Heroes of Might and Magic
Re: Heroes of Might and Magic
Am data comanda la varianta cu de toate
De Craciun reintru serios in Erathia.
https://gamefound.com/en/projects/archo ... -magic-iii
De Craciun reintru serios in Erathia.
https://gamefound.com/en/projects/archo ... -magic-iii
Spoiler for poze board game:

Cool stuff! 
genial, habar n-avea ca exista. Solmyr cu advanced wind magic ftw?
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Da, air si earth era necesarul, pana am descoperit cat de importanta e magia berserk (fire) 
La board game... versiunea de baza e mai mica, doar cu 3 factiuni (castle, dungeon si nu mai stiu care). Acum imi dau seama ca era de ajuns aia.
La board game... versiunea de baza e mai mica, doar cu 3 factiuni (castle, dungeon si nu mai stiu care). Acum imi dau seama ca era de ajuns aia.
Arata oribil
De acord. Inca o data ma convinge ca Heroes si stilul asta de jocuri nu merg in full 3D. Iar faptul ca il arata asa zoomed-in makes you see the filth.
Extended reveal
Pe final arata mai ok zoomed out si mai izometric. Saving grace e ca-i full compatibil cu H3-ul clasic.
Pe final arata mai ok zoomed out si mai izometric. Saving grace e ca-i full compatibil cu H3-ul clasic.
- ola small dickie
- Big Daddy
nu prea inteleg ce scop au remakeurile astea
Multe remake-uri (sau remaster-uri) au fost excelente și binevenite din punctul meu de vedere, mai ales dacă prețul stabilit e decent. E o modalitate bună să readuci în prim plan titluri de referință (da, și să faci un cash grab, desigur).
Acesta clar nu e printre ele, lol. Singurul scop aici pare a fi să atragă și mai mult atenția către următorul joc Heroes.
Acesta clar nu e printre ele, lol. Singurul scop aici pare a fi să atragă și mai mult atenția către următorul joc Heroes.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Sa atraga audienta noua, care probabil nu era nascuta cand se juca H3 pe rupte.
Pentru cine nu a prins/nu are nostalgie cu H3, versiunea og nu reprezinta mare lucru. La fel cu orice joc vechi
Holy shit ok, am citit ca arata rau, dar nu ma asteptam sa arate in halul asta de rau.
Groaznic.
Groaznic.