Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
Jaunty
Site Admin

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by Jaunty »

A trebuit să configurez Outlook pentru cineva. Dau să adaug contul de mail și primesc mesajul ăsta:
M$ wrote: To add your IMAP account to Outlook, we need to sync your emails to the Microsoft Cloud. Existing contacts and events won't be synced, but anything you create in Outlook will be saved to the Microsoft Cloud.
Fără opțiune să refuz sincronizarea. Am rămas blocat.
Ca să nu mai zic că Windows 11 te oprește la fiecare doi pași ca să-ți ceară să te întorci și să-ți dai jos chiloții. Eu ziceam că Windows e malware de pe vremea Win 7, dar nu-mi închipuiam atunci nivelul ăsta de nesimțire. Nu mă mai mir că până și PewDiePie a trecut pe Linux.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Nu mai asocia activitati asa distractive cu microsoft te rog :lol:

Ok si eu astept sa mi iau hardware nou ca sa instalez linux. Pe asta curent m am dat batut dupa toate problemele cu driverele de sunet.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Magicake wrote: 29 Oct 2025, 13:25 Nu mai asocia activitati asa distractive cu microsoft te rog :lol:
Nu sunt distractive când e vorba de hărțuire și consimțământ forțat.
Magicake wrote: 29 Oct 2025, 13:25 Ok si eu astept sa mi iau hardware nou ca sa instalez linux. Pe asta curent m am dat batut dupa toate problemele cu driverele de sunet.
Am auzit că Bazzite e o distribuție foarte bună pentru gaming.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

De Bazzite am citit și eu când căutam o alternativă la Windows 10. Pare o opțiune bună, cel puțin până apare o versiune oficială a SteamOS pentru desktop. Am realizat că nu prea mai folosesc niciun soft care să necesite neapărat Windows, în afara de Photoshop sau InDesign pe care abia le-am mai deschis în ultimii ani.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”