Ce jucati in momentul de fata

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
sleepknot
Zergling

Re: Ce jucati in momentul de fata

Post by sleepknot »

Ma joc de parca a dat damblaua in mine Warhammer 40k: Inquisitor Martyr, un Diablo clone cu flavour 40k. Foarte fain, l-au patchuit bine; mai action oriented, un soi de twin-stick action-rpg a la campania din Dawn of War 2.

Mai joc si LOTR: Moria cu niste prieteni, eu un soi de Valheim-light cu dwarfuiala prin mine. E ok, fun with friends si are destule mecanici interesante de progresie.
marvas wrote: 20 Dec 2024, 17:53
Si eu am simtit la fel si am ajuns sa termin Mafia 1 remake cu keyboard. Daca il ai pe PC merita jucat, misiune sunt refacute cu mult bun gust. Mafia 2 n-am mai jucat de ani buni dar am ceva nostalgie pentru el
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Diablol
MC
Dremora Lord

Post by MC »

sleepknot wrote: 20 Dec 2024, 22:30 Ma joc de parca a dat damblaua in mine Warhammer 40k: Inquisitor Martyr, un Diablo clone cu flavour 40k. Foarte fain, l-au patchuit bine; mai action oriented, un soi de twin-stick action-rpg a la campania din Dawn of War 2.
Bun, bun joc
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Am jucat o ora de Shenmue ca sa vad despre ce e vorba. Se simte mai degraba ca un joc adventure 3D decat un joc de actiune - spre incantarea mea. Cel mai probabil nu o sa ma tin de el, dar inteleg de ce la vremea lui a fost asa bine primit. L-ati jucat careva?

Inb4: Șinmuie
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

OPRITI PRESA! Am inceput Armed and Dangerous si e fix ce aveam nevoie. Un foarte mare vibe de Giants: Citizen Kabuto. Craciunul e salvat!
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Dupa dezamagirea cu Fable 2, am inceput noul Indiana Jones. Pare fain pana acum.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Magicake wrote: 22 Dec 2024, 13:31 Dupa dezamagirea cu Fable 2, am inceput noul Indiana Jones. Pare fain pana acum.
Am jucat si eu ceva din el. Imi place mult, are vibe-ul ala de joc mai liniar mai axat pe poveste cum se faceau acu ceva ani.
Clar in topul personal se bate la GOTY cu Silent Hill 2 Remake si Stalker 2.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Pai nu e liniar deloc din ce vad pana acum, nivelele sunt imense si sunt foarte multe obiective secundare. In felul asta se aseamana mai mult cu un Thief decat ce-ti vine in minte cand te gandesti la un movie-type game. Sunt si niste wrap-around-uri misto in level design, deschizi o usa pe la finalul nivelului si te vezi iar la inceput :D

Indicatoare spre obiective apar doar daca deschizi tu harta, in rest e imersiv, daca vrei sa iei un caiet si sa-ti notezi/desenezi harti & stuff, poti fara probleme. Ma mir ca au facut un joc care in teorie e casual cu asemenea mecanici.

E pretty cool.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Ma faceti sa-mi iau calculator doar ca sa joc asta.
sleepknot
Zergling

Post by sleepknot »

marvas wrote: 22 Dec 2024, 12:32 Armed and Dangerous
Giants: Citizen Kabuto
Bre, mi-ai dat paine de mancat, multam fain! Nu stiam de ele, si aparent sunt facute de aceiasi devi. La o prima vedere aduc a Sacrifice (2000) si Summoner (2001), distribuite tot de Interplay. Mai e si Messiah (2000), tot din perioada aia experimentala
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ar mai fi si MDK 1 si MDK 2 pe aceeasi tema.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Anachronox? E un team-based RPG cu combat putin stangaci, dar e hazliu. Si explorarea aduce mai mult a adventure point&click. Ba chiar, cursorul tau e, in sine, un personaj. Which reminds me, ar trebui sa il reiau. L-am lasat pe la jumatate, pentru ca are o chestie pe care am realizat-o mult prea tarziu. Pozele facute cu aparatul foto se inlocuiesc unele pe altele, daca nu alegi un slot separat pentru fiecare. Asta m-a facut sa cred ca trebuie sa fac din nou pozele pentru un anumit side-quest. Dupa niste investigatii, rezulta ca nu. Dar atunci deja imi cazuse putin lehamite sa-l continui. Rusine mie, joculetul e fain.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

20241223235449_1.jpg
Sarmale (?) in Archolos
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

de curiozitate am inceput ieri Chaser, un FPS care la vremea lui a creat mult hype, dar care pana la urma nu a livrat. O sa mai bag vreo 2-3 ore in el fara sa il termin. Pentru ca daca e sa duc un FPS vechi pana la capat ACELA O SA FIE CHROME SAU CHROME SPECFORCE.
sleepknot
Zergling

Post by sleepknot »

marvas wrote: 26 Dec 2024, 13:23 Chaser
Si eu vreau sa il rejoc de ceva timp dar tin minte cat de anevoios e. Mi-a ramas in schimb suprascrisa o estetica aparte, de cand am vazut prima oara previewurile din LVL.
marvas wrote: 26 Dec 2024, 13:23 CHROME, CHROME SPECFORCE.
Jesus, uitasem complet de ele ! Also, iti admir playlistul de Craciun, e top gg

PS: Vad ca e un bundle pe Steam sale cu niste old-school janky FPSs: https://store.steampowered.com/bundle/1 ... oter_Pack/. Stalin Subway vreau sa il joc de mult pt asemanarea cu You are Empty, dar si restul "promit"
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

desi il am de multa vreme instalat, mi-am propus sa reincep Halo Infinite. Motivul este unul practic, ocupa prea mult spatiu pe consola si vreau sa il sterg dupa ce il termin. Ar fi si singurul FPS Halo pe care nu l-am bifat.

Initial voiam sa ma tin doar de povestea principala, dar OCD-ul nu ma lasa sa nu incerc si misiunile adiacente, chiar daca sunt destul de repetitive. Grapling hook-ul dinamizeaza jocul in comparatie cu predecesorii sai, in schimb controlul vehiculelor e mai putin intuitiv pentru ca e nevoie de ambele joystickuri pentru control.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Fuck am incercat ninja gaiden black, e de-ala greu gen sekiro :lol:
sleepknot
Zergling

Post by sleepknot »

Am terminat, HL:OF; mi-a placut mult de tot. Acum m-am apucat de NOLF 1, dialogurile si atmosfera sunt geniale
MC
Dremora Lord

Post by MC »

sleepknot wrote: 25 Jan 2025, 13:25 Am terminat, HL:OF; mi-a placut mult de tot. Acum m-am apucat de NOLF 1, dialogurile si atmosfera sunt geniale
Bai trebuie sa reiau si eu seria asta. Am jucat prin 2004-2005 doar NOLF 2, dar a trecut atat de mult timp de atunci incat e ca si cum l-as rejuca pentru prima data.
Am toata seria in colectie si de mult imi propun sa le instalez pe sistemul cu WinXp.
Attachments
Pickups Decembrie 2023-1.JPG
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

I love the first No One Lives Forever. L am terminat de vreo 2 ori. Trebuie sa l joc si pe al doilea mai mult
Post Reply

Return to “Jocuri”