Hearthstone: Heroes of Warcraft

TG
Cyberdemon

Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Post by TG »

Blizzard bans “several thousand” Hearthstone bot accounts

În sfârșit, they need to fucking do this că majoritatea boților joacă mai bine decât jucătorii din midranks. Păcat că nu au început direct cu disable.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
MC
Dremora Lord

Post by MC »

It's about fucking time !
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

I even
Spoiler:
Image
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Did you lose anyway? :)
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

I might be dumb, but I'm not that dumb :lol:. Cand mai aveam 8HP, i-am dat lui K'T un Ancestral Spirit + Reincarnate, cu Rivendare pe masa. Mi-am cerut scuze, pentru ca sunt baiat bun.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nu, mă refeream că putea să aibă multe combinații de 2 cărți care să-i câștige meciul acolo și-ar fi durut.

Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Am inteles, si sunt constient ca as fi putut sa pierd in ciuda situatiei de pe tabla :) . De fapt, mi-a dat un Swipe si m-a lasat in 4HP, si a mai jucat un Ironbark P., dar a abandonat tura urmatoare.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

A mers
Spoiler:
Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Urmatorul expansion: Goblins vs Gnomes
http://m.ign.com/articles/2014/11/07/bl ... -announced

phpBB [video]
cartofu
Headcrab

Post by cartofu »

MC
Dremora Lord

Post by MC »

Practic tre' sa invat sa joc din nou....:(
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Si sa muncesti ca un sclav ca sa le deblochezi daca e ca in Naxx. Asta e si motivul pentru care am retineri in a ma reapuca de jucat, 700 gold pe wing cand esti in spatele meta-ului cu cel putin 4 luni nu e deloc ceva ce ma tenteaza.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nu o să fie ca Naxx, vin în pack-uri. Oricum, enorm de mult random în cărțile alea, o să fie și mai mulți buthurt pe forumurile jocului. :lol:

Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Mega-windfury? What the-
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Aia a fost și reacția mea, dar cică e ceva gen Thadius, nu-l poți juca decât în condiții speciale (3 mechs or smt). Oricum, sunt ceva combo-uri acolo. :D

LE:
http://www.hearthpwn.com/cards/12190-mimirons-head

Image
MC
Dremora Lord

Post by MC »

DarthZombie » Sat Nov 08, 2014 3:04 am wrote:Si sa muncesti ca un sclav ca sa le deblochezi daca e ca in Naxx. Asta e si motivul pentru care am retineri in a ma reapuca de jucat, 700 gold pe wing cand esti in spatele meta-ului cu cel putin 4 luni nu e deloc ceva ce ma tenteaza.
Nu o sa fie ca in Naxx. Citeste mai atent.
Vin in pack-uri pe care o sa le poti debloca si in arena si o sa coste exact cat cele de pana acum
TG » Sat Nov 08, 2014 9:47 am wrote:Aia a fost și reacția mea, dar cică e ceva gen Thadius, nu-l poți juca decât în condiții speciale (3 mechs or smt). Oricum, sunt ceva combo-uri acolo. :D

LE:
Mi-a si zurat gandul la un power overwhelming de la warlock :D 32 damage :)

Also, cica il lanseaza luna viitoare. :O Tre sa trag tare sa termin si ultimul wing din naxx.
Last edited by MC on 8 Nov 2014, 11:45, edited 5 times in total.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Yep, cica packs vor costa la fel ca si cele normale. Si cand se va lansa expansion-ul, in arena vor cadea doar pachete dintr-astea.
TG wrote:Aia a fost și reacția mea, dar cică e ceva gen Thadius, nu-l poți juca decât în condiții speciale (3 mechs or smt). Oricum, sunt ceva combo-uri acolo. :D

LE:
Din comments: "We yugioh now" :lol:

Also, Explosive sheep = mini-Abomination. Me likey.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Spoiler:
Image
Sunt aproape sa craftez urmatorul legendary, si ma tenteaza mai multe. Dar decat sa regret mai tarziu, m-am gandit sa cer o parere.
Bloodmage, Sylvanas (mai mult pt Deathrattle + Rivendare), Al'Akir, Jaraxxus, Hogger, Black Knight... Prima optiune ar fi Bloodmage, dar astept sugestii :)
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Dacă nu ne zici ce joci e mai greu. Însă decizia ar trebui să fie între Bloodmage, Black Knight și Sylvanas (nu chiar la fel de importantă imo), dacă nu ai cărțile de Handlock Jaraxxus e inutil, iar Al'Akir nu e genul de legendară la care să faci craft (decât dacă le ai pe restul care contează).

Personal, aș zice Black Knight în acest meta și dacă nu joci Miracle. :)

Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Ok, sorry, nu am mentionat. ATM, am cel mai mare succes cu un deathrattle shaman, si imi vine greu sa ma schimb pe altceva, pentru ca e too much fun :D (sau o fi influentza lui KT, care-mi sopteste in somn :shock: ). M-am gandit sa schimb un loot hoarder cu bloodmage, sau sa vad cate ragequit-uri provoc cu Sylvanas + Rivendare. Desi si black knight m-ar ajuta mult, in fata sludge belcher-ilor pe care-i vad in aproape toate deck-urile.
K, so, ar merge Black knight cu shamanul meu, sau sa ma axez pe bloodmage?
Post Reply

Return to “Tabletop”