Liniute albe, liniute albe peste tot!

pe PS3 o gramada de jocuri sufera de FXAA (exact acelasi halo efect) - Uncharted 2 exemplu .. m-a enervat cumplitMărar » 19 Sep 2014, 19:22 wrote:Urm... nu, poza aia nu e dintr-un joc
nici eu nu am observat sa existeAngra Maynu » 21 Sep 2014, 13:58 wrote:Pentru healing nu exista optiunea de "rest" din ce am vazut , nu ?
dap, de chestia asta m-am lovit si eu .. consum de gloante aiureaSi ca sa ma enervez si mai tare, nu am gasit o metoda prin care in modul real time sa pot trage cu arma unui singur caracter in ceva din decor sau intr-un inamic care nu m-a vazut inca.
ambush e guard mode - cand un inamic intra in raza de actiune a charului pus pe ambush, il va atacaSi ce naiba face abilitatea aia de ambush?
in real time cu space separi un char de grup, iar fire nu merge cu targetu' din casuta de la arme?DarthZombie » Sun Sep 21, 2014 5:23 pm wrote:
Si ca sa ma enervez si mai tare, nu am gasit o metoda prin care in modul real time sa pot trage cu arma unui singur caracter in ceva din decor sau intr-un inamic care nu m-a vazut inca.
Despre charisma inca nu sunt lamurit. Ar avea sens sa afecteze skilluri precum barter si leadership, dar nu gasesc informatii.Luck influences the game in many ways:
Each point of luck adds 0.5 to the character's chance to evade.
Affects critical hit chance.
Affects melee hit chance.
Each point decreases critical failure chance by 1% and increases critical success chance by 1% (non-combat skills).
Gives the player a chance to gain an additional action point during a turn (Luck is tested against a random number from 1 to 100, two rolls are made).
Gives the player a chance to gain additional hit points upon gaining a level.
1 HP per successful Luck roll (Luck*5 tested against a random number from 1 to 100). The number of rolls varies. For levels 1-10, 2 rolls are made; 11-15 4; 16 and above 6.
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 2 guests