Steam

Şi alte tarabe, dughene, magazine. Adicătelea de unde ne procurăm jocurile.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Re: Steam

Post by joonior_bmf »

Hellslave gratis pana pe 16 iunie
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

joonior_bmf wrote: 3 Jun 2025, 00:00 Hellslave gratis pana pe 16 iunie
Image

harry?!
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Image
REMEMBER CITADEL
MC
Dremora Lord

Post by MC »

O sa iau cateva jocuri din backlog-ul de anul acesta.

South of Midnight
Atomfall
Tainted Grail The Fall of Avalon
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Clair Obscure redus la 40 de euro daca aveti Pacific Drive, si putin mai scump daca aveti Windblown sau Sifu (mai scump fata de combo-ul cu Pacific Drive)

Am facut prologul si foarte putin din Act I (3hr playtime), auzisem ca-i bun dar nu ma asteptam sa fie atat de bun.

Are foarte high production value pe partea de audio (VO + Music), deci nu ma astept sa scada prea mult in pret in viitor;
personajul principal e jucat de Charlie Cox (Daredevil)
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Mi-am comandat Death Stranding 2, nu cred că o să-mi iau prea multe la acest sale. Poate Faith, că tot voiam să-l iau de ceva vreme.
REMEMBER CITADEL
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Mărar wrote: 27 Jun 2025, 11:15 Clair Obscure redus la 40 de euro daca aveti Pacific Drive, si putin mai scump daca aveti Windblown sau Sifu (mai scump fata de combo-ul cu Pacific Drive)
Se găsește la prețul ăsta și pe greenmangaming, fără alte prerequisites. isthereanydeal zice că e chiar puțin mai ieftin și pe alte două site-uri de genul.
REMEMBER CITADEL
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Da, cel mai ieftin de unde as lua ar fi pe https://www.wingamestore.com/product/15 ... dition-33/

N-am avut probleme cu wingamestore in trecut, de Gamer Thor nu stiu nimic, dar ar fi cu 10 centi mai ieftin.

Soundcloud
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

pls nu luati clair obscur de pe site-uri dubioase cu key-uri probabil furate, e pacat
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

da ofc, dar astea nu-s site-uri de keys second hand, gen g2a sau kinguin. isthereanydeal listează doar distribuitorii legit
REMEMBER CITADEL
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Magicake wrote: 27 Jun 2025, 15:50 pls nu luati clair obscur de pe site-uri dubioase cu key-uri probabil furate, e pacat
We are a small independent business based out of sunny Austin Texas in the United States. A group of fun and dedicated gamers and developers scattered across the globe who believe in being a great service to our users.

About MacGameStore / WinGameStore

→ Authorized Retailer of officially licensed games direct from over 1000+ different publishers.

→ Over 240 Countries served worldwide.

→ Satisfying Gamers since 1995. We actually begun by shipping boxed games from a single page!

Soundcloud
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Nu stiam de ei :idea:
AlterumSanctus
Space Invader

Post by AlterumSanctus »

Am mai luat eu de pe WinGameStore jocuri mai vechi de-a lungul timpului, aveau oferte speciale doar pentru gama aceea de jocuri și n-am mai găsit nicăieri prețuri mai bune la vremea aceea (au fost în jur de 5$). Luasem, printre altere, Risen 1, 2 și 3, Blades of Time, ReCore, Serious Sam și Gothic.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Ampersat gratis pana pe 6 iulie
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Am mai luat Death Stranding 1 dupa ce m-a dezamagit Clair Obscure, si Phoenix Point, pentru care toata lumea lauda modul Terror From The Void, poate umple golul pe care remake-urile XCOM n-au reusit sa-l umple.

Soundcloud
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Death Stranding e fain si are multe chestii misto, de departe mi-a placut cel mai mult:
Spoiler:
faptul ca se introduc armele letale tarziu in joc, si in punctul ala nu doar ca nu te gandesti sa le folosesti, nici nu prea vrei, asta facand abstractie de consecintele in-universe ale cadavrelor (care explica de ce nu vrea nimeni sa moara cineva in apropiere).

eu am realizat in momentele alea "ha, am jucat doua zeci de ore fara sa omor nimic si nici nu mi-am dat seama/nu mi-a pasat". e o comparatie faina cu... restul jocurilor, unde scopul e sa omori de la inceput
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Nu știu pe cine ajută, dar în caz că căutați un (alt) racing sim, uitați-vă și la Automobilista 2. L-am găsit acum câteva luni când căutam un joc cu karturi care să meargă și în VR și l-am găsit pe ăsta care bifează la toate capitolele - simulare bună (din ce am citit pe la alții mai știutori), o mulțime de mașini (de toate categoriile) și de trasee în jocul de bază și (important!) toate deblocate de la început, arată bine și merge perfect cu orice device cu care l-am încercat, volan, gamepad, VR, fără tot felul de configurări. Nici nu auzisem de el până să caut, mă uitam numai la alde Asetto Corsa / iracing / Project Cars whatever, dar alea sunt și mai scumpe și pare să fie nevoie să investești mai mult timp și efort ca să merite. Pentru mine a contat cel mai mult să conduc karturi în VR și pentru asta e un vis, dar e un adevărat hidden gem și în rest.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Post Reply

Return to “Prăvălii de jocuri”