Kingdom Come: Deliverance 2

Discuții axate pe jocurile RPG.
tnt
Hammer Haunt

Kingdom Come: Deliverance 2

Post by tnt »

phpBB [video]
MC
Dremora Lord

Re: Kingdom Come: Deliverance 2

Post by MC »

Cel mai asteptat joc de catre mine. De departe!
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Cam la fel. Am avut multe de criticat la primul, dar la câțiva ani după îmi dau seama că e poate singurul open world modern care a însemnat ceva. Sunt foarte curios ce o să iasă.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
maimutza
Space Invader

Post by maimutza »

Ma chinui la primul momentan, e brutal de greu dupa ce am jucat in ultimii 10-15 ani numai rpg-uri usoare, sper ca la partea a doua sa bage un slider pentru easy sa il faca accesibil.
oldnoob
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Can't wait!

phpBB [media]
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Arata... exact ca primul?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Aproximativ da :D
E acelasi engine, dar pe mine ma incanta treaba asta pentru ca prea mult imi place primul cu tot cu grafica, UI, sunet, gameplay.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Magicake wrote: 21 Aug 2024, 21:44 Arata... exact ca primul?
haha, asa am reactionat si eu. Imi amintesc cand am vazut primele gameplay-uri ale primului joc, nu-mi venea sa cred ce bine arata padurea si ulitele, mi se parea ca se apropie de fotorealism. Apoi dupa ce s-a lansat era mai potolita grafica, dar tot frumos.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

In Kingdome Come Deliverance am vazut cea mai bine realizata padure (de la grafica si sunet la topografia terenului) din toate jocurile pe care le-am jucat vreodata. Il joc zilele astea cu un texture HD pack si e incredibil de frumos. Si sunetul....O Doamne sunetul!
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

phpBB [video]
sleepknot
Zergling

Post by sleepknot »

Se pare ca e bine optimizat; din teste:

"We launched Kingdom Come 2 on a below-average and, above all, aging - roughly from the time of the first KCD - setup with a GTX 1070 graphics card, 16 GB of RAM and a cheap Ryzen 3 quad-core processor. After starting, there was a slight shock. Kingdom Come: Deliverance 2 is also playable smoothly on this hardware. And between 30 and 60 frames per second in a resolution of 2,560 × 1,440 depending on the mix of medium and high details."

also: https://www.pcgamer.com/games/rpg/20-ho ... e-stalker/
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Am intrat in el de la lansare. E intr-adevar bine optimizat, nu sunt hotarat daca sa-l joc pe Ultra sau pe High, adica cu 100+ FPS sau 140+. Imi da impresia ca se misca mai bine decat KCD1, probabil pt ca e mai smooth in controls si arata mai crisp. Looks lovely, clar un upgrade grafic, sper sa nu fie prea multe buguri.
sleepknot
Zergling

Post by sleepknot »

Am jucat 2.5 ore azi. Merge pe un GTX 1070 in Medium, 2k cu FSR in 50-70 FPS

Pe un RTX 2080 TI merge High 2k DLSS Quality blocat in 75 (intre 88 si 100 FPS)

E mult mai bine optimizat tehnic si multe mecanici sunt mult mai prietenoase decat in primul (combat, alchimie). As spune ca par o experienta mult mai fluida decat primul, fara sa sacrifice din complexitate.

Ramane de vazut in ce masura toate sistemele intearctioneaza cu open-world-ul si cat de multa libertate permite dpdv roleplay. Dar povestea si voice-actingul/dialogurile sunt absolut senzationale
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Inca astept sa imi ajunga Collector's-ul de la Altex....
Nu-i mare bai ca mai am un pic pana termin Indy si mai eliberez spatiu
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Am bagat azi primele 2 ore. E fain de tot si deja se simte ca e mai bun ca primul, mai finisat pe toate laturile.
E atat de placut sa joc jocul asta. Cred ca voi incerca sa fac tot ce se poate face in el in materia de continut doar ca sa nu il termin prea repede pentru ca nu vad ce ar putea aparea anul acesta care sa ma faca sa imi placa mai mult. Poate doar GTA6...poate
DreadWing
Headless Kamikaze

Post by DreadWing »

Mă bucur să văd CryEngine (sau orice alt engine), și nu Unreal.
Jocul arată și se mișcă excelent, iar de data aceasta sînt pe PS5.

Deus vult!
MC
Dremora Lord

Post by MC »

DreadWing wrote: 7 Feb 2025, 09:19 Mă bucur să văd CryEngine (sau orice alt engine), și nu Unreal.
Chiar ca. Deja devine plictisitor sa tot vezi UE5 la aproape tot ce apare AAA si nu numai.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Nu m-a prins, toate sistemele sunt inutil de complicat facute, f mult de vorbit cu npc-urile, multe cutscenes
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Da e adevarat ca trebuie sa faca acel "click". Am un prieten care de 4 ori s-a apucat de el si nu l-a putut juca. A cincea oara a click-uit si nu se mai putea opri din jucat si zice ca e cel mai bun joc.
Are acel vibe de inceput de Gothic cand esti pelea p*li si o iei de la zero. Lumea e extrem de detaliata (mai ales in KC.D 2) si exista bine mersi si fara tine in centrul atentiei.
E un immersive sim in primul rand si trebuie rabdare cu toate sistemele si mecanicile sale pentru ca....in definitiv asta e jocul.

Mai e o chestiune. Cand te lupti cu un inamic simti ca lupti cu un "personaj" care tine la viata lui, care se lupta sa traiasca si poate dura minute bune de dans al sabiilor pana il biruiesti. Astfel de momente de combat sunt mai rare decat in alte jocuri si de regula reprezinta o masura de ultim resort.

Questele sunt absolut toate interesante si nimic de genul fetch quest. Iar paisajele iti taie rasuflarea (mai ales in 2). Intradevar CryEngine e za shiet cand vine vorba de a reda vegetatie, paduri etc. Insa se vede si mana artistica a celor care s-au ocupat de grafica. De sunet nu mai vorbesc. Ciripitul pasarelelor, sunetul greierilor, vocile personajelor (mai ales in 2) sunt la superlativ.

Efectiv jocul asta se pisa pe tot ce au scos marile companii de la The Witcher 3 incoace.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Da, vizual si auditiv jocul e facut f bine, povestea la fel parea interesanta

Dar dupa ce am stat juma de ora sa fac potiunea aia la cabana batranei de la inceput, cu 50 de mii de etape si 50 de mii de clickuri de dat pt un kkt de potiune m-am lasat pagubas

La fel, questul de la inceput cu antrenorul ala de sabii efectiv nu-l pot termina, ori e buguit ori sunt eu batut in cap, nu-mi ia secventa de miscari

Si dupa cum am mai spus, totul mi se pare extrem de complicat la modul inutil, de la dueluri la calarit si la dormit
Post Reply

Return to “Role Playing Games”