Awesome Fails
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Awesome Fails

- ola small dickie
- Big Daddy
Pe orice pun mana ma electrocutez. Interesant. Oare o fi de la paharul ala de bere amestecat cu detergent de vase pe care l-am baut aseara din greseala? Nu ma pricep.
- brutalistu
- Hammer Haunt
- ola small dickie
- Big Daddy
poate sa-i dea cineva ban acestui tristan? ar fi un gest util si pt noi si pt el
Prea le iei personal 

- brutalistu
- Hammer Haunt
ola small dickie » Thu Nov 27, 2014 12:34 pm wrote:poate sa-i dea cineva ban acestui tristan?

Si eu ma electrocutez frecvent, mai ales la temperaturi scazute. Fac scantei la contactul cu orice suprafata metalica. Habar n-am care-i motivul, si de ce se manifesta numai la frig. Adica na, conductivitatea electrica a metalelor creste cu scaderea temperaturii, but still.
NO COVER. ALL MAN.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Porti haine din lana, sau alt material care genereaza electricitate statica la frecare.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sau poate e de la parul meu ultra mega matasos.
Nu stiu, trebuie sa experimentez cand se lasa frig cum trebuie. Oricum, de regula nu port materiale electrizabile. Waaagh!, the walking capacitor.joonior_bmf » Thu Nov 27, 2014 1:48 pm wrote:Porti haine din lana, sau alt material care genereaza electricitate statica la frecare.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Hmm cred ca am descoperit de la ce e. Recent am inceput sa port parpalacul meu romanesc care e 80% lana. Mi-am dat seama ieri la fotbal, l-am dat jos si tricoul de fotbal nu se mai dezlipea de corp. Cand incercam sa-l dezlipesc se auzeau pocniturile alea de curent si se lipea la loc. M-am miscat ca un tipar pe teren. Its the motherfucking wool!
- ola small dickie
- Big Daddy
ai le i le ai le i le
Mi-a venit pliant cu pizza hut si am zis sa incerc si eu blatul lor cu fulgi de porumb pe margine. Fulgii erau acoperiti de miere. Cel mai mare cacat posibil. Nici nu stiu ce
Nici nu stiu daca mi-e foame inca sau nu. Nu mai simt nimic. Pizza asta mi-a golit sufletul.
Nici nu stiu daca mi-e foame inca sau nu. Nu mai simt nimic. Pizza asta mi-a golit sufletul.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Aia care mananca pizza cu felii de ananas sunt persoane cu care nu vreau sa am de-a face.
Si lel, Google + iarasi a devenit obligatoriu daca vrei sa postezi un comment pe Youtube. Macar stergerea profilului nou creat se face in doi timpi si trei miscari, but come the fuck on. Mai ma si sfatuieste sa imi folosesc numele real in loc de nickname. Pentru ca de ce as vrea sa comentez cu user-ul pe care-l am acolo? Pffft!
Si lel, Google + iarasi a devenit obligatoriu daca vrei sa postezi un comment pe Youtube. Macar stergerea profilului nou creat se face in doi timpi si trei miscari, but come the fuck on. Mai ma si sfatuieste sa imi folosesc numele real in loc de nickname. Pentru ca de ce as vrea sa comentez cu user-ul pe care-l am acolo? Pffft!
Gândește-te câtă lume ar putea să ți se adreseze pe nume.
- brutalistu
- Hammer Haunt
DE CE AI VREA SĂ COMENTEZI PE YOUTUBE?! Tu comentezi pe youtube? DE CE? Serios. DE CE?DarthZombie » Sat Nov 29, 2014 1:05 am wrote:Aia care mananca pizza cu felii de ananas sunt persoane cu care nu vreau sa am de-a face.
- ola small dickie
- Big Daddy
TG » Sat Nov 29, 2014 9:04 am wrote:Gândește-te câtă lume ar putea să ți se adreseze pe nume.

- DarthZombie
- Dremora Lord
In video-urile mai obscure sectiunea de comment nu e atat de canceroasa. Ba chiar uneori dai de discutii destul de interesante.brutalistu » Sat Nov 29, 2014 11:54 am wrote:DE CE AI VREA SĂ COMENTEZI PE YOUTUBE?! Tu comentezi pe youtube? DE CE? Serios. DE CE?DarthZombie » Sat Nov 29, 2014 1:05 am wrote:Aia care mananca pizza cu felii de ananas sunt persoane cu care nu vreau sa am de-a face.
- brutalistu
- Hammer Haunt
Dacă vrei să îți faci prieteni pe youtube Google s-a gândit FIX la tine și îți oferă oportunitatea asta! Să vă cunoașteți mai bine!