Awesome Fails
- brutalistu
- Hammer Haunt
Re: Awesome Fails
The day when all that sitting down comes back to bite you in the ass. Oh wait.
NO COVER. ALL MAN.
In timp ce asteptam astazi pe cineva, am intrat prin Flanco si am inceput sa restartez laptopurile care erau expuse si aveau Linux (ma rog, acel soft, ca nici nu stiu sa il numesc) si sa fac alte jmecherii pe care le gaseam in "help". M-am simtit ca in Watch Dogs, un adevarat hacker.
- ola small dickie
- Big Daddy
Eu ma uit la meci si injur in timp ce sotia citeste A Philosophy Of Cinematic Art de Berys Gaut si imi zice ca a gasit in ea o referinta la jocul Deus Ex. Ciobanul si intelectuala.
-
- Headless Kamikaze
Defapt *ola și soția
tocmai ce dentistul mi-a scos una din masele de minte (jos pe partea dreapta) dupa cel putin 30 in care a lucrat cu toate sculele din dotare, plus 2 injectii de anestezie
mai avea putin si cauta pickameru
mai avea putin si cauta pickameru

Fericitule <3 Sa vezi ce frumos e cand trebuie sa iti taie din gingie / os ca sa iti poata scoate maseaua de minte!
Daca doare, recomand ketonal! ( dar mananca bine inainte de pastile altfel iti faci stomacul svaiter )
Daca doare, recomand ketonal! ( dar mananca bine inainte de pastile altfel iti faci stomacul svaiter )
Eu am fost la o dentista hawt cand am avut aceeasi problema. Niec view de unde stateam eu dar tipa n-avea forta sa traga maseaua afara. Se suise saraca de ea cu picioarele pe scaun, se opintea din toti plamanii si nimic. Nu stiu cum a reusit intr-un final, dar cand am vazut cat era dintele ala, reactia mea mentala a fost "atata avea coada nea gogule".
Ai grija cu ketonal. Eu am facut o reactie adversa destul de penala cand am avut nevoie de el, in sensul ca vreo 48 de ore dupa prima administrare am fost ultra-paranoic si schizoid. Parca scrie la prospect ca-ti poate cauza tulburari psihice.
Ai grija cu ketonal. Eu am facut o reactie adversa destul de penala cand am avut nevoie de el, in sensul ca vreo 48 de ore dupa prima administrare am fost ultra-paranoic si schizoid. Parca scrie la prospect ca-ti poate cauza tulburari psihice.
NO COVER. ALL MAN.
mi-a zis sa iau Ketorol
e in pastile de 10mg, maxim 4/zi
chestia ca Ketorolu asta se da doar pe prescriptie, mie mi l-a dat ca pe aspirina
o sa am falca "bleaga" cel putin 3 ore - o sa manac cu paiul
e in pastile de 10mg, maxim 4/zi
chestia ca Ketorolu asta se da doar pe prescriptie, mie mi l-a dat ca pe aspirina

o sa am falca "bleaga" cel putin 3 ore - o sa manac cu paiul

Mie mi-au aparut foarte devreme maselele de minte. In clasa a 11a aveam maselele de minte deja formate complet si iesite, tot tacamul. Also, nu am probleme cu ele. Ce ma sacaie e o carie care a fost plombata si acum mi-a plesnit anumita masea in 2. Durere d-aia urata cu tot cu ochi/tampla.
Daca ti-a pocnit maseaua pregateste-te de o extractie. Daca e pe maxilar distractia va fi dubla. Urmeaza implant si alte placeri nebanuite.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Mie nu mi-a iesit nici o masea de minte, dar cand o sa le vina vremea o sa fie distractie pe cinste. Nu de alta, dar alea inferioare cresc perpendicular pe radacinile maselelor adiacente, asa ca ma pasc niste gingii taiate si mult sange.
Sau chirurgie unde risca sa-ti crape maxilarul
No stress.

- ola small dickie
- Big Daddy
DarthZombie » Mon Jan 05, 2015 11:19 pm wrote:Mie nu mi-a iesit nici o masea de minte

nici n-o sa iasa
- DarthZombie
- Dremora Lord
pfoahaha, misto mema frate, unde ai gasit-o?
- ola small dickie
- Big Daddy
Mema? Noob! Se numesc meme si se gasesc pe Internet. Cauta pe Google.
Last edited by ola small dickie on 6 Jan 2015, 11:05, edited 1 time in total.
dentista la care am fost ultima data era tanara si tare simpatica. Era asa tanara ca deja ma simteam eu batran. Legat de asta, voi nu aveti momente in care va dati seama ca sportivii de performanta sunt mai tineri sau de aceeasi varsta cu voi? De obicei ma loveste cand ma uit la meciuri de fotbal si incep sa ma gandesc la ce-am facut cu viata mea.Waaagh! » Mon Jan 05, 2015 4:57 pm wrote:Eu am fost la o dentista hawt cand am avut aceeasi problema.
Da' sa revin la dentista. La un moment dat trebuia sa-mi extraga niste colti de masea si nu reusea nicicum. A incercat de cateva ori, apoi s-a aplecat peste mine sprijinindu-se bine cu sanii de fata mea si acolo a ramas pana a terminat de lucru. Abia astept sa am carii.