Witcher 3

Discuții axate pe jocurile RPG.
ne0lith
proxe.net

Re: Witcher 3

Post by ne0lith »

Daca il scoti nefinisat nu e bine, daca il amani ca sa il finisezi iar nu e bine. Aham. Credeam ca zmeul, in calitate de expert autoproclamat in game development, intelege cat de greu e sa estimezi volumul necesar de munca pentru un joc si sa pui o data de lansare corecta, avand in vedere cate probleme neprevazute pot aparea pe parcurs. Solutia lui vad ca este sa prevezi neprevazutul, as simple as that. Poate ne lumineaza el cu niste exemple de companii mari care n-au avut amanari niciodata si care produc jocuri ambitioase si perfect finisate. Toata treaba asta e doar un prilej de a mai dramatiza si a se vaieta in stilul lui caracteristic, nimic nou sub soare.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Aia de faceau Brick Game. Top finesse. Cum ii chema? China...
zme-ul

Post by zme-ul »

ia zi-mi si mie ce release date are Star Citizen?
deci se poate tine comunitatea interesata si sa nu anunti un release date fantezist pe care sa-l tot amani

ce-mi plac de cei ca tine ce apara necoditionat devii
ma mir de cum nu le aduceti si ofrande :P
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu inteleg ce e neinregula cu o amanare. Ti-ai programat concediul cu release date-ul jocului? Viata ta se invarte in jurul lansarii unui joc? Nu-ti ţâţâie fundul, astepti cate amanari e cazul sa astepti daca asta inseamna jocuri mai finisate. Si AC Unity avea nevoie de cel putin 3-4 luni de amanari, dar l-au lansat cum l-au lansat si jocul o sa fie tinut minte pentru dezastrul care a fost dpdv tehnic si nimic altceva. Daca te enerveaza amanarile, atunci intri foarte usor in categoria alora care nu au rabdare si se arunca precum berbecii cu pre-ordere si day-1 purchases inainte de a vedea macar niste review-uri. Iar categoria asta de consumatori sunt mult mai predispusi in a "apara neconditionat devii" si de a "le aduc ofrande".
zme-ul

Post by zme-ul »

eu am comentat la "bun simtul" celor de la CDP adus in discutie de junior; si la, citez:
market is afraid of badly polished games on next-gen platforms
mai tineti minte cand am postat eu acel zvon de pe NEOGaf? mai toti de pe aici au sarit ca arsi
na, uite si delayul
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pai tu te plangeai ca oamenii lanseaza jocul neterminat, acum ca-l amana zici ca ti-au confirmat asteptarile incercand sa-l lanseze terminat stai ce?
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Termină Zombie, să nu cumva să aduci sens sau logică aici. Nu-ți ajunge post count-ul?
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

zme-ul » Wed Dec 10, 2014 2:13 pm wrote:
ia zi-mi si mie ce release date are Star Citizen?
deci se poate tine comunitatea interesata si sa nu anunti un release date fantezist pe care sa-l tot amani

ce-mi plac de cei ca tine ce apara necoditionat devii
ma mir de cum nu le aduceti si ofrande :P
Asa, si? Ar trebui ca nici un joc care va mai iesi vreodata sa nu aiba nici un release date anuntat? Cat de usor crezi ca e sa functioneze treaba asta intr-o companie publica precum CD Projekt? Si de ce ii compari cu studiouri independente ce au jocuri finantate prin crowdfunding?

Iar comunitatea o tii interesata in primul rand prin prezentari ale starii jocului pe parcusul dezvoltarii, nu prin date de lansare. Daca mai ai si alte titluri de succes in spate, cu atat mai bine. Nu vad in ce lume in afara de a ta e in neregula sa lucrezi mai mult decat ai estimat la un joc, daca asta inseamna un plus de calitate. Daca il lansau acum plin de buguri, erai primul care se dadea cu fundul de pamant pe-aici, asa ca poti macar sa recunosti ca tu ai mania de a ataca neconditionat producatorii mai mult decat am eu sa ii apar. Ce conteaza e jocul final, restul e praf in ochi. Daca Witcher 3 iese naspa, o sa spun ca e naspa. Daca e bun si singurul dezastru e ca a fost amanat pentru a ajunge la rezultatul asta, then who the fuck cares? Well, I guess you care, but I mean normal people.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

