Divinity
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Re: Divinity
Cringe
- joonior_bmf
De ce ai sters restul?
Da, s-au hype-uit si ei. Era de asteptat. Nu mai sunt outfit-ul modest de acum un deceniu, cand de abia se chinuiau sa ajunga la sfarsitul lunii. Acum fac si ei jocuri "triplu A". To be fair, daca e cineva care poate avansa formula lui CDPR din Witcher, aceia ar fi Larian. Eu astept gameplay inainte sa incep edging-ul.
Sunt curios la ce referi mai exact prin asta, mi se par foarte deconectați de formula CDPR. Prin trailer-ul ăsta am dat repede skip, tbh nu cred că am văzut vreodată un "cinematic" trailer care să nu fie cringe, stupid și fără rost.joonior_bmf wrote: 12 Dec 2025, 14:25 To be fair, daca e cineva care poate avansa formula lui CDPR din Witcher, aceia ar fi Larian.
Dar da, și eu aș merge pe ideea că următorul lor joc va fi un mega fail, sper să greșesc, dar pare momentul.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Am sters pentru ca totusi fac prea multe persupuneri pe baza unui trailer cand zic ca s-au cdprojektizat. Vreau sa mai vad material totusi, inainte sa aduc acuzatii asa grave. Sau poate nu vreau sa mai vad, de fapt nu prea vreau sa mai vad nimic care sa fie ca in trailer. Imi aminteste de alt joc care a facut un 180 grade ca sa fie edgy, si anume FF... 15 parca era. Cringe, si la ala.
Dar de faptul ca acum au prea multi bani ca sa scoata jocuri bune nu ma indoiesc.
So, cringe overall.
Dar de faptul ca acum au prea multi bani ca sa scoata jocuri bune nu ma indoiesc.
So, cringe overall.
- joonior_bmf
Din moment ce nu e OS3, banuiesc puternic ca va fi 3rd person action, ca D2. Deci, similar cu Witcher. Doar ca au avut timp, si acum au bugetul, sa faca ceva mai ambitios.TG wrote: 12 Dec 2025, 14:34 Sunt curios la ce referi mai exact prin asta, mi se par foarte deconectați de formula CDPR.
And yeah, yeah. It's all cringe. I'm cringe, you're cringe, abhor est omnia. I say based until proven innocent.
Posibil sa fie third person, da. Și presupun că ai dreptate, fiindcă sigur vor veni și ei cu propria lor versiune prin care abordează formula open world generică. Totuși, dincolo de similitudinile genului, mi se pare că formula D2 diferă parcă prea mult de Witcher (3) pentru a le asocia, cel puțin pentru mine.joonior_bmf wrote: 12 Dec 2025, 15:42 Din moment ce nu e OS3, banuiesc puternic ca va fi 3rd person action, ca D2. Deci, similar cu Witcher. Doar ca au avut timp, si acum au bugetul, sa faca ceva mai ambitios.
În schimb, KC2 îmi dă des impresia că joc un total conversion MOD pentru W3.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."