Hearthstone: Heroes of Warcraft
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Blizzard bans “several thousand” Hearthstone bot accounts
În sfârșit, they need to fucking do this că majoritatea boților joacă mai bine decât jucătorii din midranks. Păcat că nu au început direct cu disable.
În sfârșit, they need to fucking do this că majoritatea boților joacă mai bine decât jucătorii din midranks. Păcat că nu au început direct cu disable.
It's about fucking time !
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
I even

Spoiler:

Did you lose anyway? 

- joonior_bmf
I might be dumb, but I'm not that dumb
. Cand mai aveam 8HP, i-am dat lui K'T un Ancestral Spirit + Reincarnate, cu Rivendare pe masa. Mi-am cerut scuze, pentru ca sunt baiat bun.

Nu, mă refeream că putea să aibă multe combinații de 2 cărți care să-i câștige meciul acolo și-ar fi durut.
- joonior_bmf
Am inteles, si sunt constient ca as fi putut sa pierd in ciuda situatiei de pe tabla
. De fapt, mi-a dat un Swipe si m-a lasat in 4HP, si a mai jucat un Ironbark P., dar a abandonat tura urmatoare.

- joonior_bmf
A mers

Spoiler:

- joonior_bmf
THE CARDS ARE INSANE!!!!!
http://www.hearthpwn.com/news/675-blizz ... goblins-vs
http://www.hearthpwn.com/news/675-blizz ... goblins-vs
Practic tre' sa invat sa joc din nou....

- DarthZombie
- Dremora Lord
Si sa muncesti ca un sclav ca sa le deblochezi daca e ca in Naxx. Asta e si motivul pentru care am retineri in a ma reapuca de jucat, 700 gold pe wing cand esti in spatele meta-ului cu cel putin 4 luni nu e deloc ceva ce ma tenteaza.
Nu o să fie ca Naxx, vin în pack-uri. Oricum, enorm de mult random în cărțile alea, o să fie și mai mulți buthurt pe forumurile jocului. 

- joonior_bmf
Mega-windfury? What the-
Aia a fost și reacția mea, dar cică e ceva gen Thadius, nu-l poți juca decât în condiții speciale (3 mechs or smt). Oricum, sunt ceva combo-uri acolo. 
LE:
http://www.hearthpwn.com/cards/12190-mimirons-head

LE:
Nu o sa fie ca in Naxx. Citeste mai atent.DarthZombie » Sat Nov 08, 2014 3:04 am wrote:Si sa muncesti ca un sclav ca sa le deblochezi daca e ca in Naxx. Asta e si motivul pentru care am retineri in a ma reapuca de jucat, 700 gold pe wing cand esti in spatele meta-ului cu cel putin 4 luni nu e deloc ceva ce ma tenteaza.
Vin in pack-uri pe care o sa le poti debloca si in arena si o sa coste exact cat cele de pana acum
Mi-a si zurat gandul la un power overwhelming de la warlockTG » Sat Nov 08, 2014 9:47 am wrote:Aia a fost și reacția mea, dar cică e ceva gen Thadius, nu-l poți juca decât în condiții speciale (3 mechs or smt). Oricum, sunt ceva combo-uri acolo.
LE:

Also, cica il lanseaza luna viitoare. :O Tre sa trag tare sa termin si ultimul wing din naxx.
Last edited by MC on 8 Nov 2014, 11:45, edited 5 times in total.
- joonior_bmf
Yep, cica packs vor costa la fel ca si cele normale. Si cand se va lansa expansion-ul, in arena vor cadea doar pachete dintr-astea.
Also, Explosive sheep = mini-Abomination. Me likey.
Din comments: "We yugioh now"TG wrote:Aia a fost și reacția mea, dar cică e ceva gen Thadius, nu-l poți juca decât în condiții speciale (3 mechs or smt). Oricum, sunt ceva combo-uri acolo.
LE:

Also, Explosive sheep = mini-Abomination. Me likey.
- joonior_bmf
Spoiler:

Bloodmage, Sylvanas (mai mult pt Deathrattle + Rivendare), Al'Akir, Jaraxxus, Hogger, Black Knight... Prima optiune ar fi Bloodmage, dar astept sugestii

Dacă nu ne zici ce joci e mai greu. Însă decizia ar trebui să fie între Bloodmage, Black Knight și Sylvanas (nu chiar la fel de importantă imo), dacă nu ai cărțile de Handlock Jaraxxus e inutil, iar Al'Akir nu e genul de legendară la care să faci craft (decât dacă le ai pe restul care contează).
Personal, aș zice Black Knight în acest meta și dacă nu joci Miracle.
Personal, aș zice Black Knight în acest meta și dacă nu joci Miracle.

- joonior_bmf
Ok, sorry, nu am mentionat. ATM, am cel mai mare succes cu un deathrattle shaman, si imi vine greu sa ma schimb pe altceva, pentru ca e too much fun
(sau o fi influentza lui KT, care-mi sopteste in somn
). M-am gandit sa schimb un loot hoarder cu bloodmage, sau sa vad cate ragequit-uri provoc cu Sylvanas + Rivendare. Desi si black knight m-ar ajuta mult, in fata sludge belcher-ilor pe care-i vad in aproape toate deck-urile.
K, so, ar merge Black knight cu shamanul meu, sau sa ma axez pe bloodmage?

K, so, ar merge Black knight cu shamanul meu, sau sa ma axez pe bloodmage?