Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Ca tot veni vorba. A luat si Marian Iancu 12 ani cu executare. Sa fie primit !
- brutalistu
- Hammer Haunt
Adevarul e ca la alegerile astea cred ca stau acasa. Asta nu e capabil sa voteze, cu Ponta nu pot vota, cu Udrea si Macovei nici atat. Mai ramane doar sa ma duc in primul tur si sa pun stampila pe un necunoscut. Si daca ma mai gandesc si la faptul ca trebuie sa achit 20 de euro pe biletul de tren ca sa ajung in Amsterdam... cred ca mai bine ma duc la alegerile de aici cand au loc. Nu pot sa votez pt nici unul dintre maimutoii astia.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu nu inteleg ce e asa mare chestie ca omul are cate proprietati are. Nu de alta, dar din meditatii se pot face bani frumusei, dar cel mai important aspect e ca omul avea rude stabilite in Germania. Ori in anii '90 acest lucru iti oferea un avantaj mare in acest aspect, in care preturile erau foarte joase peste tot si nu doar in Sibiu sau pe unde o mai avea el proprietatile respective. Stiu ca doua le-a cumparat in 2007, dar ca au si suprafata mica. Daca vorbeam de 6 vile si nu-stiu-cate terenuri mari, atunci intelegeam mirarea, dar asta mi se pare doar un foc de paie menit sa distraga atentia.
Daca nu avea vreo manarie romaneasca in dobandirea lor, probabil ca nu era nici o chestie si se clarifica de mult. In fine, se petrece ceea ce ma temeam, asta cand deschide gura se incaleca singur in fund. Imi vine sa ies pe strada cu minigunul cand vad ce lepadaturi ne vor voturile. Nu-s buni nici de compost, ar strica recolta. Si trebuie sa-l votez pe unul dintre ei de teama lui Ponta. fml.
NO COVER. ALL MAN.
"Totodată, întrebat dacă îl va da în judecată pe Victor Ponta pentru afirmaţia sa, preşedintele a evitat să dea un răspuns clar. "Îi fac altceva", a spus el, râzând zgomotos, fără a preciza ce anume."
Remember, remember the 7th of december (2012)
Makes sense now, eh?
Remember, remember the 7th of december (2012)

Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Nu, ce-a fost pe 7 decembrie (2012)?
Declaratia aia de mai sus a lui Base, ma rog, e posibil sa fi fost si in 6Stokkolm » 16 Oct 2014, 10:36 wrote:Nu, ce-a fost pe 7 decembrie (2012)?

Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Ce s-a intimplat? De ce sa-l dea in judecata pe Ponta?Generalul » 16 Oct 2014, 10:24 wrote:"Totodată, întrebat dacă îl va da în judecată pe Victor Ponta pentru afirmaţia sa, preşedintele a evitat să dea un răspuns clar. "Îi fac altceva", a spus el, râzând zgomotos, fără a preciza ce anume."
Remember, remember the 7th of december (2012)Makes sense now, eh?

- DarthZombie
- Dremora Lord
Pai nu stiu ce manarie sa fie. Casele sasilor au fost foarte ieftine, iar in anii `90 erau accesibile chiar si profesorilor care nu dadeau meditatii. El in schimb si facea meditatii, la fel si nevasta lui, avea rude plecate in Germania si nici copii de crescut nu a avut (iar asta reprezinta o economie enorma intr-o gospodarie).Waaagh! » Thu Oct 16, 2014 9:53 am wrote:Daca nu avea vreo manarie romaneasca in dobandirea lor, probabil ca nu era nici o chestie si se clarifica de mult.
Eu m-am uitat la tot interviul, nu doar la fragmentul ala postat pe youtube e un postac PSD, si sincer sa fiu mi-a placut Klaus. In putine cuvinte spune foarte multe chestii daca poti sa sesizezi subtilitatile. Dar na, noi regatenii sarim de fund in sus si spunem ca e "arogant" pentru ca nu palavrageste juma de ora

mie asta-mi place la el, tace si face - se vede clar ce a facut la SibiuDarthZombie » 16 Oct 2014, 14:36 wrote:pentru ca nu palavrageste juma de ora
chiar a zis-o si el: mai putina vorba, mai multa "miscare" - nu in exact acealeasi cuvinte
That kinda sums it up, reallyComentariile sunt dezactivate pentru acest videoclip.

- McWilliams
- Self-righteous bastard
"Presedintele care uneste". Corect. Asemeni altor elemente din tabelul periodic, prostia este difuza si nu poate exista in natura decat sub forma de compusi. Votati Ponta ca sa o unim si sa dispunem de ea in stare pura.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Heheeeeeee, pacat ca o sa stearga rapid comentariul.
Shopped tho'
Ba, daca ce spune ala acolo e adevarat, ne putem muta in siberia de pe acum.
N-am incercat sa caut. Intreaba-l direct pe tip daca e legit sau nu:Stokkolm » Sat Oct 18, 2014 5:57 pm wrote:Shopped tho'
https://www.facebook.com/Scorpio2314?fref=ts

Oricum nu e prea relevant pentru ca nu el posteaza pe contul ala, sigur are pe cineva angajat pentru asta.