Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Si eu cred ca o sa prinda Klaus tura a doua, daca are bulan sa nu faca vreo traznaie prea mare si e carat de inertia votantilor pnl-pdl. In momentul de fata omul se cam invinge singur prin atitudinea de molusca relaxata, prin gogoritele care-i ies din gurita si convingerea (asa-mi pare mie, poate ma insel) ca e suficient sa stea ca momaia, ca-l cara partidele din spate in turul 2. Klaus nu-mi pare nici suficient de serios si pregatit ca sa fie votat de un om educat, si nici nu-l vad sa faca vreun efort ca sa atraga prostimea de partea lui. Ori Ponta e doctor summa cum laude la cea din urma.
Daca prinde Klaus turul 2, sper sa ne salveze ura antipsd de la cel mai trist deznodamant dintre toate aceste finaluri nefericite. O sa-l votez si eu cu speranta ca e raul cel mai mic.
Daca prinde Klaus turul 2, sper sa ne salveze ura antipsd de la cel mai trist deznodamant dintre toate aceste finaluri nefericite. O sa-l votez si eu cu speranta ca e raul cel mai mic.
NO COVER. ALL MAN.
Deduc ca esti bucurestean, iti trebuie un candidat care sa bata din guraWaaagh! » 8 Oct 2014, 17:23 wrote:In momentul de fata omul se cam invinge singur prin atitudinea de molusca relaxata, prin gogoritele care-i ies din gurita si convingerea (asa-mi pare mie, poate ma insel) ca e suficient sa stea ca momaia, ca-l cara partidele din spate in turul 2.

Ai dedus bine, dar nu cred ca m-ai inteles. De seriozitate sau competenta nu poti suspecta pe nimeni din lista aia. O sa fie jale cu oricare dintre ei presedinte. Mai putin cu Ponta. Cu ala o sa fie holocaust galactic. Teama mea e ca pe cat de sinistru e Ponta, pe atat de idioti sunt toti prikolicii din partea ailalta care se intrec in a-si da cu stangul in dreptul atat de vehement, ca pontacul chiar incepe sa aiba sanse.
Klaus n-are cum sa castige daca se bazeaza numai pe oamenii cu scaun la cap care or sa-si calce pe inima si o sa-l voteze de spaima lui Ponta. Are nevoie si de voturi din partea prostimii, ori nu-l vad sa faca nimic pentru ele. Base facea spectacol, agita o sabie, isi punea un tricolor la gat. A avut si maneaua aia cu "haaaai baseeeescuuu la puuteereeeee!". Asta sta ca mortul si ranjeste ca strigoiul. Asta cand nu citeste de pe hartiuta cate un discurs sec cu tonul unui ghetar in deriva.
Klaus n-are cum sa castige daca se bazeaza numai pe oamenii cu scaun la cap care or sa-si calce pe inima si o sa-l voteze de spaima lui Ponta. Are nevoie si de voturi din partea prostimii, ori nu-l vad sa faca nimic pentru ele. Base facea spectacol, agita o sabie, isi punea un tricolor la gat. A avut si maneaua aia cu "haaaai baseeeescuuu la puuteereeeee!". Asta sta ca mortul si ranjeste ca strigoiul. Asta cand nu citeste de pe hartiuta cate un discurs sec cu tonul unui ghetar in deriva.
NO COVER. ALL MAN.
Oare nu vine naibii unu din ISIS si se arunca in aer la o sedinta de partid PSD sau ar avea Ponta bulan ca Hitler?
Ar trebui sa se grabeasca, pana nu-i face Sobaru. Taxidriver style.
NO COVER. ALL MAN.
Tocmai ca poate, fiindca nu trebuie sa convinga nici unul dintre votantii Ponta, trebuie sa-i convinga doar pe cei din tabara Udrea, Macovei, Tariceanu, Melescanu si cu asta castiga turul 2 si cu 60%.Waaagh! » 8 Oct 2014, 18:11 wrote:Klaus n-are cum sa castige daca se bazeaza numai pe oamenii cu scaun la cap care or sa-si calce pe inima si o sa-l voteze de spaima lui Ponta. Are nevoie si de voturi din partea prostimii, ori nu-l vad sa faca nimic pentru ele.
Oricum de ce sa iti fie tie influentat votul de preferinta maselor needucate? Ar insemna sa fii sub nivelul lor lol. Votezi ce ti se potriveste tie.
LE: Trebuie luat in calcul si ca Ponta va trebui sa apara inainte turului doi la dezbateri 1vs1 unde poate pierde procente bune. El n-a fost pus pana acum aproape deloc in postura de a raspunde la intrebari incomode, a eschivat mereu, si cu toatea astea tot s-a facut de cacao. Gandeste-te ca Geoana era super bine pregatit din punctul asta de vedere si totusi a facut greseli, pai de la Ponta ma astept sa ne ofere meme-uri de care o sa ne radem si peste 10 ani.
@Stokkolm: Votantii lui Ponta aproape sigur sunt mai multi decat procentajele pe care le-ar putea atrage Iohannis din restul taberelor. Si Ponta nu va avea nici un adversar de rangul lui Basescu, dupa toate gafele si prostiile de pana acum, tot e favorit conform sondajelor. Asa ca n-ar fi exclus sa nu se schimbe nimic, dar sper ca ma insel.
Sondajele sunt 0. Unu la mana, toate sunt facute de institutii afiliate partidelor: http://www.ziare.com/alegeri/alegeri-pr ... ie-1326022, doi la mana si daca ar fi pe bune cred ca o parte semnificativa din votanti nu sunt fixati 100% pe o persoana si pana in ziua alegerilor se pot intampla multe.
Totuși Ponta are la dispoziție mașina de votat. Iar valul de antipatie fata de Victor Ponta, desi existent, este mult mai mic comparat cu cel generat de Nastase. Si mai sunt si alte mecanisme acoperite.
Cica una dintre puslamalele lui Firea a luat anul asta la bacalaureat note intre 1.2 si 3.6 (cum poate asa ceva sa fie adevarat?!). In conditiile astea, cucoana moare de grija copiiilor altora. Uau, nu ma ajuta vocabularul sa-mi exprim uimirea.
NO COVER. ALL MAN.
Ok, am deschis azi Skype si pe homepage am vazut o reclama cu udrea si romania frumoasa. Cacat, speram sa-mi incep ziua mai bine.
- ola small dickie
- Big Daddy
Victor Ponta i-a urat succes lui Mircea Cartarescu la anuntarea premiului Nobel pentru Literatura/ Cartarescu, pe Facebook: Resping cu dezgust urarile
bine ma!
bine ma!

