https://www.gameover.ro/
Un pasionat de LLM-uri a făcut un site pentru colecția Game Over, cu întregul text al revistelor extras, selectabil și căutabil. Pentru fiecare număr avem o listă cu secțiunile și articolele, iar notele date jocurilor apar proeminent. Extragerea textului din scan-uri a fost un întreg proiect de cercetare și comparare a mai multor LLM-uri, documentat aici:
https://www.ovidiudan.com/2026/08/26/re ... azine.html
Mulțumesc, Ovidiu! M-ai lăsat cu gura căscată.
Arhiva Game Over
Re: Arhiva Game Over
Desi nu am avut acces la ea pe vremea cand era pe piata, cu timpul am pus mana pe cateva numere si am inteles de ce GO e considerata de multi cea mai buna revista de jocuri de la noi.
Legat de site, am o mica problema despre cum se succed paginile, in sensul ca nu sunt consecutive. Sau poate le filtrez eu gresit.
Legat de site, am o mica problema despre cum se succed paginile, in sensul ca nu sunt consecutive. Sau poate le filtrez eu gresit.
Așa-i, paginile sunt ordonate după categorii. De exemplu ai categoria „ad”, în care vezi toate reclamele, indiferent unde sunt în revistă. Ca să parcurgi revista pagină cu pagină, vezi jos butoanele înainte/înapoi („continuă lectura” / „articolul anterior”).
Banda din stânga (adică meniul „Cuprins”, pe mobil) cred că ar fi mai utilă dacă ar avea paginile aranjate consecutiv și dacă ar face scroll automat la articolul pe care îl citești. Și eu unul aș face-o mai compactă.
Banda din stânga (adică meniul „Cuprins”, pe mobil) cred că ar fi mai utilă dacă ar avea paginile aranjate consecutiv și dacă ar face scroll automat la articolul pe care îl citești. Și eu unul aș face-o mai compactă.
Poate ajuta cineva cu scan-uri/poze cu paginile lipsă? Momentan văd că lipsesc:
Din numărul 2, pagina 41.
Din numărul 5, paginile 48 și 49.
Am folosit numerotarea paginilor așa cum apare în revistă. În PDF ar fi paginile 43, respectiv 50 și 51.
Din numărul 2, pagina 41.
Din numărul 5, paginile 48 și 49.
Am folosit numerotarea paginilor așa cum apare în revistă. În PDF ar fi paginile 43, respectiv 50 și 51.