Hearthstone: Heroes of Warcraft
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone EU launch:
Goblins vs Gnomes will soon be unleashed upon Europe! Preparation for its arrival has already begun, and Hearthstone will be undergoing maintenance starting at 9:00 p.m. CET. We expect maintenance to complete within a few hours.
Please keep an eye on this thread for further updates as the launch commences, and we sincerely thank you all for your patience.
[Update: 2:29 PM PST] Goblins vs Gnomes has launched in Europe. We are currently investigating reports of stability issues.
[Update: 3:53 PM PST] We've addressed a number of stability issues and the game should be running much more smoothly now.
[Update: 4:43 PM PST] We are currently looking into why Arena is awarding classic packs.
[Update: 6:16 PM PST] We are continuing to look into the issue with arena.
[Update: 7:41 PM PST] The issue regarding Arena pack rewards is still under investigation, but we will provide further updates as soon as they are available.
Asa ca cel putin pentru mine e tot unplayable, aveam de gand sa rup arenele pentru new packs...
Goblins vs Gnomes will soon be unleashed upon Europe! Preparation for its arrival has already begun, and Hearthstone will be undergoing maintenance starting at 9:00 p.m. CET. We expect maintenance to complete within a few hours.
Please keep an eye on this thread for further updates as the launch commences, and we sincerely thank you all for your patience.
[Update: 2:29 PM PST] Goblins vs Gnomes has launched in Europe. We are currently investigating reports of stability issues.
[Update: 3:53 PM PST] We've addressed a number of stability issues and the game should be running much more smoothly now.
[Update: 4:43 PM PST] We are currently looking into why Arena is awarding classic packs.
[Update: 6:16 PM PST] We are continuing to look into the issue with arena.
[Update: 7:41 PM PST] The issue regarding Arena pack rewards is still under investigation, but we will provide further updates as soon as they are available.
Asa ca cel putin pentru mine e tot unplayable, aveam de gand sa rup arenele pentru new packs...
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Lol, deschid alea 3 pack-uri... 4 Salty Dogs. Jocul îmi transmite că e timpul să fac un deck cu pirați.
Salty dogs be everywhar!
Salty dogs be everywhar!
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Spoiler:

Ok, time for a GvG arena marathon, daca tot se pare ca si-a revenit...
http://www.twitch.tv/generalul
http://www.twitch.tv/generalul
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Dupa 16 pachete GvG deschise, imi pica in sfarsit o legendara...

- joonior_bmf
^Know that feel, dupa la fel de multe pachete mi-au picat Dr. Boom, 2 epice si un golden rare.
Noile carti au ajutat foarte mult early game-ul pentru Paladin. Deckul pe care l-am folosit sa ajung Legend: 
Cand mi-am dat semana ca voi castiga am inceput sa fac si stream la ultimul meci: http://www.twitch.tv/cartofu/b/599674623

Cand mi-am dat semana ca voi castiga am inceput sa fac si stream la ultimul meci: http://www.twitch.tv/cartofu/b/599674623

Am observat si ca un anumit deck de shaman rupe, adica din vreo 6 meciuri nici unul nu am pierdut (pun deckul mai tarziu).
PS: In afara de RL money, cum faci mai rapid bani: prin quest-uri sau prin arena?
Depinde cât de bine te descurci în arena. E de preferat însă pentru că arena în sine e 50% din joc, pentru mulți fiind mai fun decât ranked. Plus că ai ocazia să vezi în acțiune diferite cărți.
Cel mai mult imi pare ca am facut 3 winuri in arena, oricum, momentan nu am decat 30g, mai farmez putin si apoi cred ca fac o arena. De legendara de mai sus, se merita sa o tin intr-un deck care seamana cu asta ?
Păi vezi că sunt diferite ghiduri pentru arena, dacă tot joci o să faci 6/7 constant până la urmă, mai ales cu mage. Nu știu dacă merge Alex în deck-ul ăla, probabil în loc de un Bloodlust or smt.
Probabil il tin pentru alt deck, dar momentan am serie prea buna ca sa risc.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Poate ca am eu o perceptie gresita, dar Alextraza e de folosit in deck-uri de control, si nu in deck-uri aggro precum e ala postat de catre tine. Iar arena e super fun, eu sunt unul din aia care il prefera in dauna constructed-ului.
Pai aia am intrebat, daca isi are loc intr-un deck ca ala. Oricum inca un win si intru la arena, poate-poate.
La cat de mult mi-a displacut arena la inceput, pe atat de mult a ajuns sa imi placa acum. Mai ales dupa GvG fac doar Arena.
Am dat concede la un ranked crezand ca i-a crapat aluia netul. In momentul in care am apasat pe concede si-a revenit...
- joonior_bmf
Spoiler:

Am si eu o problema cu varianta de tableta, partitia pentru aplicatii este 1gb si nu vrea de nici o culoare sa se instaleze pe memoria interna sau card. Imi da eroare la unpacking crates cum ca nu e destul spatiu. A reusit cineva sa rezolve problema?
La mine prima legendară din GvG a fost golden, crafted Dr. Boom asap.