Dying Light

Discuții axate pe jocurile ce ne pun nervii și reflexele la încercare.
Post Reply
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Dying Light

Post by joonior_bmf »

phpBB [video]
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Re: Dying Light

Post by joonior_bmf »

phpBB [video]
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

phpBB [video]
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

phpBB [video]
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

meh... hunter + smoker
phpBB [video]
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

phpBB [video]
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

phpBB [video]
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Delayed Dying Light Gets a New Release Date
Dying Light is coming to Europe and Australia on January 28 via digital release, and will be available physically on February 27.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Am intrat de 5 minute in el si deja s-au intamplat toate cliseele posibile. Povesta tipica cu tipul ala jmecher care bate tot dar undeva la inceput se accidenteaza el cumva si intalneste o gagica. uau.

EDIT: pot sa fac pariu ca undeva mai incolo cineva il tradeaza, si pana la urma el moare salvand orasul.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Cum e optimizarea Daniele ?:D Stiu ca si tu ai un 560GTX ca si mine si as fi curios cum iti ruleaza. :)
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

am vazut recent un review si mi se pare ca la capitolul grafica sta mult mai prost decat era prezentat inainte pe la evenimente. Cei care l-ati jucat, ce parere aveti?

Merge in 16:10?
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

La capitolul texturi nu e cel mai cel mai dar in rest ca efecte de iluminare and stuff sunt foarte frumoase si pana ce te obisnuiesti cu ele te opresti de multe ori sa savurezi privelistea, mai ales ca draw distance'u e imens si detaliat. In schimb are si chromatic aberation bullshit care e foarte enervanta.
Image
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Jocul e colorat bine dar cum spune si kensky texturile nu sunt chiar punctului forte. Ce ma enerveaza pe mine e feleul in care "aluneca" mouseul. Si faptul ca parul personajelor arata ca o peruca. Pare putin grabit sau nepolizat. Cateva mici astepte si iesea ok.
ProtectorateNova
Headcrab

Post by ProtectorateNova »

Joc Dying Light de aproape 8 ore am la survivor level 5, la agilitate level 7 iar la power level 6, joc pe full HD la detalii medii si se misca acceptabil, jucabil, se vede ca jocul este cam prost optimizat.
Jocul are o grafica frumoasa pe detalii medii deci pe ultra cred ca o sa vada fenomenal.(jocul are o atmosfera si o coloana sonora fenomenala)
Controlul este imbunatatit fata de Dead Island dar ma enerveaza ca armele se strica foarte repede, am o teava de metal si din 6 lovituri a facut bau.
Povestea mi se pare decenta si nu e cum zice @DANiel, personajul principal este mai "special".(ca sa nu dau spoilere)

Am facut si misiunea pe intuneric si este foarte intensa dar recomand sa cresteti agilitatea la minim level 5.(am reusit din prima dar aveam lvl 5 la agilitate)
Post Reply

Return to “Action”