De ce iubim bagaboantele

Discuții off-topic în limita bunului simț
sekaba
Pig Cop

Re: De ce iubim bagaboantele

Post by sekaba »

Cum am zis, daca iti fuge averea cu o bagaboanta, nasol, era doar o chestie de timp pana ramaneai fara bani, bagaboanta ori nebagaboanta.
Acum mai se pune problema cand vezi pe cate una ca o arde cu unu si-l face de bani, de fapt cat de tare il face p-ala de bani. Sa zicem ca eu sunt milionar cu burta (practic pe jumate sunt) si o ard cu o bagaboanta care ma "face" de bani, gen ii cumpar posete si toale si bushoni (sau cum plm le zice la futerile alea de caini), ii platesc vacante si mese prin cluburi, ii pun tzatze si buze si dinti si ce mai vrea ea. Poate sa se laude ea la prietene cat o vrea ca ma face de bani si ce fraier sunt eu, cand pentru mine banii cheltuiti cu fomista aia inseamna cam cat inseamna pentru un student din camin sa-i plateasca uneia un suc si o saorma. Cine pe cine pacaleste? Eu sunt urat si nu m-ar fute femeile daca nu as avea bani, asa ca ii dau si lu aia cat sa se simta bine, "implinita".
Image
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

^lol, nu m-am gandit niciodata la explicatia asta.
Kinda makes sense :D
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Nu vad de ce nu i-ar da cineva dreptate lui sekaba cand a zis ca, bagaboante ori ba, daca esti prost de te acopera pamantul, oricum se gaseste o metoda prin care sa ramai fara bani, atat timp cat esti suficient de impresionabil. Daca nu exista una, se inventeaza special pentru tine. Adica sunt dobi... indivizi, colegi de specie umana care practic arunca cu bani in scheme piramidale, in "combinatii cu baetii", in "pariuri care merg la sigur", in mail-uri de la mostenitorul coroanei Nigeriei etc. Macar asa, daca ii "pierzi" cu o bagaboanta, ramane ca ai pus coada la matura de cateva ori. Daca nici atat nu ai facut, propun sa fii protejat prin lege: esti un caz cu adevarat special.

Iar legat de ultimul exemplu al lui sekaba, asta se intampla pentru orice barbat (sa ii iei/oferi un suc/o bere/o clatita/o floare/un bilet la cinema etc.) - difera doar nivelul. Asa cum Moldovan avea nevoie de o masina si isi dorea un BMW; unora dintre noi ni se parea scumpa, insa el era in segmentul corect si i se parea in regula pretul pentru ce obtinea de la respectiva masina.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

phpBB [video]
Image
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Needs stenograma
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Niciodata nu am inteles rostul, sensul, scopul, mesajul din spatele pozelor cu oameni cu un deget la gura, gen shhhh, ca sagalnicul de mai sus. Pe langa faptul ca nu inteleg existenta acestui tip de poza ma mai scoate si din sarite.

Nu serios, deci care-i faza. Oamenii astia ce vor sa transmita? Ca ii deranjeaza galagia? Ca prefera oamenii care tac? Ca ce? Arrrghhhh
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Sa te scoata din sarite. It works.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

ce meschini
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

ola small dickie » Wed Feb 18, 2015 2:14 pm wrote:Niciodata nu am inteles rostul, sensul, scopul, mesajul din spatele pozelor cu oameni cu un deget la gura, gen shhhh, ca sagalnicul de mai sus. Pe langa faptul ca nu inteleg existenta acestui tip de poza ma mai scoate si din sarite.

Nu serios, deci care-i faza. Oamenii astia ce vor sa transmita? Ca ii deranjeaza galagia? Ca prefera oamenii care tac? Ca ce? Arrrghhhh
E un fel de a spune "sa taca dujmanii, eu sunt pe geagichi"
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

McWilliams » 17 Feb 2015, 19:54 wrote:Nu vad de ce nu i-ar da cineva dreptate lui sekaba cand a zis ca, bagaboante ori ba, daca esti prost de te acopera pamantul, oricum se gaseste o metoda prin care sa ramai fara bani, atat timp cat esti suficient de impresionabil. Daca nu exista una, se inventeaza special pentru tine. Adica sunt dobi... indivizi, colegi de specie umana care practic arunca cu bani in scheme piramidale, in "combinatii cu baetii", in "pariuri care merg la sigur", in mail-uri de la mostenitorul coroanei Nigeriei etc. Macar asa, daca ii "pierzi" cu o bagaboanta, ramane ca ai pus coada la matura de cateva ori. Daca nici atat nu ai facut, propun sa fii protejat prin lege: esti un caz cu adevarat special.

Iar legat de ultimul exemplu al lui sekaba, asta se intampla pentru orice barbat (sa ii iei/oferi un suc/o bere/o clatita/o floare/un bilet la cinema etc.) - difera doar nivelul. Asa cum Moldovan avea nevoie de o masina si isi dorea un BMW; unora dintre noi ni se parea scumpa, insa el era in segmentul corect si i se parea in regula pretul pentru ce obtinea de la respectiva masina.
Problema e discutabila, pentru ca daca preferi sa mergi la târfili, stii o treaba ca platesti pretul stabilit si pui cate cozi la matura vrei, dar cu o bagaboanta nu e asa, aia il poate lasa pe baiat cu curu'n drum si e posibil sa i-o dea grav si la sentiment mai ales daca face parte din categoria romantici.
Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Daca faci parte din categoria nu romantic-incurabil-care-plange-la-betty-cea-urata, ba chiar din categoria celor care traiesc intr-un univers paralel ideal, VIATA ti-o va da grav si la sentiment. Gaseste ea o metoda. Printr-o tipa/printr-un tip. Sau printr-o slujba. Sau printr-o problema de sanatate. Sau prin Nshpe mii de alte cazuri, situatii, exemple etc. Nu degeaba este o vorba care spune ca, daca doi oameni iti spun ca esti beat, ai face bine sa te culci; daca esti "orb din prea multa dragoste sincera" nu este o scuza mai buna.

Si hai sa mai stabilim o chestie, asa, ca intre baeti maturi si trecuti de varsta cosurilor: eu nu cred ca exista persoana de genul masculin care, o data ce a... nu stiu, hai sa zicem "a dat de sex" prin metoda normala/traditionala, sa spuna catre altii si/sau sa accepte in sinea sa ca ESTE MAI BINE LA CURVE DECAT TRADITIONAL. Pentru ca acolo stii cat platesti, pentru ce platesti si faptul ca nu exista alte obligatii. Refuz sa cred ca un barbat poate ajunge sa gandeasca asa. In tara, nu... in lumea asta, poti gasi garantat 100% scoica pentru orice popandau. Daca ai rabdare/determinare sa o cauti. Ah, ca unora le este mai simplu sa arunce cu bani in ceva ca sa termine mai repede (pun intended), asta e altceva. Vezi jocurile acuzate ca ar fi paid-to-win. Dar sa nu crezi o clipa ca asa si doar asa, platind direct o tipa care se ocupa doar de sex, poti obtine sex fara riscuri de a fi lasat cu ochii mari si duiosi in lacrimi.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Forumul Level la agatat:

Image
Post Reply

Return to “Colțul vesel”