DotA 2

Dacă se joacă online, aici puteți discuta despre el.
Fular
Barbugiu înrăit

Re: DotA 2

Post by Fular »

Nop. Jucătorii și prezentatorii/comentatorii/analiștii au fost fizic acolo pentru main event. Primele meciuri, cele din grupe, cred că s-au jucat din hotel. La câteva zile după ce a început main event-ul au început să poarte măști că a fost găsit cineva din staff cu covid.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Mmmmm, chiar si cu pandemia si cu lipsa de spectatori (deci cu venituri diminuate de la sponsori/organizatori), tot s-a scos cineva cu o caruta de bani. Infinit mai mult decat de la meciurile FCSB-ului.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

s-au razgandit in legatura cu spectatorii si l-au tinut online, dar din Bucuresti
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Încă un an, încă un Internațional. De data asta câștigătorii au fost Tundra Espots într-o finală fără emoții. După ESL One Stockholm (cred că a fost primul turneu la care au participat pe LAN) când s-au spârcăit în ultimul hal după ce măturaseră cu tot ce era prin online-urile europene, nu cred că le mai dădea cineva vreo șansă că se vor descurca vreodată în alt context care implică public. Iar turneul de la Arlington nu a făcut decât să întărească părerea asta. Bănuiesc că victoria de astăzi demonstră contrariul cu asupra de măsură.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
lixicus
Space Invader

Post by lixicus »

Mare pacat ca nu baga astia Compedium ca pe vremuri, cu harta si unlocks de skins pe harta ...
Post Reply

Return to “Online”