Trebuie sa-mi fac si eu pagina de facebook ca sa-i dau like.
NO COVER. ALL MAN.
O sa ma duc si eu sa votez in speranta ca Ponta va avea cat mai putine sanse sa fie intronat. Dar, daca totusi va iesi acest individ, populatia si-o va merita cu varf si indesat pentru tot ce va urma, mai ales dupa ce am vazut intr-un filmulet postat cateva pagini in urma cum s-au comportat sustinatorii lui Dan Voiculescu la intilnirea aia de protest impotriva inchiderii lui. Da, probabil ala e genu de oameni care vor un michimaus pe scaunul de presedinte.
si-o merita si aia care sunt absolut impotriva lui tonta?! asta e primul meu vot dupa 10 ani de absenta, si ma duc explicit sa-i neg scaunul comunistului imputitpopulatia si-o va merita cu varf si indesat
populatia .. tot in populatia aia suntem si noi, astia ce mai au inca minte si restul .. fara

- ola small dickie
- Big Daddy
Thats the spirit! Acum ramane doar sa ne tinem de cuvant in ziua respectiva. Si sa faca asta si restul ca noi.
Daca se numara si mortii, cu greu nu iese Ponta...
Acuma depinde si cine-i numara.
Oricum, la cat mai multe iesiri d-ale pontacului & co. asa cum au fost cele din ultimele zile, si cu familia lui Klaus, si cu Lukoil. Imbecilitatea lor este atat de extrema incat poate sa aduca in simtiri partea electoratului psd care nu este complet abrutizata.

Oricum, la cat mai multe iesiri d-ale pontacului & co. asa cum au fost cele din ultimele zile, si cu familia lui Klaus, si cu Lukoil. Imbecilitatea lor este atat de extrema incat poate sa aduca in simtiri partea electoratului psd care nu este complet abrutizata.
NO COVER. ALL MAN.
Există așa ceva?partea electoratului psd care nu este complet abrutizata.