DarthZombie » Wed Dec 10, 2014 2:50 pm wrote:Pai tu te plangeai ca oamenii lanseaza jocul neterminat, acum ca-l amana zici ca ti-au confirmat asteptarile incercand sa-l lanseze terminat stai ce?
Cred ca zme-ul vrea sa spuna ca motivul pentru care CDP a amanat acum W3 pentru polish e ca au vazut cum au fost primite AC Unity si celelalte fail-uri dpdv tehnic, si ca fara alea ca exemplu nu s-ar fi obosit. Asa am inteles eu.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pai si asta nu e cam tinfoil hat-ish? Unity nu a fost primul joc cu o lansare de rahat, e destul de common sense ca daca scoti un joc intr-o stare jalnica iti vei lua injuraturi si reputatia ta se duce pe apa sambetei. Si presupunand prin absurd ca asa e, rezultatul final e ca jocul va fi lansat mai bine optimizat, unde e problema?
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Chiar si asa, ce este mai rau: sa iti dai seama ca gresesti si sa incerci sa indrepti eroarea pe parcurs? sau sa o tii pe a ta pana la capat doar ca sa ramai consecvent? Oamenii pot gresi. Punct. Mai multi oameni la un loc inseamna ca se poate gresi de mai multe ori. Iarasi punct. Era mai bine sa se comporte ca si cum nu se poate gresi si sa-i dea inainte asa?

Ok, in mod ideal poate ca venea CEO-ul si zicea "dragi fani, stimati actionari si alde voi fa presa de specialitate, am mintit poporul cu televizorul cand am zis data X, pentru ca de fapt va fi data Y, pe motiv de incompetenta". In schimb, au ales un subterfugiu pentru a transmite acelasi mesaj. Eu din mesajele zme-ului inteleg ca-l deranjeaza forma, nu fondul. Asta pentru ca, pe fond, se astepta mereu sa fie amanat - deci, din punctul lui de vedere, CDP au fost cat se poate de seriosi si nu l-au dezamagit; in schimb, pe forma, este nemultumit ca nu au iesit in piata centrala imbracati in saci de cartof si cu cenusa turnata in cap ca sa isi ceara iertare pentru minciunile raspandite in mass-media.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

@zombie
Nu stiu, eu nu vad nimic rau in tot ce se intampla. Am zis doar ce am inteles de la zme-ul :D Ca sa-ti raspund la intrebare, in situatia ipotetica in care le-ar fi frica de reactie, cred ca nu au vrut sa fie prinsi in trendul curent. Uita-te cat de atenti sunt toti la downgrade-ul grafic dupa fiascoul cu W_D. In acelasi mod, ar primi o reactie extra-negativa din cauza performantei proaste. Poate chiar si replici gen "CD Projekt is just as bad as Ubisoft".

Poate au invatat din experienta, mai stii. S-au saturat sa tot scoata enhanced editions care sa repare jocurile.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pe mine personal povestile astea cu "Witcher 3 downgrade" ma lasa reci rau de tot. La WD lucrurile erau incredibil de evidente, in schimb la W3 vorbim de nit-picking pe niste texturi minimale din niste teaser-e, poze luate in contexte complet diferite si alte frumuseti de genul. Eu personal o pun pe seama trollilor si posibil o anti-campaniei duse de EA (nu ar fi prima oara cand incearca sa-si faulteze competitorii cu bs), nu pe o discutie serioasa si reala.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Al doilea personaj jucabil va fi Ciri
Spoiler:
Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

ha
Image
Angra Maynu
Zergling

Post by Angra Maynu »

No need there. Skyrim era deja handicapat (grav bolnav) de la nastere.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Minimum System Requirements
CPU:Intel i5-2500K 3.3GHz or AMD Phenom II X4 940
RAM: 6 GB DDR3 System Memory
GPU VRAM: 1GB
GPU: GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7870
HDD: 40 GB Free Hard Drive Space
DX: DirectX 11

Recommended System Requirements
OS: Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit or Windows 8.1 64 bit
CPU:Intel i7 3770 3.4 GHz or AMD FX-8350 4 GHz
RAM: 8 GB DDR3 System Memory
GPU VRAM: 2GB
GPU: Nvidia GeForce GTX 770 or AMD Radeon R9 290
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Spoiler:
Image
Abia depasesc cerintele minime, pe alocuri.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
zme-ul

Post by zme-ul »

PC gaming .. cheap, yeah?
riight :P
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Not this shit again...
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Post Reply

Return to “Role Playing Games”