Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
marvas
vrășmaș mârșav

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by marvas »

n-as putea sa ma pronunt in legatura cu asta, da' as putea sa zic care e mai puerila.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Mi s-a parut mie sau Victor Viorel e obsedat de cuvantul "lozinca"?
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Saracul Ponta, invarte atatea fituici si copiute pe masuta aia, dar nici una nu ii explica faptul ca ceea ce spune Ion Hossu la 1918 e total pe langa subiectul "Moldova si Bucovina in 2014". Totodata e simpatic ca da cu Basescu la fiecare fraza [sper ca Daciana nu stie], in timp ce incearca sa il imite.

Dar intrebarea de final a lui Johannis a venit la fix. Ala se chinuia saracul sa mai latre niste fraze in speranta ca mai spala din rusine, dar cand incepe asa devine incoerent pe cat de penibil e.

@rdo: pai n-ai auzit, garantarea dreptului la vot e si aia o lozinca. Pai dupa povestea cu diaspora, cred si eu ca e obsedat cu lozinci d-astea :D

Si o alta chestie care ma amuza e ca istoria destramarii USL se schimba de la o zi la alta conform lui Ponta. Ieri alianta a murit pentru ca a vrut cu tot dinadinsul un post Johannis. Azi aflam ca de fapt alianta a murit pentru ca Johannis a vrut sa uzurpe postul lui Crin Antonescu ca sa ii fure partidul, si cum Crin ii era prieten la catarama. Uita complet ca el i-a bagat cutitu-n spate in tentativa de a prelua controlul complet a coalitiei si a reusit performanta sa fie singurul guvern post-decembrist cu peste 2 treimi majoritate in Parlament care sa esueze in halul in care a facut-o.
zme-ul

Post by zme-ul »

Ion Cristoiu: Am divortat si de Realitatea TV
Ce mai încolo și încoace!
Unii n-au noroc la neveste.
Eu n-am noroc la televiziuni!

---
Rar l-am vazut pe plagiator mai enervat. L-a scos din minți zâmbetul lui Klaus Iohannis. Dar cred că lucrul care l-a exasperat a fost salva cu care a inceput dezbaterea, momentul in care profesorul de liceu Klaus Iohannis i-a atras atenția micului Ceaușescu, cum inspirat l-a numit Monica Macovei, că este un șnapan, un hoț, un potlogar, că a copiat. Din acea clipa, șarlatanul Ponta si-a pierdut controlul de sine. A scos pe gură tot felul de minuni, intre care aceasta: “Nu poți ridica nimic durabil fără mâna stângă si mâna dreaptă”.
http://www.contributors.ro/politica-doc ... -peronism/
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

Image
Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-185 ... oderna.htm

Calin Popescu Tariceanu, care a mers joi pe noul pod de la Agigea, ce traverseaza Canalul Dunare-Marea Neagra, a crezut ca se afla de fapt pe vechiul pod, de pe DN39, si s-a contrazis cu jurnalistii care i-au explicat ca a incurcat podurile, spunandu-le: "Vin de la Bucuresti si stiu mai mult ca voi", transmite Mediafax.

asta e bestiala...
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ola small dickie » Thu Nov 13, 2014 3:49 pm wrote:"Vin de la Bucuresti si stiu mai mult ca voi"
cam asta e atitudinea celor din capitala vizavi de provincie.
#discriminare #sovinism #autonomieinardeal #pontauneste
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Cam dupa cat timp de stat in Bucuresti incepi sa stii mai multe decat aia din provincie?
I'm livin' in a love shadow
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

40-50 de ani. Dacă ești din Constangeles, Vaslui sau ești slujitorul lui Cioabă poți să mimezi cu succes după 2 zile.

ontopic:
phpBB [video]
Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Meama ce mi-a zis-o iar brutalistu! S-a pishat p mn q bolta fmm!
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Domnul Dorel Visan este asteptat si el la azil. Hai Dorele usor usor, ti-am pastrat camera aia unde se mai aude noaptea cum cade din scaun Radu Beligan.

"Prezent în studioul Antena 3, alături de familia premierului, actorul i-a vorbit acestuia despre "destinul cosmic" al unui preşedinte: "Caii destinului cunosc drumul, noi ţinem doar hăţurile, ei se duc acolo unde trebuie. Destinul unui preşedinte e unul cosmic, legat de destinul locuitorilor ţării respective. Dacă de 25 de ani vorbim de schimbare şi nu se prea vede, acum trebuie să se vadă. Dacă nu se va vedea nu e bine"."
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Hai ca poate iau toti prostii astia o mvie cosmica duminica. Ne vor multumi mai tarziu. :lol:

Sondajele psd se lauda in continuare cu un avantaj de 10%, astia din acl spun ca ar fi de fapt numai 1-2%. Inseamna ca realitatea e pe la vreo 5-6%, fara furaciuni.
NO COVER. ALL MAN.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Si fara diaspora, probabil.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Generalul
Headless Kamikaze

Post by Generalul »

Dude, deci cat de prost poti fi, ai intrebarile stiute din timp, servite pe tava de slugile Latrinei 3 si tot reusesti sa te incurci...

http://adevarul.ro/news/politica/video- ... index.html

On the other hand :P:

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Speci ... -te+romane
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Da, i-a dat rusinea ca pe Targu Ocna la faza asta. Daca propaganda era in sens invers, ocazia prilejuia un titlu de genul:

SOC! LOVITURA CARE IL ZDROBESTE DEFINITIV PE VICTOR PONTA! E TERMINAT!
NO COVER. ALL MAN.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Ne-am intalnit miercuri noaptea pe strada cu niste tineri turmentati, ca si mine de altfel, iar interactiunea noastra a fost una simpla, dar profunda: ei strigau "muie", noi strigam "ponta". Poezia cosmica ce mai.
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
zme-ul

Post by zme-ul »

tonta vs Klaus deseara la Digi? am inteles pe la 9 si 30min ?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Am prins un spot publicitar azi cu un titlu gen "dezbaterea finala e la digi24" dar nu cunosc amanunte.
NO COVER. ALL MAN.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Eu nici nu prind postul ala.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

O sa fie preluata si de alte posturi, si in orice caz ai: http://www.digi24.ro/Media/TV/Live/Digi24
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
Post Reply

Return to “Cafenea”