Path of Exile 2
Re: Path of Exile 2
Am incercat PoE acum multi ani si nu mi-a placut. Prea spammy, prea min-max oriented; inflatia de loot si customizari era prea mare pentru mine, aproape Korean-MMO levels.
Din fericire, PoE 2 pare mai slow-paced si mai streamlined. Chiar abia il astept, si sper ca alaturi de Titan Quest 2 sa umple golul lasat in piata hack-and-slash RPG de virajul Diablo (3/4) catre action-MMO /lootfest.
Din fericire, PoE 2 pare mai slow-paced si mai streamlined. Chiar abia il astept, si sper ca alaturi de Titan Quest 2 sa umple golul lasat in piata hack-and-slash RPG de virajul Diablo (3/4) catre action-MMO /lootfest.
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Asa era si primul la lansare, pana a inceput sa acumuleze zeci de sezoane de mecanici.
Da, power creepul e mult prea tentant cand trebuie sa ispitesti jucatorii liga dupa liga.
dump CHA
Jocul intra in pauza cand deschizi passive skill tree sau cand apesi escape
10/10
10/10
Subscriu, este excelent.
Sincer mă așteptam să fie mai mult cash grab având în vedere cât de bine arată dar GGG chiar s-au pus pe făcut un altfel de arpg. Ritmul și atmosfera îmi aduce mult aminte de Diablo 1.
Sincer mă așteptam să fie mai mult cash grab având în vedere cât de bine arată dar GGG chiar s-au pus pe făcut un altfel de arpg. Ritmul și atmosfera îmi aduce mult aminte de Diablo 1.
dump CHA
- ola small dickie
- Big Daddy
diablol