Ghiceste jocul
Re: Ghiceste jocul
Mie îmi e foarte cunoscut, cred că l-am jucat, dar nici de-al naibii nu îmi amintesc.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Lol, acum nu mai vreau să ghicesc.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Lool si prin toate listele de jocuri pe care le am browsuit am eliminat matrix din prima ca nu putea fi
ca de unde naiba furnici bipede in matrix.
E path of neo right?

E path of neo right?
Hai sa va blochez si eu cu un alt console RTS
de data asta cu perspectiva diferita.

- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
GrimGrimoire Once More
Nu l-am jucat, dar am incercat sa caut. Mai intai, cu "console side-scroller rts with fairies", apoi doar cu "side-scroller rts". Nimic pertinent. Am zis sa intru si pe lista de jocuri RTS de pe wikipedia, ca doar cat de lunga poate fi?
Dezamagitor de scurta. Nu e chiar pe moarte genul, dar ramane de nisa. Am dat scroll pana la capat, si am cautat unul exclusiv pentru consola. I got lucky.

Nu l-am jucat, dar am incercat sa caut. Mai intai, cu "console side-scroller rts with fairies", apoi doar cu "side-scroller rts". Nimic pertinent. Am zis sa intru si pe lista de jocuri RTS de pe wikipedia, ca doar cat de lunga poate fi?

Yep e remaster ul, originalul a fost doar pe PS2.
E un joc foarte misto, cu idei interesante pe partea de RTS aduse de perspectiva tip side scroller. N as sti exact unde sa l situez langa colegii de gen. Parca m as duce mai degraba catre Sacrifice decat alt joc de strategie, mai ales din cauza premisei si a povestii, desi nici acolo nu-i ok.
Nu e pe PC din pacate