce ne pun nervii și reflexele la încercare.
Post Reply
Cristan
Dremora Lord

Indiana Jones and the Great Circle

Post by Cristan »

Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
tnt
Hammer Haunt

Re: Indiana Jones and the Great Circle

Post by tnt »

Am inceput sa-l joc azi-noapte si nu ma mai puteam opri. Se facuse 3 dimineata. E foarte indiana jonesy: stilul grafic, coloana sonora, actingul cu cutscenes si personajele sunt perfecte. Nu am crezut ca o sa ajung sa apreciez acting in jocuri, de regula dau skip, dar se pare ca functioneaza daca e facut intr-adevar bine. Actorul care da vocea lui Indie am crezut ca e Harrison Ford, e foarte similar cu vocea lui. Antagonistul e interpretat si construit si el foarte bine, ca de altfel si restul personajelor in cutscenes sunt top-notch si intrigante.
E filmul jocul perfect de Craciun. Foarte atmosferic. Deocamdata am terminat prima zona, Vatican, iar la gameplay nu e mare lucru de zis, stealthy cam tampitel, cu puzzles usurele, dar nu e handholding. Cel putin not yet. E destul de old-school in jucat, fara x-ray vision, fara health regen, fara cover system, putin junky chiar pe alocuri. Imi place :)
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Cateva poze din ce am jucat pana acum
Spoiler:
Image

Image

Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Daca cumva mai joaca cineva Indy, nu e destul sa colectionezi cartile cu skills ca sa se si activeze skill-urile. Interfata nu prea ajuta aici ca-i scrisul mic si impartit pe coloane aiurea, trebuie sa mergi in inventar si sa cheltuiesti puncte ca sa activezi skill-urile din carti (eu credeam initial ca-i un threshold de puncte ca sa se auto-activeze).

Or don't, daca vi se pare deja jocul usor, cartile o sa-l faca si mai usor.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Yeah..m-am prins si eu intr-un (relativ) tarziu
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Huh? Eu nu stiu daca am facut sau nu, am sa ma uit mai atent cand intru iara in el :)
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

N-am ratat, că apăruse un tutorial prompt la început care zicea să intri în meniu să „înveți” din carte. Dar da, e oricum destul de ușor jocul până acum.
REMEMBER CITADEL
Post Reply

Return to “Action”