Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
n-o castigam ...
indobitocirea asta progresiva ne baga in "ceata", cate 1m/an; populatia tanara, ce are posibilitatea, se duce draq pe afara de urgenta - tu n-ai vazut ca populatia .ro imbatranseste in mod alarmant?!
indobitocirea asta progresiva ne baga in "ceata", cate 1m/an; populatia tanara, ce are posibilitatea, se duce draq pe afara de urgenta - tu n-ai vazut ca populatia .ro imbatranseste in mod alarmant?!
- ola small dickie
- Big Daddy
si pana la urma care sunt rezultatele finale cu tot cu diaspora, le-a gasit cineva?
Sper sa mai amane putin publicarea rezultatelor finale, pana elucideaza ce-a fost cu valul de turisti de prin toate bataturile tarii. Diaspora cumula vreo 160k voturi parca, si in afara de Coreea de Nord nu cred ca a luat dottore mai mult de 15% pe undeva.
NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu mai tin minte cifrele exacte, dar in Elvetia ordinea a fost Johannis, Macovei si la ceva distanta Ponta. Din pacate vorbim de doar 2 sectii de votare in toata tara, asa ca nu au fost teribil de multe voturi per total.
California Just Became the First State to Defelonize Drug Use
S-au trezit si ei dupa zeci de ani. Mai bine mai tarziu decat niciodata.
S-au trezit si ei dupa zeci de ani. Mai bine mai tarziu decat niciodata.
Statistica votului pe tari pentru primii candidati:
http://cornelpreda.wordpress.com/2014/1 ... -in-parte/
and smt funny, am citit poezia pe vocea tribunului, lel

http://cornelpreda.wordpress.com/2014/1 ... -in-parte/
and smt funny, am citit poezia pe vocea tribunului, lel

Spoiler:

Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Pacat ca electoralul din Romania e atat de cazut in mecla incat nu simte nici un fel de jena, iritatie, indigestie, cand vede ce s-a intamplat zilele astea. Mi-am imbogatit optimismul cu speranta ca toate aceste porcarii (aliante cu oameni cu care te-ai injurat ca la cort, declaratii xenofobe si comportament general descris perfect la punctul d) din din poza) vor determina oamenii care n-au venit la primul tur sa piarda 10 minute din viata in duminica alegerilor numai ca sa-l trimita pe parameciul asta unde ii e locul, anume in laringele ma-sii.
Edit: crap, am fost rupt de oboseala aseara si n-am mai urmarit evenimentele. Inteleg ca s-a dezlanutit WERNER la digi24. Interviul e foarte laudat, o sa-l caut si eu azi. Go WERNER, fa compost din pacaliciul ala.
Edit: crap, am fost rupt de oboseala aseara si n-am mai urmarit evenimentele. Inteleg ca s-a dezlanutit WERNER la digi24. Interviul e foarte laudat, o sa-l caut si eu azi. Go WERNER, fa compost din pacaliciul ala.
NO COVER. ALL MAN.
vb de interviul de la Cluj? nu l-am vz in totalitate
REMEMBER CITADEL
nu, nu e ala .. de cel ce zic eu era intr-o alta locatie, nu in studio
acum uit si eu la asta
acum uit si eu la asta
Mi-a placut cum a vorbit Wenrer in interviul ala, ce a fost deranjant era personajul ala Hurezeanu care ii punea intrebarile in cele mai penibile feluri posibile. Circle jerk mai mare nu am mai vazut decat la Antena 3.
- Vlad Dracul
- Headcrab
Şi apropo, tot dau ăştia la ştiri că se întâlnesc staff-urile de campanie pentru a stabili confruntarea (la singular) dintre Ponta şi Iohannis; mi se pare o sfidare la adresa electoratului, o bătaie de joc, o lipsă de bun-simţ chestia asta cu o singură dezbatere faţă-n faţă.
Ar trebui cel puţin 4 astfel de întâlniri, să se lămurească lumea cine-i mai bun, cine-i mai mincinos, să nu rămână nimic ascuns, să fie dat în fapt impostorul în văzul întregii ţării, din nou şi din nou.
Plm, data viitoare nici n-o să mai aibă loc vreo dezbatere, laşitate completă, netransparenţă absolută, non-combat total.
Păi să nu le dai muie puliticienilor din România?!
P.S.: Iar în acest timp:
- mascaţii dau buzna peste Sile Cămătaru (am impresia că-n zilele următoare vom vedea ce şi pe cine toarnă);
- nişte americani declară răspicat că dacă SUA n-au avut până acum vreo strategie referitoare la România (ţara asta fiind prea mică pentru o strategie separată), recent lucrurile s-au schimbat iar lupta împotriva corpţiei ar trebui intensificată (şi declarată deschis ca atare de factorii decizionali români) pentru că nu e influenţată doar viaţa economică a ţării ci însăşi siguranţa naţională;
- ucrainienii se plâng că tancurile ruseşti le-au intrat în estul ţării.
Ar trebui cel puţin 4 astfel de întâlniri, să se lămurească lumea cine-i mai bun, cine-i mai mincinos, să nu rămână nimic ascuns, să fie dat în fapt impostorul în văzul întregii ţării, din nou şi din nou.
Plm, data viitoare nici n-o să mai aibă loc vreo dezbatere, laşitate completă, netransparenţă absolută, non-combat total.
Păi să nu le dai muie puliticienilor din România?!
P.S.: Iar în acest timp:
- mascaţii dau buzna peste Sile Cămătaru (am impresia că-n zilele următoare vom vedea ce şi pe cine toarnă);
- nişte americani declară răspicat că dacă SUA n-au avut până acum vreo strategie referitoare la România (ţara asta fiind prea mică pentru o strategie separată), recent lucrurile s-au schimbat iar lupta împotriva corpţiei ar trebui intensificată (şi declarată deschis ca atare de factorii decizionali români) pentru că nu e influenţată doar viaţa economică a ţării ci însăşi siguranţa naţională;
- ucrainienii se plâng că tancurile ruseşti le-au intrat în estul ţării.
Last edited by Vlad Dracul on 7 Nov 2014, 14:20, edited 1 time in total.

