Știri din industrie

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
Magicake
Global Belit

Re: Știri din industrie

Post by Magicake »

Pe langa chestia ca nu ai idee ce e in executabilele alea, multe necesita extra steps gen mounting in daemon tools, cautat cracks, de zici ca suntem in 2005. No thx.
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Ei haide, cred că majoritatea jocurilor de acolo au un crack funcțional, iar montarea imaginii în daemon tools e un fel de first world problem, mai ales pentru niște pârțâiți bătrâni care am trecut deja prin vremuri de haiducie.

Ca o paranteză, când am terminat acum vreo câțiva ani Manhunt a trebuit să apelez la un crack pentru că jocul din Steam are blocată o anumită poartă în chiar primul nivel dintr-un oarecare motiv. Probabil un bug care n-a fost rezolvat niciodată.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
sleepknot
Headless Kamikaze

Post by sleepknot »

Magicake wrote: 4 Jul 2026, 15:53 multe necesita extra steps gen mounting in daemon tools, cautat cracks, de zici ca suntem in 2005
lmao
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

MC wrote: 4 Jul 2026, 13:27 Daca se apuca de fizice si mai ales Big box games arunc cu bani spre ei. :lol:
Nu știu ce să zic. Pe de o parte, nu sunt sigur că ar fi ceva cu mult diferit de a-mi printa eu singur niște coperți și a-mi face o cutie cu niște CD-uri scrise cu kitul lor. Dar dacă fac ceva mai mult de atât, eventual și cu ceva goodies în cutie... m-aș mai gândi.

Am păreri împărțite despre reeditări fizice de la companii third party. Ok, înțeleg să scoată Limited Run sau alții ediții fizice pentru jocuri care au doar variante digitale. Dar re-release-urile fizice pentru cutii care au mai existat odată tot în format fizic... parcă nu mai aceeași valoare pentru mine. Pentru mine contează și patina istorică, faptul că e un obiect din perioada respectivă scos de producătorul original, nu doar că am un obiect tangibil și care să arate bine în raft (contează și asta, dar nu e singurul criteriu).

Dar să vedem întâi dacă chiar se gândesc la ceva și nu e doar vreo glumiță cum văd că fac și alții ca să facă mișto de PlayStation că renunță la discurile fizice.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Cristan wrote: 5 Jul 2026, 11:37
MC wrote: 4 Jul 2026, 13:27 Daca se apuca de fizice si mai ales Big box games arunc cu bani spre ei. :lol:
Am păreri împărțite despre reeditări fizice de la companii third party. Ok, înțeleg să scoată Limited Run sau alții ediții fizice pentru jocuri care au doar variante digitale. Dar re-release-urile fizice pentru cutii care au mai existat odată tot în format fizic... parcă nu mai aceeași valoare pentru mine. Pentru mine contează și patina istorică, faptul că e un obiect din perioada respectivă scos de producătorul original, nu doar că am un obiect tangibil și care să arate bine în raft (contează și asta, dar nu e singurul criteriu).
Aici iti dau dreptate. Si pentru mine contează patina si autenticitatea jocului in cazul Big box-urilor si acum daca stau sa ma gandesc putin cred ca doar dacă ar avea prețul potrivit m-as baga. Ar arata frumos in colecție
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

De acord cu cristan. Un joc la cutie scos de gog e doar o ciorba reincalzita. Ce e misto la un joc la cutie e sa fie realizat chiar de producator in perioada cand lanseaza jocul. Altfel e cam frectie
Post Reply

Return to “Jocuri”