Ghiceste jocul
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Re: Ghiceste jocul
Mai fac asta din cand in cand:sleepknot wrote: 27 Sep 2025, 18:02 Side-question: voi ghiciti jocurile cele mai mistificante din thread doar din memorie? Sau si cautand si pe net sau folosind image search ca last resort?
Magicake wrote: 3 Aug 2025, 20:07 Daca chiar nu am vreo idee dupa ceva timp primul pas e sa incerc sa estimez anii intre care a iesit jocul, uitandu-ma la cum arata, apoi intru pe mobygames si la filtre pun anii si incerc sa adaug extra info gen "first person" si "sci-fi" etc.
La asta am estimat gresit 2000-2004, ca a iesit in 2006. Dar in lista mi-a aparut AIM 1 din 2004 si asa am ajuns la el.
Same. Cu mențiunea că mă chinui să mai caut separat doar dacă recunosc ceva din imagine sau îmi trezește vreo amintire rătăcită despre vreo știre sau un trailer văzute mai demult. Image search doar dacă mă sâcâie foarte tare, dar atunci nu mai răspund pe thread.joonior_bmf wrote: 27 Sep 2025, 20:23 Din memorie, daca il recunosc. Daca nu, caut pe internet bazandu-ma pe indicii din imagini. Daca sunt fortat sa recurg la reverse image search, nu ma bag.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
- joonior_bmf
Lansat initial in Japonia, in 2009. Pentru arcade. Apoi in 2011, pentru a saptea generatie de console.

Arcana Heart 3 am gasit ceva 

- joonior_bmf
Ala-i 

Yes, e Tribunal.
Dome Keeper

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- joonior_bmf
Death's Door. Revin cu poza.
edit:

edit:

L-am luat acum la reducere, destul de relaxant, mersi de recomandare.Mahdi wrote: 23 Jun 2025, 17:54 Era Proverbs: https://store.steampowered.com/app/3083300/Proverbs/
să pună cine vrea
- joonior_bmf
adventure. 2017.