Da, tipul a fost outfuckingstanding in acel interviu. Sper sa aiba cat mai multe iesiri de acest gen in timpul ramas si sa stranga in jurul lui absentii de la vot, ca altfel psd o sa castige prin furt. Rezultatele alegerilor din turul I au fost validate fara sa se uite vreo institutie a statului atent pe voturile alea de pe listele suplimentare. Am vazut un studiu de caz facut pe Olt ftw, unde dupa ce au taiat turistii pe care-i apucase duminica perindatul prin the dark corners of oltenia, scorul a devenit mult mai strans la nivelul judetului.
@Vlad
Coana Firea zicea ca azi se intalnesc echipele de campanie sa puna de o dezbatere intre cei doi. Daca WERNER o sa se prezinte tot asa, mongo o sa-si dea ochii peste cap ca la MTO toata confruntarea. O singura dezbatere cred ca este suficienta, ca n-ai ce sa dezbati de fapt cu Ponta. E un pacalici cu care un tip serios o sa stearga pe jos oriunde si oricand. Sigur, la glume de maidan si isterii xenofobe se pricepe si el, dar intr-o discutie adevarata (nu la ghita sau felix tv) n-o sa aiba decat de pierdut de pe urma lor.
@Vlad
Coana Firea zicea ca azi se intalnesc echipele de campanie sa puna de o dezbatere intre cei doi. Daca WERNER o sa se prezinte tot asa, mongo o sa-si dea ochii peste cap ca la MTO toata confruntarea. O singura dezbatere cred ca este suficienta, ca n-ai ce sa dezbati de fapt cu Ponta. E un pacalici cu care un tip serios o sa stearga pe jos oriunde si oricand. Sigur, la glume de maidan si isterii xenofobe se pricepe si el, dar intr-o discutie adevarata (nu la ghita sau felix tv) n-o sa aiba decat de pierdut de pe urma lor.
NO COVER. ALL MAN.
S-a descurcat foarte bine Iohannis, intr-adevar. Sper sa nu fie prea tarziu, mi-ar fi placut sa aiba interes pentru aparitii de genul asta mai din timp.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Vă panicați degeaba. Victor Ponta nu are nicio șansă la dezbateri, o să șteargă Rommel pe jos cu el. 

- Vlad Dracul
- Headcrab
Fă un pustiu de bine şi dă-i moşului un link, am fost cam ocupat în ultima perioadă şi-am pierdut mult din bătălia politică.Waaagh! » Fri Nov 07, 2014 1:43 pm wrote:Da, tipul a fost outfuckingstanding in acel interviu.
Waaagh! » Fri Nov 07, 2014 1:43 pm wrote: Coana Firea zicea ca azi se intalnesc echipele de campanie sa puna de o dezbatere intre cei doi. Daca WERNER o sa se prezinte tot asa, mongo o sa-si dea ochii peste cap ca la MTO toata confruntarea. O singura dezbatere cred ca este suficienta, ca n-ai ce sa dezbati de fapt cu Ponta. E un pacalici cu care un tip serios o sa stearga pe jos oriunde si oricand. Sigur, la glume de maidan si isterii xenofobe se pricepe si el, dar intr-o discutie adevarata (nu la ghita sau felix tv) n-o sa aiba decat de pierdut de pe urma lor.
M**e Firea!
Scuze, nu m-am mai putut abţine, da' Gabriela Vrânceanu Firea Pandele e cea mai perversă şi penală curvă din toată politica românească, le bate clar, de departe şi fără drept de apel pe Elena Udrea, Ana Birchal şi Lavinia Şandru la un loc şi ridicate la cur, pardon, cub.
Plagiatorul trebuie, merită umilit public, din nou şi din nou, tre' neapărat ca Werner să-i expună minciunile în văzut tuturor, iar minciunile Mincinosului sunt atât de multe, încât nu ajunge o singură dezbatere despre ele, nu le-ar cuprinde pe toate.
P.S.: Mi-e scârbă de Vadim, da' mă aşteptam. În posturile mele anterioare vă spuneam că pe Michimaus o să-l susţină pe faţă Tăriceanu, Şocâtele DD şi Vadim, iar ungurii şi Udrea (dacă-şi negociază libertatea) se vor declara neutri.
Last edited by Cristan on 7 Nov 2014, 14:39, edited 2 times in total.
Reason: Mai selectiv cu injuraturile, plm.
Reason: Mai selectiv cu injuraturile, plm.

Vezi ca linkul catre interviu l-a dat Mahdi, cateva mesaje mai sus. Uite-l din nou:
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Speci ... ruperii+Tr
Last edited by Waaagh! on 7 Nov 2014, 14:56, edited 1 time in total.
NO COVER. ALL MAN.
- Vlad Dracul
- Headcrab
Aha, mulţam fain.Waaagh! » Fri Nov 07, 2014 2:34 pm wrote:Vezi ca linkul cate interviu l-a dat Mahdi, cateva mesaje mai sus. Uite-l din nou:
M**e Firea din nou, ia uitaţi-vă ce pervers se uită de lângă Dragnea care bate câmpii despre cum Iohannis vrea "dăcât" o confruntare.
Parşivă creatură, să ne ferească Dumnezeu să depindă vreodată, într-un fel sau altul, soarta noastră de-o fiinţă ca ea.